כ מועדון חשפנות חדש - דף 2 - סקס אדיר

מועדון חשפנות חדש

12
אני לא מבין איזה גבר יילך למועדון ישלם כמעט 100 כל כניסה ועוד 50 או יותר שתיה
ואז 3-4 ריקודים מאה
ואז חדר פרטי עבודת יד ז400
סהכ מעל 600-650 לבילוי?!?!??!

בפיפ שואו זה אמנם לא להעביר ערב אבל נגמר במאה או מאה וחמישים שקל

מועדון חשפנות חדש

13
חברים, דיווח ראשון שלי - אז תגובות עדינות ועם מנה נדיבה של ווזלין
הייתי בלולה לפני כמעט חודש.
נכון, זה די מזמן, עוד כשהייתי צעיר ויפה, עכשיו אני רק חתיך על (חוות דעת מאומתת על ידי האימא וגם הדודה).
הייתי ביום שני או שלישי קצת אחרי אחת בלילה.
המועדון נחבא אל הכלים, הוא נמצא בבית גאון וצריך להכנס עמוק כדי למצוא את נקודת העונג.
בלולה "כאילו" אין דמי כניסה, במקום - התחייבתי לרכוש שתיה בלפחות חמישים שקל לשתי גורילות בכניסה.
לא ברור לי למה כל הפורום הזה תנכ"י וכולם משלמים בזוזים - אני שילמתי בשטרות ישראלים חדשים.
תיכף נחזור לאותם שטרות ישראלים, תתאזרו בסבלנות...
המקום היה ריק. שתי יפהפיות משועממות על הבר ועוד שלוש שהסתובבו בין חמשת הקליינטים שהתמקמו על הספות.
לפי הוראות הגורילות מהכניסה, נכנסתי והתיישבתי על הבר - בודק עם הברמנית מה חמישים זוז קונים (טוב, נכנעתי לטרנד הכנעני שלכם).
הברמנית מותק של בחורה, ודיברנו תוך כדי שהיא ערבבה לי קוקטייל.
27 דקות להכין אותו, ו-27 שניות להוריד אותו בלגימה - או שזה היה להפך, בכל מקרה ישבתי חצי שעה על הבר וקישקתא.
ולמי שחיכה, אני פורט את הבעיה עם השטרות. באמצע המקום יש את הבמה שעליה רוקדות הבחורות, כן זאת עם המוט.
צמוד לבמה, מסודרים כיסאות אה-לה מועדון חשפנות אמריקאי. כי בכל מועדון חשפנות אמריקאי שמכבד את עצמו, הגברים מעניקים שטרות של דולר לרקדנית. ואוי הפדיחה, שטר של דולר הוא חמישה שקלים. אך בארצנו הקטנטונת, השטרות מתחילים בעשרים.
מיותר לציין שהכיסאות נותרו שוממים.
אחרי שהבנתי שהכיסאות הנ"ל חסרי תקווה, התקדמתי אל הכורסאות. ושם רכשתי מספר ריקודים בעשרים וחמישה זוזים סטנדרטיים האחד. לא שאלתי לגבי חדרים, והנושא בכלל לא עלה. מרחוק, הם נראו יחסית חדרים מרווחים.
לקראת סיום השעה שלוש נכנסו שלושים ומשהו איש, והבנתי שהחמש בנות במיעוט מטורף. המרתי את שני שטרות הלוליינים שנותרו בכיס בכסף אמיתי ואצתי רצתי החוצה.
לסיכום, כניסה 50 ש"ח מגולמים במשקה ראשון.
ריקוד במחיר סטנדרטי, עם חשפניות מעל הסטנדרט
חוץ מהבמה הלא אסטרטגית, מקום סבבה.
אבל, כנראה שלא אחזור לשם.
יחסית למועדון הלולה, במועדון הפוסיקט יש אפקטים אור קוליים כמו בקיסריה. ומועדון הבורסה הוא המקום היחיד בעיר שבו חשפניות מגיעות לעירום מלא על הבמה. אז אין יתרון אצל לולה.
מקווה שתרמתי לכולם, לילה טוב וחלומות רטובים.

מועדון חשפנות חדש

14
שלום לכל חברי הפורום המכובדים,
אז....מה הייתם ממליצים למי שבא לו היום ללכת למועדון חשפנות ולא היה כבר כמה שנים.
אני זוכר את הבורסה ואת בייבידולס כמוצלחים. מה זעתכם??
או שכדאי לנסות את המועדון החדש הזה?
אני מחפש קצת "נוף", בנות צעירות שנראות טוב ולאפ דאנסים.

בנוסף, אולי שאלה טפשית אבל הבנתי שריקוד עלה ל 25 שח. עשרים היה פשוט- נותנים שטר לרקדנית. מה עכשיו? אני לא מאמין שהן מתעסקות עם מטבעות :-).
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”