כ איריס פת בת 43 - דף 9 - סקס אדיר

איריס פת בת 43

82
[QUOTE=צעיר לנצח]elirank היקר,

אתה יודע מה הבעיה?

אם אתה משווה את הותיקים לבעלי תואר לעומת כיתה א' של החדשים,

אז הבעיה היא שאתה והצעירים לא רוצים ללמוד

אתם פשוט רוצים שמישהו יגלה לכם את התשובות של המבחן...

רוצים לקבל תואר בלי להתאמץ.

אבל מה?

כל אחד מהותיקים כאן חרש ואורך ולרוחב אתצ עולם הזנות

שמנו כסף,

בדקנו

ניסינו

ולמדנו.

והתואר שלנו אמיתי

ואתם?

סתפ מקצרי דרך לא מקוריים שמקלקלים את מה שאנשים עבדו עליו שנים

לכו ותשקיעו

תנסו

תדווחו

תלמדו

ואז תבוא ותבקש קצת שיראו לך איך לומדים.

אתה מבין?

איך לומדים!! ולא איך מעתיקים בבחינה

[/QUOTE]ואתה בחרתה שם ; צעיר לנצח קצת מוזר ? אני מברך כל משתמש חדש . נכון שיש ותמיד היו את אלה שיש להם בקשות מצחיקות ....אבל תן להם זמן הם יתרמו בעתיד.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

איריס פת בת 43

84
[QUOTE=צעיר לנצח]elirank היקר,

אתה יודע מה הבעיה?

אם אתה משווה את הותיקים לבעלי תואר לעומת כיתה א' של החדשים,

אז הבעיה היא שאתה והצעירים לא רוצים ללמוד

אתם פשוט רוצים שמישהו יגלה לכם את התשובות של המבחן...

רוצים לקבל תואר בלי להתאמץ.

אבל מה?

כל אחד מהותיקים כאן חרש ואורך ולרוחב אתצ עולם הזנות

שמנו כסף,

בדקנו

ניסינו

ולמדנו.

והתואר שלנו אמיתי

ואתם?

סתפ מקצרי דרך לא מקוריים שמקלקלים את מה שאנשים עבדו עליו שנים

לכו ותשקיעו

תנסו

תדווחו

תלמדו

ואז תבוא ותבקש קצת שיראו לך איך לומדים.

אתה מבין?

איך לומדים!! ולא איך מעתיקים בבחינה

[/QUOTE]

מסכים בהחלט..לפי מה שהבנתי מחבר שמקורב לגברת היא כרגע בהפוגה/הפסקונת בגלל עניינים אישיים.
לכן אני מתנצל מראש מכל אותם חברים ששלחו לי בקשה לקבל את הטלפון שלה. כרגע זה פשוט לא אקטואלי. אני מציע לכל אותם זייני שכל שקיבלו טלפון והתקשרו מחסוי להפסיק בגללכם הבחורה לא רק תחליף טלפון היא פשוט תוריד פרופיל לגמרי ואז לא ניתן יהיה ליצור איתה קשר בכלל פרט לאותם וותיקים שקבועים אצלה. אז בבקשה ממכם לשמור על איפוק ושפיות.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

איריס פת בת 43

85
בהמשך לתגובתו של הצעיר לנצח היקר-
ה"פער" של הילדים ברמת שלום כיתה א' לעומת אלו עם התואר היה תאורטי והפכת את זה להעתקת מבחן?
אפשר לקרוא לכל אדם כאן "מעביר שליפים", כל הפורום מבוסס על זה. יקרה מצב שכל חדש ימצא את נערת החלומות שלו- במחיר סביר בהחלט ויגלה שהאנשים הוותיקים הטובים כאן לא מתכוונים בכל אופן להעביר לו טלפונים של אחרות כי הוא צריך לעבור תקופת התחשלות, אז למה שהוא בעצמו ידווח וייתן לך את ה"שאלות למבחן"?!
אני יכול להגיד לך חד משמעית שאם מעולם לא יצאת לצוד נערות אבודות בעקבות דיווח סוער של מישהו כאן, אישית אני ימחא לך כפיים.
אז מספיק עם הצביעות!
אני מזיין, משמע אני קיים!

איריס פת בת 43

90
הדיווח הראשון שלי,
גם אני כמו רבים הייתי צופה מהצד עד שנרשמתי והמשכתי לצפות, כי לא ראיתי צורך או עניין לכתוב על בחורה אם ההתרשמות שלי היתה כמו של מישהו לפני.
אז נתחיל, על איריס שמתי על מזמן ושמתי אותה למטרה, המתנתי שיעבור זמן עד שירגעו כל ה 200 אנשים שקבלו פה את הטלפון שלה.
התקשרתי יומיים אחרי פסח בתקווה שהלחוצים אחרי החג יפנו אליה ולא יהיה לחץ.
בקיצור מתקשר, עונה, מכוונת, לשכונת עמישב בפ"ת, עולה אליה פותחת את הדלת, ואז אני מופתע לטובה ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע לעומת מה שתואר כאן.
200 ₪ החליפו ידים, והופ למקלחת קצרה. יצאתי איריס כבר שוכבת ערומה על המיטה עם אצבע ב"משולש הקדוש" עוד לא הספקתי לעלות למיטה כיוונה אותי ישר לכוס, האמת שלא התנגדתי ואפילו נהנתי, כי הכינוי שלי "אוהב דגדגן" וזה באמת כך.עינגתי את הדגדגן כמו שאני יודע בעדינות, איריס כ"כ נהנתה שבקשה לעשן תוך כדי. עברנו ל69 ואז קבלתי ממנה כזאת מציצה...גרון עמוק, מציצת ביצים, רמניג, היה באמת טוב !
אחרי שהייתי תקוע לה למטה כרבע שעה, התעייפתי בקשתי שנתחלף אני למטה היא למעלה, היא ממשיכה לענג אותי, אני אותה. עד שהרגשתי שאני עומד להתפוצץ, קבלתי אישור לגמור לה בפה, ואז זה הגיע היה לי כל כך טוב כל המציצות, ליקוקים והכל כשגמרתי הרגשתי את הזרע יוצא מעומק הבטן .
גמרתי עם הרגשה נפלאה שעוד אחזור.
סיכום:
בכללי מאוד נהנתי היה כיף, עוד אחזור.
רק התבאסתי שעונה לטלפונים תוך כדי, שזה.
האמת, שכל כך הרבה נכתב על איריס שלא נראה לי שחדשתי למישו משו.
תמשיכו להנות....

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”