הדיווח הראשון שלי,
גם אני כמו רבים הייתי צופה מהצד עד שנרשמתי והמשכתי לצפות, כי לא ראיתי צורך או עניין לכתוב על בחורה אם ההתרשמות שלי היתה כמו של מישהו לפני.
אז נתחיל, על איריס שמתי על מזמן ושמתי אותה למטרה, המתנתי שיעבור זמן עד שירגעו כל ה 200 אנשים שקבלו פה את הטלפון שלה.
התקשרתי יומיים אחרי פסח בתקווה שהלחוצים אחרי החג יפנו אליה ולא יהיה לחץ.
בקיצור מתקשר, עונה, מכוונת, לשכונת עמישב בפ"ת, עולה אליה פותחת את הדלת, ואז אני מופתע לטובה ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע לעומת מה שתואר כאן.
200 ₪ החליפו ידים, והופ למקלחת קצרה. יצאתי איריס כבר שוכבת ערומה על המיטה עם אצבע ב"משולש הקדוש" עוד לא הספקתי לעלות למיטה כיוונה אותי ישר לכוס, האמת שלא התנגדתי ואפילו נהנתי, כי הכינוי שלי "אוהב דגדגן" וזה באמת כך.עינגתי את הדגדגן כמו שאני יודע בעדינות, איריס כ"כ נהנתה שבקשה לעשן תוך כדי. עברנו ל69 ואז קבלתי ממנה כזאת מציצה...גרון עמוק, מציצת ביצים, רמניג, היה באמת טוב !
אחרי שהייתי תקוע לה למטה כרבע שעה, התעייפתי בקשתי שנתחלף אני למטה היא למעלה, היא ממשיכה לענג אותי, אני אותה. עד שהרגשתי שאני עומד להתפוצץ, קבלתי אישור לגמור לה בפה, ואז זה הגיע היה לי כל כך טוב כל המציצות, ליקוקים והכל כשגמרתי הרגשתי את הזרע יוצא מעומק הבטן .
גמרתי עם הרגשה נפלאה שעוד אחזור.
סיכום:
בכללי מאוד נהנתי היה כיף, עוד אחזור.
רק התבאסתי שעונה לטלפונים תוך כדי, שזה.
האמת, שכל כך הרבה נכתב על איריס שלא נראה לי שחדשתי למישו משו.
תמשיכו להנות....