כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - דף 4 - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

33
20000 - גרמת לי לצאת מהארון ומצרכן פסיבי של הפורום וקודמיו (מי זוכר את israelפירסום קידום אתרים ותעבורה אסורים כאן ! ///vices של yahoo?) החלטתי לתרום גם קצת.....
אז ממוצע של 500 ש"ח בחודש, כפול 12 חודשים, כפול 20 שנה
הפחיד אותי לראות את הסכום במחשבון - 120,000 ש"ח, לא כולל ריבית והצמדה.

מי שמתלבט, שיחשוב כמה פעמיים, מי שבפנים שישקול לעבור לאתרי הכרויות - יותר מסורבל, פחות מגוון אבל בחינםחיוך
ומי שלא - לפחות שיהנה מזה כמה שיותר - חיים רק פעם אחת, וצריך לזיין בסיבוב הזה כמה שיותר.

37
אין ספק שמי שיכול לבוא כל ערב לאשתו ולזיין אותה מכל הצדדים ובכל התנוחות
אין לו שום צורך ללכת לבחורות שעובדות

רק באם יש לו הנאה מיוחדת להיכנס העשרות סוגי חורים

אבל בתנאי שיבוא ויסביר מה הבדל בין חור לחוד בין כוס לכוס

אבל ברובינו חברינו היקרים הנמצאים כאן אין להם בלילה את האשה הנחמדה שנותנת לו את הכל

אבל אז צריך להפתנק על הבנות כאן

חלקם יהנו מחמש - שבע בנות ב- 150 ש"ח עד 250 ש"ח

ןנכון שיבזבזו 1500 ש,ח אבל הם נכנסו והתמזמזו עם מס' בנות

חלקם יוציאו 1500 ש"ח אבל יקחו בנות אחרות ויהיה להם רק 2 בנות

דהיינו ללכת אצל שתי בנות

שחר ושרון

מישל ונטלי ועוד כמה בנות נחמדות ויקרות

או האחיות ליסה וכריסטינה

אבל ישנם אנשים שרוצים לטעום חדשים ומחפשים בכל פעם מישהי חדשה

שיערב ויבושם לכל אחד במה שהוא אוהב

39
איחולי לכל חברי הפורום שהבת זוג שלכם לא תהיה זו שמסכימה לקבל אתכם בכל החורים ולגמור בפה, כי מי שתסכים לכל השגעונות שלנו זה אומר או שהיא לא שפויה או שהיא עובדת בזה או אפשרות לא פחות גרועה וזה שהיא מסכימה אך אינה רוצה. זו דעתי האישית ואני משוכנע שיהיו חברים שיחשבו אחרת-זכותכם. בהצלחה
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

40
מוקדש לירון ליבידו היקר ולכל האהובים שבינינו, כואב לי על כולנו ובמיוחד עליך, אתה נשמע אדם חושב ומתחשב ואני בטוח שתשמור על הזוגיות שלך עם אשתך המקסימה לא פחות ממך, הרי לא תתן לחיים שלך ליפול בגלל נפילה זמנית, וידוע שיותר קל להמשיך לדחוף עגלה נוסעת מאשר להתחיל מחדש לנסוע. לדעתי העניין הכספי הוא נושא שולי ביחס לנושא הרגשי והנפשי, קבל את עצות החברים ואפילו שלב ביניהם בשביל לצאת בעדינות מהמצב, אל תשכח זה היה חד פעמי, חבק את אשתך והיא תעזור לך אני בטוח היא מקסימה.. איחולי
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”