כ איזבל תל אביב - סקס אדיר

איזבל תל אביב

1
מפרסמת באתר כאיזבל מניו יורק : http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8512

אישה בסביבות גיל ה - 40 , מלאה ונשית , מקבלת באופן פרטי

מעניקה מספר סוגי שירות , אני הלכתי על המסאג' , עלות 300 (מציעה גם פמדום ועןד ...)

מסאג' מיוחד , משלבת יפה את ציפורניה הארוכות בתהליך קריצה

מעניקה מסאג' פרוסטטה , אני פחות בעניין אבל למי שאוהב היא טוענת למיומנות גבוהה בנושא

בשיחה ניכר שהיא מאוד מפוכחת ויודעת בדיוק למה היא בחרה בתחום הזה , היא שם כי היא נהנית מזה נקודה.

אני ממליץ בעיקר למי שמחפש חוויה קצת שונה.

למרות שהפרסום באנגלית היא גם דוברת עברית

דיסקרטיות : 10
מראה: 6
מסאג' : 7
ארוטיות: 8

*ביקרתי לפני כמה שבועות ואמרה שתהיה לכמה חודשים בארץ אז לדעתי עדיין רלוונטי

איזבל תל אביב

3
בשמחה
בתור חדש יחסית בתחום הפורום חסך לי הרבה נפילות פוטנציאליות
עכשיו אחרי שיש יותר ניסיון מקווה לתרום בחזרה
בנוגע לפמדום היא מאוד נוטה לזה , אפילו במהלך המסאג' הרגיל
שעברתי אצלה היו אלמנטים שכאלה כגון הנחת החזה המכובד שלה
על פני עד סף חנק ,מוחא כפייה

איזבל תל אביב

4
הייתי אצל איזבל פעם אחת לפני כחודשיים אז הדיווח אינו טרי.

התמונות שלה אמיתיות, היא גבוהה ודי מלאה, בעיקר באיזור הבטן שזה לא סקסי בעיני. נשארה עם בגדים בזמן הטיפול ולא הפריע לי, אולי מתפשטת אם מבקשים. לדעתי היא בת 30 וקצת ולא 40, אבל אני חלש בהערכות. היא דוברת גם עברית אבל שפת האם שלה היא אנגלית. מי שיודע אנגלית טוב ירוויח.

יש לה קצת בעיית גישה, פתיל קצר וחוסר סבלות כלפי מי שלא בא לה טוב. אבל אם תתנהגו בנימוס, היא תהיה חביבה כלפיכם.

השירות שלה שונה מהרגיל בתחום המסז'ים. קודם כל היא באה מעולם השליטה והסאדו, כך שאם אתם בקטע אתם יכולים להנות יותר.

היא עושה מסז' בסדר, אבל גולת הכותרת היא הפרוסטטה. עשתה לי את מסז' הפרוסטטה הכי טוב שקיבלתי. אוהבת לדבר תוך כדי ו"לשלוט" בלקוח. היא אומרת שזה נקרא "מסז' דומיננטי".

בקיצור, לחובבי הפנטזיות, השליטה והפרוסטטה מובטחת חוויה מעולה. אני מניח שאפשר להגיע איתה לדברים קיצוניים בתחום השליטה, לטענתה עשתה כבר "הכל". מציצה וסקס - לא נראה לי שהיא הבחורה בשביל זה.

נ.ב.

אפשר לאחד עם הפוסט בקישור הבא (זו אותה אחת):

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=33091&KW=6105107&title=isa
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”