ראיתי הבוקר את המודעה החדשה שויקטוריה חזרה ועוד עם חברה! 

דאגתי לפגישה מיותרת בחיפה ומשם הדרך לקריות (ביאליק) היא קצרה.
שוב מדובר בתאגיד דובדבן...
התמונות לא אמיתיות.
עם ויקטוריה נפגשתי בפעם הקודמת שהיא היתה בארץ ויש דיווח של TAL508:
התיאום הוא דרך הפקידה של התאגיד ויכול לקחת קצת זמן וזה די מעצבן. היא הסבירה שיש כרגע יותר בנות מהרגיל...
מפנה לבניין על כביש ראשי, לדעתי לא ממש דיסקרטי, אבל אני לא מהאזור אז אולי זה בסדר.
450 ש"ח לחצי שעה, 750 ש"ח לשעה.
כמו שכתבתי, את ויקטוריה כבר פגשתי בעבר, ומבחינת המראה נשארה אותו דבר. קצת מלאה, אבל ממש לא שמנה.
חזה גדול ויפה, שיער חום, נראית טוב.
החברה שלה, אנה, היא בלונדינית רזה עם חזה בינוני ונעים.
שתיהן בנות 30+
כשנכנסתי, ויקטוריה זיהתה אותי והציגה אותי בפני אנה. מסתבר שהן חברות טובות ובאו לעבוד קצת ביחד.
בגלל ההכרות המוקדמת שלי עם ויקטוריה, לא שאלתי על השירות ולא עשיתי "תאום ציפיות", כי ידעתי למה לצפות.
ותכלס טעיתי....קיבלתי הרבה יותר!!!
יצאתי מהמקלחת והבנות הובילו אותי לחדר השינה, נשכבו לידי והתחילו בליטופים ונשיקות - מטורף!
הן מוצצות ביחד ולחוד, מלקקות את כל האזור. לדעתי, ויקטוריה עושה עבודה טובה יותר, אבל אין תלונות.

לפעמים צריך קצת לכוון ולהסביר, אבל החוויה היא מדהימה.
אם הן לא באיזור ביחד, אז הן מתחחלפות בינהן, כשאחת מנשקת ומלטפת והשניה מוצצת. וההיפך. ואז שוב...
זורמות לכל התנוחות שביקשתי בלי בעיה.
לא החליפו את הקונדום כשעברתי בין אחת לשניה. כששאלתי על זה, הן הסבירו שהן מכירות אחת את השניה והכל בסדר.
תכלס, בחירה שלהן. לא ממש משנה לי....אפילו יותר טוב כי לא צריך לעצור כל הזמן ולהחליף וזה זורם טוב יותר.
בסוף ביקשתי לגמור על החזה...הן התקרבו אחת לשניה והצמידו את השדיים ואז גמרתי.
הן ניקו והתנקו ואז שכבנו ביחד, כשאני באמצע, דיברנו קצת כשאני עם חיוך ענק שאי אפשר למחוק לי מהפרצוף...
מקלחת, נשיקה והחוצה.
אז ככה:
לא זול אבל הכל כפול 2!!
GFE ברמה הכי גבוהה שאפשר. ושוב כפול 2!!
תחייכו הרבה, תהיו נחמדים ואדיבים....ותקבלו שירות מדהים. 

עכשיו כל מה שצריך זה עוד פגישות מיותרות בצפון.
לפי מה שהבנתי, הן יהיו ביחד לפחות עד סוף השבוע ובהמשך אולי בנפרד, אבל לא ברור לגמרי.
אנה תהיה באזור שבועיים, ויקטוריה - שלושה.
052-7056137