כ למה אנחנו מצפים מעיסוי אירוטי איכותי - סקס אדיר

למה אנחנו מצפים מעיסוי אירוטי איכותי

1
הפוסט הזה מיועד למטפלות ולבעלי המכונים שרוצים לתת שירות איכותי ולגרום לנו להגיע וחזור שוב ושוב.

- כל מטופל הוא שונה וכל אחד אוהב דברים אחרים. רשמתי פה את הדברים שעושים לי את זה, לא בטוח שכולם יסכימו עם הכל.
- ברור לנו שגם כל מטפלת היא אחרת ולכל אחת יש את הדברים שהיא מוכנה או לא מוכנה לעשות עם לקוח. מציע לכל אחת להשתמש בדברים שהיא מסכימה לעשות כדי לגרום לנו להתחבר.
- חושניות היא שם המשחק. אני תמיד אבחר במעסה שמדברת בחושניות ומתנהגת בחושניות על פני האחרות. וכמובן שחשוב שתמשיכו באותה דרך לאורך המאסז׳.
- ממליץ לכל מטפלת ללמוד כמה מהלכי מאסז׳ בסיסיים ביו-טיוב או ב- vimeo. גם אם באנו למאסז׳ אירוטי, טיפול איכותי מוסיף נקודות חשובות. מצד שני תזהרו לא לעשות לנו נזק בלתי הפיך.
- שמן איכותי שמחומם במתקן חימום בקבוקים לתינוקות.
- רצוי מאוד שנעשה תיאום ציפיות לפני שמתחילים. מה מותר, מה אסור? איפה אפשר לגעת ואיפה לא. כן מותר לנשק ואיפה. איך אנחנו אוהבים את המסז׳ ( חזק/חלש, עם שמן/בלי שמן). הרפייה אחת או שתיים, יש גם כאלה שמעדיפים את ההרפייה האחת בהתחלה ולא בסוף. תוספות בתשלום.
- התפשטות היא חלק מהמשחק. אנחנו אוהבים לראות אתכן מתפשטות (אז אל תגידו לנו לשכב על הבטן לפני שאתן מורידות את הבגדים), ואם אפשר, נשמח מאוד לסייע לכן לקלף את השכבות.
- אחרי שהתפשטתן, אנחנו נשמח לשחק עוד קצת בעמידה (כמו במשחק מקדים), לגעת, למשש, לנשק.
- לי אישית לא איכפת שתישארו עם תחתון סקסי במהלך המאסז׳. כל עוד הוא יורד בהמשך.
- כשעושים מאסז׳ חשוב מאוד לתת לכל צד בגוף את אותו טיפול בדיוק.
- יש בנות שמתרחקות בזמן הטיפול מהמיטה ולא נותנות לגעת. הנגיעות הקטנות האלה שלנו בכן עם הידיים וכפות הרגלים ונגיעות שלכן בנו עם הגוף ועם החזה מוסיפות המון לחוויה, אז תנו לנו להנות מהמגע המרומז גם בשלב הזה. ואם תתפסו לנו את היד ותשימו אותה על הישבן שלכן או תצמידו את הגוף שלכם לרגל שלנו, מה טוב.
- ליטופים עדינים שלכן בראש שלנו מוסיף המון.
- ליטופים עדינים ואיטיים על כל הגוף עם האצבעות, כאלה שעושים צמרמורת.
- החלק של על הבטן חייב לכלול חלק שלם של טיפול ליטופים בישבן, בחריץ ורצוי מאוד גם בביצים ובשרביט. אפשר עם שמן ואפשר בלי. אפשר ורצוי שהליטופים יעברו גם על פי הטבעת.
- כמובן מאסז׳ בודי איכותי של גוף על גוף כולל נגיעות שלכן בנו עם החזה, המנוע והטוסיק. רצוי להוסיף גם ליטופים בראש, נשיקות, וליקוקים. תנסו ליקוקים ונשיקות באוזניים, זה מדליק אותנו חבל על הזמן.
- כשמסתובבים, בבקשה אל תתחילו ישר את הבודי או את הטיפול בשרביט. תעסו את הרגלים, שמן וליטופים על החזה והבטן, וליטופים בראש.
- חלום רטוב שלנו זה שאתן עושות את הבודי כשהראש שלנו בין הרגליים שלכן (כן, כמו ב- 69).
- לעשות רוח (פוווו) על הגוף, לתוך האוזן, על השרביט, ביצים.
- ושוב ליטופים עדינים על כל הגוף גם מהצד הזה.
- כשאתם עוברים להרפייה אל תגרמו לנו לגמור תוך דקה, תנו לו את הכבוד, הרבה שמן חם, יד רודפת יד, לטפל גם בביצים (אני אישית שונא שמוחצים אותם בכוח), תשלבו ליטופים של החזה, פיטמות, ראש.
- לא כולם אוהבים פרוסטטה אבל הרוב לא התנגדו למשחק עם הקצה של האצבע בפי הטבעת תוך כדי ההרפייה. סוד קטן- לרוב האנשים זה מגביר את האורגזמה ואף מסייע לגמור יותר מהר.
- מקלחת משותפת בסוף. שדרוג אמיתי. אפילו אם תעזרו לנו להסתבן זה יהיה נחמד.
- בטיפול של חצי שעה אני אישית מוכן לוותר על הבודי לטובת השקעה בדברים האחרים שרשמתי למעלה.

מה לא לעשות:
- בבקשה על תתקתקו אותנו. עזרנו אומץ. בחרנו בכן. שילמנו כסף יקר. תכבדו אותנו ותתנו לנו את התמורה בזמן ובאכפתיות. לא רוצות, תחפשו מקצוע אחר.
חלק גדול מאיתנו מחפש בחורות קבועות ואין לנו בעיה לתת טיפ על תוספות ועל שירות איכותי לאורך זמן.
- לא לדבר בטלפון תוך כדי.
- לא למשוך באף כשאתן מנוזלות, זה מוריד את כל החשק.
- לא להתקמצן על מגבות. לא רוצים להתנגב פעמיים באותה מגבת. נשמח לשכב על מגבת מעל לנייר החד פעמי.
- לא להתקמצן על מקלחות. לא כיף כשאתן דביקות או מריחות מזיעה.
- לא להגיע לעבודה לא מגולחות. אנחנו רוצים אתכן חלקות.
- לא לריח של עובש בחדרים. כן לריח של ספא.
- לא לידיים קרות בתחילה הטיפול.
- לא לאיזור המתנה של כולם יחד. אינטימיות לרובנו זה שם המשחק.
- אל תעלבו כשאנחנו מבקשים לראות את כל הבנות לפני שאנחנו נכנסים. גם אתן מנסות כמה שמלות לפני שאתן מחליטות מי הכי מתאימה.
- לא רוצים טיפול בחושך מוחלט, בחרנו בכם כדי להנות ולראות את מה שיש לכן להציע.

3
כושר בטוי מעולה,הומוריסטי והצגה נפלאה של הענין ובכל זאת הייתי מוותר על השורה לפני האחרונה
כדי שלא להחפיץ...

"- אל תעלבו כשאנחנו מבקשים לראות את כל הבנות לפני שאנחנו נכנסים. גם אתן מנסות כמה שמלות לפני שאתן מחליטות מי הכי מתאימה."
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

5
קונדסון היקר,

ראשית, ברוך הבא ושאפו גדול על פוסט פתיחה חזק וקולע!
ועכשיו, אחרי שהראת שיש לך נסיון רב בתחום (לפחות לפי מה שקיבלת ומה שלא קיבלת..), אז פה תספר לנו קצת מה אתה יכול לדווח בתחום לחברים.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

8
ממש לא הייתי מוותר
מי שעושה פרצופים ונעלבת לרוב גם לא תתן שרות טוב.

[QUOTE=הלך רוח]כושר בטוי מעולה,הומוריסטי והצגה נפלאה של הענין ובכל זאת הייתי מוותר על השורה לפני האחרונה

כדי שלא להחפיץ...

"- אל תעלבו כשאנחנו מבקשים לראות את כל הבנות לפני שאנחנו נכנסים. גם אתן מנסות כמה שמלות לפני שאתן מחליטות מי הכי מתאימה."

[/QUOTE]

9
[QUOTE=אחים שלו גברים]
ממש לא הייתי מוותר
מי שעושה פרצופים ונעלבת לרוב גם לא תתן שרות טוב.

[QUOTE=הלך רוח]כושר בטוי מעולה,הומוריסטי והצגה נפלאה של הענין ובכל זאת הייתי מוותר על השורה לפני האחרונה
כדי שלא להחפיץ...

[/QUOTE]
[/QUOTE]
אחים,אני מתפלא על הבנת הנקרא שלך במקרה זה, כי תמיד הערכתי את הכתיבה האינטליגנטית שלך.
ברור שרצוי לראות את כל הבנות לפני.ברור גם שאני התכוונתי לחלק השני של המשפט שציטטתי, שלמרות שנכתב בהומור,עלול להראות כנסיון להחפצה של הנשים העובדות.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”