כ מה יהיה ? - דף 2 - סקס אדיר

מה יהיה ?

12
קצת מגזימים פה עם תאילנד .
החרמנות תופסת אותך פתאום בגלל איזה שווה שאתה רואה ברחוב ומת לזיין . לא הגיוני לחשוב שבאותו רגע פשוט "תקפוץ " לזיין בתאילנד .
ודרך אגב גם בתאילנד המחירים לא כמו שהיו .
הרגילות אכן מבקשות 1500 2000 באט השוות באמת לא מהססות לבקש 5000 באט .
לטעמי לפחות שום תאילנדית לא מתקרבת למזרח אירופאיות השוות באת .

מה יהיה ?

14
[QUOTE=הלך רוח] [QUOTE=תל אביבי הרפתקן] כל סוף השבוע אני מתקשר נוסע ומבקר בלא מעט מקומות והכל כל כך מגעיל ועלוב . פקידות רעות וזונות שמנות מבוגרות ומכוערות .
צורך בסיסי של גבר לציין . מוכן ורוצה לשלם אבל <span style="font-size: 12px; line-height: 1.4;"> המצב כל כך עלוב .</span>
אם יש בחורה שווה אז המחיר 700 800 ש"ח בתקווה שזו לא תהיה עוד נפילה .
קורא את הדיווחים על גרמניה ואוקראינה ובא לי לבכות או פשוט לנסוע לשם .
[/QUOTE]

שרון מהפורום מארחת גם בסופי שבוע מ 400 שקל ומעלה...[/QUOTE]
שרון זאת אופציה גרועה .
סקס מכני מידי , בשביל 400 שקל אני מצא שיהיה גם נשיקות .
לא רק זיון מכני
רק בישראל זה ככה.

מה יהיה ?

15
[QUOTE=צעיר לנצח]אני ממש לא עשיר

אבל עם הסכומים שאני קורא שאנשים מוציאים כאן בקלי קלות על זנות..

אפשר לחיות חודשיים בתאילנד בלי דאגות[/QUOTE]

אם גם יש לך מקום עבודה שיאפשר לך חודשיים בשנה בתאילנד אז הכי טוב.

מה יהיה ?

17
הבעיה העיקרית שהבנות הפרטיות בארץ תפסו תחת וכל אחת "שווה" כבר 2000 שקלים למפגש, כאילו יש לה כוס מזהב בין הרגליים
והבעיה היותר גדולה שיש גברים שבשביל לזיין "כוסית" או צעירה פעם אחת מוכנים להוציא אלפייה עד 2000 שקלים
זה מה שמרים את המחיר
ושמתם לב שכל בחורה פרטית שאתם מכירים מספרת שיש לה איזה גבר שמשלם לה 2000 שקלים לפגישה, אבל מוכנה ללכת איתכם גם ב500....
כולן פה מרימות את האף וחושבות שהמציאו משהו פטנט חדש

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מה יהיה ?

18
[QUOTE=maximum]הבעיה העיקרית שהבנות הפרטיות בארץ תפסו תחת וכל אחת "שווה" כבר 2000 שקלים למפגש, כאילו יש לה כוס מזהב בין הרגליים
והבעיה היותר גדולה שיש גברים שבשביל לזיין "כוסית" או צעירה פעם אחת מוכנים להוציא אלפייה עד 2000 שקלים
זה מה שמרים את המחיר
ושמתם לב שכל בחורה פרטית שאתם מכירים מספרת שיש לה איזה גבר שמשלם לה 2000 שקלים לפגישה, אבל מוכנה ללכת איתכם גם ב500....
כולן פה מרימות את האף וחושבות שהמציאו משהו פטנט חדש

[/QUOTE]

נו..אז מה יהיה? כפי שהכותרת של השרשור הזו שאלה.
זו טבעה של כלכלה? המחירים רק יעלו ויעלו? מישהו צריך למתוח פה גבול.
אולי צריך לגשת ולדבר עם שר האוצר הבא ולשטוח את טענותינו בפניו,
להראות לו את הקשר הישיר בין יוקר המחייה לעליית מחירי נותנות השירות קריצה
כפי שאמרת, אי אפשר לעשות "חרם" על זונה כזו או אחרת כי תמיד יהיו אנשים שיהיו מוכנים לשלם.
אני עוד מהתקופה שהיית יכול להזמין אלייך הביתה בחורה בת 19 ב200 שקל לשעה לשירות חלומי..ותראה לאן הגענו.
החל מהתאגיד הבת ימי שהעלה רף בסיס ל400, וכלה בחצופות, שקרניות ונוכלות שלא מתביישות לגזול ממבקשי השירות כסף יקר, שלא אחת הושג בעמל רב לטובת תקתוק וחצי ושירות רע.

צריך לגייס את חיים הכט שיעשה תוכנית של "יצאת צדיקה"

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

מה יהיה ?

19
לפני 10 שנים כל המדינה הייתה מוצפת ברוסיות אוקראיניות ומולדביות שהיו יפות עדינות ונשיות ועושות כמעט הכל בלי להתווכח, ובמחירים זולים 100-250 שקל לחצי שעה או שעה.
היום המדינה מוצפת בסודנים ואריתראים שמשמשים ככוח עבודה זול לבעלי ההון.
וכמובן יש גם הומואים שמרוויחים מהימצאותם. אבל כל השאר נדפקים.
הבעיה האישית שלי אם התיקתוקיות היא שהם נותנים רק רבע שעה גג עשרים דקות ואני מרגיש שאני באיזו שהוא מירוץ לגמור מהר. אם היו נותנים חצי שעה נטו נגיד ב 300 שקל או אולי אפילו קצת יותר זה היה אופציה לא רעה להרבה גברים לפי דעתי. לא יודע אם אני היחידי שמרגיש ככה.

מה יהיה ?

20
אתה צודק לגמרי טוטו..זה מאד מבאס להיות עם מישהי בחדר ולשמוע מעברה השני של הדלת דפיקות ו "יוליה!! זמן!!" ולא מדובר כאן על נצח שאנשים רוצים לבלות עם נותנת שירות, אבל להרגיש קצת מעבר למכניקה של חיכוך והגעה לגמירה המיוחלת בזמן, כאילו שברגע שאני שומע את הקריאה הזו אני מוכרח למהר ולגמור באותו רגע ממש!! או מצד שני לנהל את עצמי לפי סטופר מרגע שאני נכנס לבחורה פרטית ומשלם לה סכום שנע בין 300 ל500 שקלים, גם אני לא בחור עשיר, אבל אין כאן ממש מידתיות של מי עשיר או מי לא - בתמורה לסכום כזה אני מצפה ורוצה לקבל קצת מעבר ממה שיש לרוב הפרטיות להציע.
אבל זה לא יקרה :) ושוב לשאלה - מה יהיה??

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”