כ אלונה בת ים - דף 3 - סקס אדיר

אלונה בת ים

21

יש תגובות שאינן מאושרות לפרסום - בגלל הפרה של כל מיני כללים ותנאים.
אין בזה, בהכרח, כדי להעיד על 'מדיניות' שנועדה לקדם תאגיד כזה או אחר. חיזוק לכך ניתן למצוא בדברי yoav1 שגם דיווח חיובי שלו לא אושר לפרסום.
יחד עם זאת אני קורא טענות חוזרות ונשנות המועלות בגלוי בפורום על איחור גדול (שבועות) באישור תגובות, או דיווח חוזר אחרי שהדיווח הראשון לא פורסום.

אולי לאדמין פתרונים?

המגביה עוף - ירחיק ראות

אלונה בת ים

22
זה בלתי נסבל שאתה משקיע מהזמן שלך לכתוב וגם עכשיו יש הודעות שלי שלא פורסמו. אני מידי פעם פונה לאדמין שיאשר ואז ההודעות מאושרות אחרי שלפעמים איבדו מהרלוונטיות

למה לא לקחת אנשים שכבר כתבו יותר מ 70 הודעות כמוני ולתת להם יכולת לכתוב בלי אישור של כל הודעה...זה ממש מתסכל

אלונה בת ים

25
לפני שבוע הייתי עם הבחורה , בהחלט היא עצובה כזאת ,
היא גם ממש לא יפה בכלל , השפתיים שלה מעוותות קצת נראה שהיה לה הרפס
זיון סתמי מאד לא יכולתי סיבוב שני בגלל המראה אז ויתרתי .
התאגיד הפעם מביא לכאן זונות רחוב מאוקרינה ואנחנו משלמים
מקווה לסיבוב טוב יותר של התאגיד

אלונה בת ים

28
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=yoav1]
[QUOTE=החפוז המכני]האמת שגם תגובות שליליות על בחורות תל אביביות לא מתפרסמות... לדעתי זה מחטיא את מטרת הפורום, וחבל.[/QUOTE]
אכן כך. מעבר לזה בוודאי שמתם לב שגם תגובות חיוביות על בחורות לא מתפרסמות....
<span style="line-height: 1.4;">[/QUOTE]</span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;"><font size="2" color="#00ffff">אם יש תגובות, שליליות או חיוביות, שאינן מתפרסמות - איך אתם יודעים עליהן????  הן הרי לא מתפרסמות...</span>
<span style="line-height: 1.4;"><font size="2" color="#00ffff"></span>
<span style="line-height: 1.4;"><font size="2" color="#00ffff">אם רק תגובות שליליות אינן מתפרסמות, אפשר להבין, כי יש בזה היגיון מסוים.</span>
<span style="line-height: 1.4;"><font size="2" color="#00ffff">אם רק תגובות חיוביות אינן מתפרסמות, אפשר להבין, כי (אולי) יש בזה היגיון מסוים.</span>
<font size="2" color="#00ffff">אבל מה ההיגיון באי פרסום תגובות שליליות וחיוביות כאחד????
<font size="2" color="#00ffff">
<font size="2" color="#ffff00">חפוז מכני ו-yoav1  - שחררו אותנו בבקשה מהתובנות שלכם.
[/QUOTE]
איצטגנין, הצדקת את שמך - לא צריך יכולות לוגיות מיוחדות כדי לקרוא בכוכבים...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”