אוינק אוינק סוכן מכירות של צעצועים אנאליים מפרק את אוקטביה פופינס הנימפומנית בכל החורים! 

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני סוכן מכירות חתיך, שרמנטי, משופשף וחרוץ! 

אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני מוכר? אז ככה חברים אני לא מוכר טלפונים סלולריים וכל החוייניה הזאת... אני מוכר צעצועים אנאליים! אני מוכר חרא טוב! 

אני לא דופק חשבון לאף אחד! יש לי מודיעין טוב אז אני תמיד יודע איפה גרה שרמוטה שבטוח תתעניין במוצרים שלי
אני דופק להן בדלת ומפתיע אותן כשהן לבדן. אני תמיד בא עם שק מלא בצעצועים אנאליים... אני ממש סנטה קלאוס למבוגרים 

גיליתי שבתל-אביב גרה נימפומנית כוסית בטירוף ששמה אוקטביה פופינס! ראיתי אותה כמה פעמים עושה ספורט כשהיא לובשת טייץ צמוד. חברים יש לה את התחת הכי יפה בעולם! הצעצועים האנאליים שלי תפורים על התחת שלה! 

הגעתי למפתן דלתה של אוקטביה ודפקתי כמה דפיקות סמכותיות. אוקטביה פתחה לי את הדלת והעיניים שלי כמעט יצאו מהחורים! מקרוב היא נראית עוד יותר טוב! כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים עם מבט של סקס בעיניים וחיוך שובב שמשדר דפוק אותי! 

אוקטביה לבשה סינר סקסי וכשהיא הסתובבה והובילה אותי לסלון התבוננתי בתחת החשוף והמחרפן שלה שזז מצד לצד בעודה הולכת... חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה והייתי פשוט מהופנט! הפתיעה אותי הזנזונת הזאת! אחחח התחת שלה דורש דפיקה טובה גררררררררר

התיישבנו על הספה ואחרי היכרות קצרה הצגתי בפני אוקטביה את הצעצוע החדש בקולקציה שלי! זהו פלאג חרוזים אנאליים ממתכת 

הצעצוע האנאלי הכי איכותי שיש! ממתכת חסינה לחלודה ולמיצי תחת!
הסברתי לאוקטביה שזה פלאג שישרת אותה נאמנה והיא תהנה בטירוף כשהפלאג הזה יהיה עמוק בישבנה! 

אוקטביה התלבטה קצת אבל מהר מאוד שכנעתי אותה שהפלאג הזה מתאים לתחת שלה כמו כפפה ליד! 

אוקטביה קפצה בהתלהבות וכבר רצתה לדחוף את הפלאג לישבנה, אבל אז הודעתי לה שזה יעלה לה 200 דולר.
"200 דולר? המממ זה מאוד יקר... יש לי רק 100 דולר... מה דעתך על 100 דולר והשעון של בעלי? זה שעון רולקס!" צעקה בהתלהבות אוקטביה והשוויצה מולי עם השעון 

"לא תודה סקסית אני מקבל רק מזומן... אבל אני אוכל לתת לה את הפלאג בחינם אם תפנקי קצת את הצעצוע הפרטי שלי והוא יפרק לך טוב טוב את החורים!"
אמרתי לה בממזריות והצבעתי על חברי הקשיח למטה 

"כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה רעיון מעולה!"
צעקה אוקטביה חולת הזין ומהר מאוד התנפלה עליי 

נעמדתי מול הספה ואוקטביה כמעט קרעה ממני את התחתונים
הזין הקשיח שלי קפץ החוצה וגברת פופינס החרמנית התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! 

ליטפתי את שיערה הגולש והתענגתי מהמציצה של המתוקונת הזאת שבלעה את הזין שלי ברעב גדול 

הושבתי את אוקטביה בדוגי על המיטה והורדתי את החוטיני הסקסי שלה. לפניי נגלו שני החורים היפים שלה שממש נצצו מרוב שהיו רטובים! 

תפסתי את הפלאג ממתכת והכנסתי אותו לישבנה של פופינס חרוז אחרי חרוז... חור התחת השובב שלה בלע את החרוזים בהנאה גדולה!
כשהפלאג היה עמוק בישבנה של אוקטביה היא התחילה לנענע את ישבנה בשובבות ובהנאה!
אין ספק שהפלאג הזה מתאים לתחת שלה כמו כפפה ליד!

אין ספק שהפלאג הזה מתאים לתחת שלה כמו כפפה ליד!

הוצאתי את הפלאג מישבנה לאט לאט והתחלתי לזיין אותה עם הפלאג המבריק שהחליק לישבנה ובחזרה בשמחה רבה! אחחח המחזה היה פשוט מדהים! 

הוצאתי את הפלאג ומצצתי אותו בשקיקה! התחת של אוקטביה היה טעים בטירוף!
גררררר המתכת הייתה ממש חמה! הטוסיק של אוקטביה חימם אותה טוב! 

זרקתי את הפלאג הצידה והתחלתי להתמזמז עם אוקטביה על המיטה! בקרוב הצעצוע שלי יבקר בישבנה ואז היא בכלל תיגנב חי חי חי 

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והתחילה לחנוק אותי עם ישבנה התפוחי. אחחח ליקקתי את החורים שלה ברצון רב וטעמם היה כה משובח! טעם מתקתק של פירות אקזוטיים יסססססססס זה טעים גררררררררררררררררר 

אוקטביה התנפלה על הזין שלי ומצצה אותו במציצת פוליש מושקעת בטירוף! לביצים שלי היא עשתה מציצת פאק פאק מחרפנת ורועשת במיוחד! הרגשתי שחבריי למטה נמצאים בסופת טורנדו מטורפת! אוקטביה עושה קסמים עם פיה אין דברים כאלה! 

לפתע אוקטביה השובבה חשפה שיניים ונשכה אותי במרץ בגופי החסון. בהתחלה הייתי מאופק ונתתי לה הרגשה שגופי עשוי משריון של צב קשוח! אני צב נינג'ה בייבי זה מה שאני! 

אבל מהר מאוד הפכתי לחסידה עדינה ושברירית והתחלתי לצעוק בקולי קולות מנשיכותיה המטורפות!
הסתובבתי מצד לצד וניסיתי להתחמק ממנה אבל זה לא הועיל ואפילו הטוסיק השובב שלי זכה לכמה נשיכות טובות ממנה 

דחפתי אצבע לישבנה השובב והרגשתי שהוא מוכן לדפיקה טובה! 

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי אנאלית. בהתחלה לאט לאט ובהמשך היא הפכה לצפרדע אנאלית נמרצת במיוחד! הזין שלי נבלע עמוק בישבנה והייתי ממש ברקיע השביעי! 

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לרכב על הזין שלי כשהיא עם פניה אליי. הסתכלתי על הציצים שלה והרגשתי כמו תינוק קטן שמת לקבל את החלב שלו! אוקטביה כאילו קראה את המחשבות שלי וצעקה: "בוא בן בוא לאמא תשתה את החלב שלך!" 

ינקתי מפטמותיה בשקיקה והייתי התינוק הכי מאושר בעולם! 

אוקטביה שהייתה במצב רוח מטורף במיוחד שוב חשפה את שיניה ואכלה את צווארי ואת אוזניי. חברים אני לא יודע איך שרדתי את זה ואני עדיין שומע בסטריאו 

זחלנו לקצה המיטה ובמהרה הרמתי את אוקטביה באוויר והעפתי אותה במרץ על הזין הקשיח שלי! אחחחח אין כמו לדפוק נימפומנית אנאלית בחור הקטן והרעב שלה! 

התיישבתי על הספה ואמא אוקטביה דחפה לי גרב בפה
(חחח שרון הכניסה את הגרב שלי לפה שלי 

) תאכל את הגרב בן! ובן תפסיק להסניף ככה יהיה לך יותר אוויר!" צעקה אמא אוקטביה כאשר התנשפתי מהמאמץ והתחלתי להחנק מהגרב 

(הבגדים שלי נפלו עלינו במהלך הזיון על הספה אז שרון דחפה לי את הגרביים לפה 

)

קמתי מהספה ונשאתי את אימי החרמנית למיטה! השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה חזק חזק בתחת במיסיונרית אנאלית גרררררררררררר 

"קדימה בן תראה לאבא איך מזיינים!" צעקה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק 

אימי החרמנית נשענה על השידה ודפקתי אותה חזק בתחת בעמידה. סטרתי על ישבנה ומשכתי בשיערה השופע 

אמא אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לענג אותה בישבנה הקטן והדורש 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות!
אוקטביה מזדיינת מקצועית בטוסיק הזין שלי הרגיש את זה! היא מזדיינת מדופלמת בטוסיק ויש לה דיפלומה מהפקולטה לזיונים אנאליים 

הסתובבנו והמשכתי לפרק את אוקטביה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! 

אוקטביה אמרה לי שאני דלביוב רציני אז אמרתי לה שהיא דלביובקה עם קבלות ושאנחנו בכלל משפחת דלביוב 

יצאתי מישבנה וליקקתי את מיצי התחת מחור התחת הרטוב שלה יאמי יאמי! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אמא הייתה צריכה לרסן אותי למה השתוללתי כהוגן 

אמא אוקטביה הייתה כבר ממש רעבה וביקשה שאני אאכיל אותה במילקשייק שלי 

אבל לפני המילקשייק צללתי לעבר הכוס של אוקטביה ופינקתי אותה בירידה מהסרטים! אמא הגיעה לאורגזמה אדירה, רעדה ושחררה אנחת הנאה. "בן זה היה מעולה היית מדהים!"
אמרה אמא שהייתה מאושרת להפליא! 

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ואחרי שסיימה לצחוק היא סוף סוף לקחה את הזין שלי לפיה החם, מצצה אותו בשקיקה וליטפה את חור התחת שלי עם האצבע השובבה שלה! שיחקתי עם האצבעות שלי בחורים שלה וזיינתי אותה בתחת עם לשוני! 

השפרצתי לפיה של אימי החרמנית מנה יפה של זרע חם! היא חייכה בשובבות, אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סוכן מכירות!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! 

אוקטביה דחפה את האצבע שהייתה בישבני לפה שלי ואז ירקה את הזרע לפי! 

אמא אוקטביה אמא מעולה מאוד דואגת לבן שלה ומאכילה אותו כדי שלא ישאר רעב 

אחרי הזיון אוקטביה קיבלה את הפלאג היקר שלה, אבל ביננו... היא רצתה את הזין הקשיח שלי והייתה מחליפה את הפלאג בזין שלי בשמחה רבה! 

לא לא אמא אל תחשבי על זה אפילו הזין שלי לא למכירה! אבל הוא ישמח לענג אותך בחורים הרעבים שלך! אבא כבר לא סוחב אז הזין שלי צריך לעשות את כל העבודה! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים! 

מאוד שמחתי להיות הבן שלך ליום אחד! את אמא מדהימה! 

אחחחח סקסית הפלאג חרוזים הזה ממש נוצר לישבנך! החורצ'יק הקטן שלך היה מבסוט בטירוף! 

חיבוקים ונשיקות לחורצ'יקים המתוקים שלך! 

Lavelle