כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 63 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

621
אוינק אוינק סוכן מכירות של צעצועים אנאליים מפרק את אוקטביה פופינס הנימפומנית בכל החורים! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני סוכן מכירות חתיך, שרמנטי, משופשף וחרוץ! Cool

אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני מוכר? אז ככה חברים אני לא מוכר טלפונים סלולריים וכל החוייניה הזאת... אני מוכר צעצועים אנאליים! אני מוכר חרא טוב! Evil Smile

אני לא דופק חשבון לאף אחד! יש לי מודיעין טוב אז אני תמיד יודע איפה גרה שרמוטה שבטוח תתעניין במוצרים שלי Tongue אני דופק להן בדלת ומפתיע אותן כשהן לבדן. אני תמיד בא עם שק מלא בצעצועים אנאליים... אני ממש סנטה קלאוס למבוגרים צחוקקריצה

גיליתי שבתל-אביב גרה נימפומנית כוסית בטירוף ששמה אוקטביה פופינס! ראיתי אותה כמה פעמים עושה ספורט כשהיא לובשת טייץ צמוד. חברים יש לה את התחת הכי יפה בעולם! הצעצועים האנאליים שלי תפורים על התחת שלה! Evil Smile

הגעתי למפתן דלתה של אוקטביה ודפקתי כמה דפיקות סמכותיות. אוקטביה פתחה לי את הדלת והעיניים שלי כמעט יצאו מהחורים! מקרוב היא נראית עוד יותר טוב! כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים עם מבט של סקס בעיניים וחיוך שובב שמשדר דפוק אותי! Tongueצחוק

אוקטביה לבשה סינר סקסי וכשהיא הסתובבה והובילה אותי לסלון התבוננתי בתחת החשוף והמחרפן שלה שזז מצד לצד בעודה הולכת... חוטיני סקסי חצה את פלחי ישבנה והייתי פשוט מהופנט! הפתיעה אותי הזנזונת הזאת! אחחח התחת שלה דורש דפיקה טובה גררררררררר Evil Smile

התיישבנו על הספה ואחרי היכרות קצרה הצגתי בפני אוקטביה את הצעצוע החדש בקולקציה שלי! זהו פלאג חרוזים אנאליים ממתכת Tongue

20141128 211647(400)

הצעצוע האנאלי הכי איכותי שיש! ממתכת חסינה לחלודה ולמיצי תחת!

הסברתי לאוקטביה שזה פלאג שישרת אותה נאמנה והיא תהנה בטירוף כשהפלאג הזה יהיה עמוק בישבנה! Tongue

אוקטביה התלבטה קצת אבל מהר מאוד שכנעתי אותה שהפלאג הזה מתאים לתחת שלה כמו כפפה ליד! Tongue

אוקטביה קפצה בהתלהבות וכבר רצתה לדחוף את הפלאג לישבנה, אבל אז הודעתי לה שזה יעלה לה 200 דולר.

"200 דולר? המממ זה מאוד יקר... יש לי רק 100 דולר... מה דעתך על 100 דולר והשעון של בעלי? זה שעון רולקס!" צעקה בהתלהבות אוקטביה והשוויצה מולי עם השעון צחוק

"לא תודה סקסית אני מקבל רק מזומן... אבל אני אוכל לתת לה את הפלאג בחינם אם תפנקי קצת את הצעצוע הפרטי שלי והוא יפרק לך טוב טוב את החורים!" Evil Smile אמרתי לה בממזריות והצבעתי על חברי הקשיח למטה קריצה

"כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה רעיון מעולה!" Tongue צעקה אוקטביה חולת הזין ומהר מאוד התנפלה עליי צחוק

נעמדתי מול הספה ואוקטביה כמעט קרעה ממני את התחתונים צחוק הזין הקשיח שלי קפץ החוצה וגברת פופינס החרמנית התנפלה עליו במציצה חמה ומטריפה! מוחא כפייה

ליטפתי את שיערה הגולש והתענגתי מהמציצה של המתוקונת הזאת שבלעה את הזין שלי ברעב גדול Star

הושבתי את אוקטביה בדוגי על המיטה והורדתי את החוטיני הסקסי שלה. לפניי נגלו שני החורים היפים שלה שממש נצצו מרוב שהיו רטובים! Tongue

תפסתי את הפלאג ממתכת והכנסתי אותו לישבנה של פופינס חרוז אחרי חרוז... חור התחת השובב שלה בלע את החרוזים בהנאה גדולה! מוחא כפייה כשהפלאג היה עמוק בישבנה של אוקטביה היא התחילה לנענע את ישבנה בשובבות ובהנאה!
אין ספק שהפלאג הזה מתאים לתחת שלה כמו כפפה ליד! מוחא כפייה

הוצאתי את הפלאג מישבנה לאט לאט והתחלתי לזיין אותה עם הפלאג המבריק שהחליק לישבנה ובחזרה בשמחה רבה! אחחח המחזה היה פשוט מדהים! Tongueמוחא כפייה

הוצאתי את הפלאג ומצצתי אותו בשקיקה! התחת של אוקטביה היה טעים בטירוף! Tongue גררררר המתכת הייתה ממש חמה! הטוסיק של אוקטביה חימם אותה טוב! צחוק

זרקתי את הפלאג הצידה והתחלתי להתמזמז עם אוקטביה על המיטה! בקרוב הצעצוע שלי יבקר בישבנה ואז היא בכלל תיגנב חי חי חי Evil Smile

אוקטביה התיישבה עליי ב 69 והתחילה לחנוק אותי עם ישבנה התפוחי. אחחח ליקקתי את החורים שלה ברצון רב וטעמם היה כה משובח! טעם מתקתק של פירות אקזוטיים יסססססססס זה טעים גררררררררררררררררר TongueTongueTongue

אוקטביה התנפלה על הזין שלי ומצצה אותו במציצת פוליש מושקעת בטירוף! לביצים שלי היא עשתה מציצת פאק פאק מחרפנת ורועשת במיוחד! הרגשתי שחבריי למטה נמצאים בסופת טורנדו מטורפת! אוקטביה עושה קסמים עם פיה אין דברים כאלה! מוחא כפייהTongue

לפתע אוקטביה השובבה חשפה שיניים ונשכה אותי במרץ בגופי החסון. בהתחלה הייתי מאופק ונתתי לה הרגשה שגופי עשוי משריון של צב קשוח! אני צב נינג'ה בייבי זה מה שאני! Approve

אבל מהר מאוד הפכתי לחסידה עדינה ושברירית והתחלתי לצעוק בקולי קולות מנשיכותיה המטורפות! צחוק הסתובבתי מצד לצד וניסיתי להתחמק ממנה אבל זה לא הועיל ואפילו הטוסיק השובב שלי זכה לכמה נשיכות טובות ממנה Embarrassedצחוק

דחפתי אצבע לישבנה השובב והרגשתי שהוא מוכן לדפיקה טובה! Evil Smile

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי אנאלית. בהתחלה לאט לאט ובהמשך היא הפכה לצפרדע אנאלית נמרצת במיוחד! הזין שלי נבלע עמוק בישבנה והייתי ממש ברקיע השביעי! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לרכב על הזין שלי כשהיא עם פניה אליי. הסתכלתי על הציצים שלה והרגשתי כמו תינוק קטן שמת לקבל את החלב שלו! אוקטביה כאילו קראה את המחשבות שלי וצעקה: "בוא בן בוא לאמא תשתה את החלב שלך!" צחוקצחוקצחוק ינקתי מפטמותיה בשקיקה והייתי התינוק הכי מאושר בעולם! Tongueצחוק

אוקטביה שהייתה במצב רוח מטורף במיוחד שוב חשפה את שיניה ואכלה את צווארי ואת אוזניי. חברים אני לא יודע איך שרדתי את זה ואני עדיין שומע בסטריאו צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובמהרה הרמתי את אוקטביה באוויר והעפתי אותה במרץ על הזין הקשיח שלי! אחחחח אין כמו לדפוק נימפומנית אנאלית בחור הקטן והרעב שלה! TongueEvil Smile

התיישבתי על הספה ואמא אוקטביה דחפה לי גרב בפה צחוק (חחח שרון הכניסה את הגרב שלי לפה שלי צחוקצחוקצחוק) תאכל את הגרב בן! ובן תפסיק להסניף ככה יהיה לך יותר אוויר!" צעקה אמא אוקטביה כאשר התנשפתי מהמאמץ והתחלתי להחנק מהגרב צחוקצחוקצחוק (הבגדים שלי נפלו עלינו במהלך הזיון על הספה אז שרון דחפה לי את הגרביים לפה צחוקצחוקצחוק)

קמתי מהספה ונשאתי את אימי החרמנית למיטה! השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה חזק חזק בתחת במיסיונרית אנאלית גרררררררררררר Tongue

"קדימה בן תראה לאבא איך מזיינים!" צעקה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

אימי החרמנית נשענה על השידה ודפקתי אותה חזק בתחת בעמידה. סטרתי על ישבנה ומשכתי בשיערה השופע חיוך גדול

אמא אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לענג אותה בישבנה הקטן והדורש Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות מטורפות! מוחא כפייה אוקטביה מזדיינת מקצועית בטוסיק הזין שלי הרגיש את זה! היא מזדיינת מדופלמת בטוסיק ויש לה דיפלומה מהפקולטה לזיונים אנאליים צחוקקריצה

הסתובבנו והמשכתי לפרק את אוקטביה בתחת כשהיא שוכבת על הבטן! Tongue

אוקטביה אמרה לי שאני דלביוב רציני אז אמרתי לה שהיא דלביובקה עם קבלות ושאנחנו בכלל משפחת דלביוב צחוקצחוקצחוקקריצה

יצאתי מישבנה וליקקתי את מיצי התחת מחור התחת הרטוב שלה יאמי יאמי! Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אמא הייתה צריכה לרסן אותי למה השתוללתי כהוגן צחוקצחוקצחוק

אמא אוקטביה הייתה כבר ממש רעבה וביקשה שאני אאכיל אותה במילקשייק שלי צחוק

אבל לפני המילקשייק צללתי לעבר הכוס של אוקטביה ופינקתי אותה בירידה מהסרטים! אמא הגיעה לאורגזמה אדירה, רעדה ושחררה אנחת הנאה. "בן זה היה מעולה היית מדהים!" חיוך גדול אמרה אמא שהייתה מאושרת להפליא! חיוך גדול

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ואחרי שסיימה לצחוק היא סוף סוף לקחה את הזין שלי לפיה החם, מצצה אותו בשקיקה וליטפה את חור התחת שלי עם האצבע השובבה שלה! שיחקתי עם האצבעות שלי בחורים שלה וזיינתי אותה בתחת עם לשוני! Tongue

השפרצתי לפיה של אימי החרמנית מנה יפה של זרע חם! היא חייכה בשובבות, אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק סוכן מכירות!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהTongueStar

אוקטביה דחפה את האצבע שהייתה בישבני לפה שלי ואז ירקה את הזרע לפי! צחוקצחוקצחוק

אמא אוקטביה אמא מעולה מאוד דואגת לבן שלה ומאכילה אותו כדי שלא ישאר רעב צחוקצחוקצחוקקריצה

אחרי הזיון אוקטביה קיבלה את הפלאג היקר שלה, אבל ביננו... היא רצתה את הזין הקשיח שלי והייתה מחליפה את הפלאג בזין שלי בשמחה רבה! Tongue

לא לא אמא אל תחשבי על זה אפילו הזין שלי לא למכירה! אבל הוא ישמח לענג אותך בחורים הרעבים שלך! אבא כבר לא סוחב אז הזין שלי צריך לעשות את כל העבודה! Evil Smileצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

מאוד שמחתי להיות הבן שלך ליום אחד! את אמא מדהימה! צחוקצחוקצחוק

אחחחח סקסית הפלאג חרוזים הזה ממש נוצר לישבנך! החורצ'יק הקטן שלך היה מבסוט בטירוף! Tongueמוחא כפייה

חיבוקים ונשיקות לחורצ'יקים המתוקים שלך! TongueStar

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

622
ההומואופט החרמן אוינק אוינק מורח שמן על ישבנה הסקסי של אוקטביה פופינס ואז מזיין לה ת'צורה! TongueEvil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני הומואופט מקצועי! הכי טוב בארץ אני מבטיח לכם! Cool

לקליניקה שלי תמיד באות כל מיני כוסיות ומבקשות ממני את הטיפול המיוחד שלי... הטיפול המיוחד שלי כולל מריחת שמן מזן מיוחד שעשוי מחומרים נבחרים וסודיים. עוד לא הייתה שרמוטה אחת שלא הייתה מרוצה מהטיפול שלי ושהעור שלה לא נהיה כמו עור של תינוק.

סוד ההצלחה שלי טמון ביכולות על טבעיות...קריזמה שמתפרצת לכל עבר ובסקס אפיל שנוטף ממני בכמויות! Approveקריצה

מאז ומעולם חיכיתי שלקליניקה שלי תבוא האחת שתגרום לי להתרגש ולקפץ כמו ילד קטן שקיבל את הסוכריה הראשונה שלו! צחוק אויי חברים ומי שהגיעה לקליניקה שלי לפני כמה ימים היייתה סוכריה מתוקה במיוחד! Tongue

קראו לה אוקטביה פופינס ואיך שראיתי אותה ידעתי שאני הולך לעשות חיים משוגעים בעבודה חיוך גדול

אוקטביה היא בחורה ברונטית כוסית מטורפת בעלת עיניים טיפה מלוכסנות וישבן סקסי בטירוף! Tongue

היא התקרבה לכיווני והחיוך הדבילי לא ירד לי מהפנים, כאילו מישהו הרדים לי ת'לסת בלאט! צחוק

"שלום מר אוינק אוינק, אויי אני כל כך מתרגשת להיות אצלך בקליניקה! תשמע אוינק אוינק באתי לעשות אצלך טיפול עם הקרם הקסום שלך... אני רוצה שיהיה לי טוסיק של תינוק!" צעקה אוקטביה ומחאה כפיים בהתרגשות צחוק

"אויי אוקטביה את מרגשת אותי! תשמעי הטוסיק שלך כבר עכשיו נראה פגז אבל אני בטוח שאפשר לעשות אותו אפילו יותר מושלם ממה שהוא עכשיו. הגעת למקום הנכון יקירתי! את בידיים טובות!" אמרתי לה בשמחה ושפשפתי את הידיים בחרמנות Evil Smile

הובלתי את אוקטביה שהייתה כבר ממש נלהבת למיטת הטיפולים שלי. ביקשתי ממנה לשכב על הבטן ולהשתחרר. הוצאתי את הבקבוק עם השמן הסודי שלי קריצה

טיפטפתי אותו על ישבנה החשוף של אוקטביה והתחלתי למרוח את השמן על הטוסיק הסקסי שלה בידיי הקסומות! Approve

חברים יש לי טאץ' מדהים! צריך להיוולד איתו, לא כל אחד יכול למרוח ככה שמן על ישבן שובב קריצה אויי חברים והישבן של אוקטביה כה שובב ורך! המגע שלו קטיפתי וכייפי בטירוף! מוחא כפייה

מרחתי את שני הפלחים שלה ביסודיות ומידי פעם פתחתי אותם לרווחה כדי למרוח את השמן גם על הכוס ועל חור התחת שלה! Tongue אחחחח שני החורצ'יקים שלה כאלה מזמינים! לא התאפקתי ונתתי נשיקה וליקוק לחור התחת שלה Tongueצחוק

"הומואופט אוינק אוינק אתה פשוט מדהים! אתה The Best! תמרח לי את כל הגוף בשמן! אני רוצה שתפנק אותי טוב טוב היום!" חיוך גדול אמרה אוקטביה בחצי גניחה ועצמה את עיניה... Star

מרחתי את השמן על כל גופה של אוקטביה ועשיתי לה מסג' מושקע בטירוף! היא ממש נמסה ממני! Star

אחרי זה הובלתי את אוקטביה למקלחת שלי ושם עשינו מקלחת משותפת חמה וארוטית! שמנו סבון ריחני זה על זו והתפנקנו עם המים החמים שזרמו על גופינו החלקים! הזין שלי עמד כמו טיל בליסטי וחיכה לתורו לפנק את אוקטביה הנימפומנית! Tongue

חזרנו מהמקלחת אחוזי חרמנות ובמהרה הכנסתי את הזין שלי לפיה המתוק של אוקטביה "חולה על הומואופט אוינק אוינק" פופינס והיא התחילה למצוץ לי אותו בשקיקה! חיוך גדול

אוקטביה נעמדה עם ישבנה מול המראה והמחזה היה פשוט מרהיב! הטוסיק הסקסי שלה השתקף במראה ויכולתי לראות את חור התחת הקטן שלה מציץ מבין פלחי התחת גררררררררררררר Tongue

אוקטביה החרמנית תפסה אותי ביד והבילה אותי למיטה. היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכנס להיכל התענוגות שלה! מוחא כפייה

צללתי במהרה למקדש הורדרד שלה וליקקתי אותו בשקיקה עד שאוקטביה התחילה לרעוד, התנשפה קלות וגמרה עם חיוך גדול על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק אתה מדהים זה היה נהדר!" Tongue צעקה אוקטביה בזמן ששכבתי בין רגליה והבטתי עליה בהערצה חיוך גדול

אוקטביה לפתע הפכה לחיה רעה והפכה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לחנוק אותי עם החורים המתוקים שלה! Tongue היא התנפלה על הזין שלי ועל הביצים החלקות ופינקה אותם במציצות וליקוקים מטורפים! מוחא כפייה אוקטביה שהייתה כל כך רגועה בזמן הטיפול שלי הפכה לפתע לשדונית מהגיהנום! Shockedצחוק

היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לנשוך אותי בפרעות בגופי העדין והחלק. צרחתי כמו גייצ'יק אוכל בטוסיק! "היי בובה אני רגיש זהירות על הטוסיק!" צעקתי ממעמקי ישבנה כשאוקטביה נשכה אותי בתחת צחוק

אוקטביה כבר בערה מחרמנות ועלתה עליי במהרה לרכיבה. הזין שלי הרגיש כאילו הוא נכנס לכבשן לוהט! אחחחח הכוס שלה היה כזה חם אין דברים כאלה! מוחא כפייה

אוקטביה לא הפסיקה עם הנשיכות ואכלה לי את האוזניים ואת צווארי העדין. ניסיתי להחזיר לה בנשיכות משלי אבל הניסיונות הפתטיים שלי נבלמו על ידה בקלות צחוק

זחלנו לקצה המיטה... הרמתי את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בשקיקה על הזין הקשיח שלי.

התבוננו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה במראה הגדולה שהייתה מולנו והתלהבנו מזה בטירוף! Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! Star

שכבתי על הספה כמו מלך ואוקטביה קפצה עליי כמו מלכה יאאאאההההווווו יססססססס!!! Tongue

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! Tongue

קמנו מהמיטה ואוקטביה נשענה על השידה. פירקתי אותה בכוס הרטוב שלה בעמידה והפלקתי על ישבנה הסקסי והמקפץ! הסוטיק שלה היה כזה נעים למגע! הטיפול שלי עושה פלאים! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדהור עליה כמו נסיך שדוהר על הסוסה המלכותית שלו חיוך גדולצחוק חור התחת הקטן שלה קרץ לי בשובבות אז ליטפתי אותו בחמימות. אחחח אני ממש אוהב את החורצ'יק הזה! Tongue

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue זיינתי את אוקטביה בחריצות והיא הייתה מבסוטית בטירוף! Tongue

התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה במרץ כשהיא שוכבת על הבטן. הטוסיק של אוקטביה ממש מחא כפיים כשקיפץ והתנגש במפשעתי צחוק

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

דפקתי את אוקטביה טוב טוב בכוס הרעב שלה ונראה שאחרי הזיון הקצבי שלנו הוא סוף סוף נרגע. אבל אוקטביה הייתה די רעבה ורצתה לקבל בפה מנה טובה של זרע חם! חיוך גדול

היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי בחום ובאהבה את הזין הקשיח שלי וליטפה את חור התחת שלי עם האצבע השובבה שלה. ליקקתי ברעב גדול את החור התחת שלה ובחנתי אותו בסקרנות... חברים אני מעריץ את החור הזה! החור הכי יפה בעולם! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי חזק בפיה של אוקטביה! היא חייכה לעברי, הראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע ששחתה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק ההומואופט!" וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהצחוק

לידינו הייתה צלחת גדולה אדומה וחגיגית! אוקטביה ירקה את הזרע לצלחת ופקדה עליי ללקק אותו צחוק קצת חששתי מזה אז ביקשתי ממנה שתראה לי איך עושים את זה צחוקקריצה

20141205 220951(700)

אוקטביה ליקקה קצת את הזרע מהצלחת ואמרה שעכשיו תורי. חשבתי שאני אלקק את הזרע כמו חתול שמלקק את החלב שלו אבל זה היה בלתי אפשרי צחוק אחרי כמה ליקוקים ויתרתי על התענוג הזה צחוק חחח אין לי מושג איך שרמוטות בסרטי פורנו עושות דברים כאלה צחוק

חברים הטיפול והזיון עם אוקטביה היה ממש מדהים! גם פינקתי את הטוסיק שלה והפכתי אותו לטוסיק של תינוק, וגם פינקתי את הכוס הרטוב והרעב שלה שלא יודע שובע! נימפומנית כמוהה זקוקה לטיפול כזה כל יום! הקליניקיה שלי תהיה פתוחה בשבילה 24/7! קריצה זין רעב לכוס רעב. בפעם הבאה אני אחדור גם לחור שמאחור גם הוא זקוק לטיפול טוב מהוד מלכותו הקשיח! Evil Smileקריצה

סוף

אחחחח הטוסיק שלך עם השמן פשוט הרג אותי! איזה מאמי חלקלק יאללה גררררר TongueTongueTongue

סקסית לא הצלחתי להיות חתול טוב וללקק את החלב שלו, חחחח זה היה מטורף מידי גם בשבילי צחוקצחוקצחוק

ד"ש לטוסיק הסקסי שלך ולחורצ'יקים הרעבים! גררררררר Tongueחיוך גדולמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

623
אוינק אוינק רמבו והחדרנית החרמנית אוקטביה פופינס

משתוללים בזיון קינקי במיוחד - השתנות!
Evil Smile

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק רמבו ואני סלב מפורסם וגזעי מהשורה הראשונה! Cool

בטח יצא לכם לראות אותי בסדרת סרטי הפעולה "רמבו" נכון? איך? אהבתם? כן כן אני אהבתי לכסח את כולם שם! ואיי ואיי התעייפתי מהסרטים האלה ומאז ועד עצם היום הזה אני כעיקרון נח במלונות יוקרה ונהנה מהחיים Approve

חברים אם רק הייתם יודעים באיזו סוויטה הייתי הפעם הייתם מקנאים בי עד שהייתם מקבלים התקף לב! לא רק שהייתי מוקף בשרמוטות רעבות לזין של רמבו, אלא גם פגשתי שם את החדרנית הכי סקסית ומדהימה שיצא לי לפגוש מאז ומעולם! מוחא כפייה

שמה אוקטביה פופינס! Star נכון שהשם שלה סקסי בטירוף? Tongue גררר גררר אם רק הייתם יודעים איזה סקסית היא במציאות! ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת ישבן מטריף, חיוך כובש וחורים רעבים שדורשים זין טווווווווב ואיכותי! חיוך גדול

המפגש שלנו התחיל ברגל שמאל. בדיוק ישנתי במיטתי החמימה והנוחה כאשר אוקטביה התפרצה לחדר ושאלה מה זה כל הבלאגן הזה מסביב? צחוק

"מה זה כל הקונדומים האלה מסביב? מה זאת כל הזוהמה הזאת?" שאלה אוקטביה והעיפה עליי קונדום משומש צחוק

"היי היי גברת מה את עושה? את מפריעה לי לנוח! תחזרי מחר משרתת!" צעקתי לעברה והיא הביטה עליי במבט של שטן Shockedצחוק

"זאת שעת הניקיון שלי ואת החדר הזה אני צריכה לנקות עכשיו הבנת דלביוב שכמותך?" צחוקצחוקצחוק צעקה אוקטביה והמשיכה להתרוצץ בחדרי כמו נמלה חרוצה צחוק

ניסיתי להתעלם ממנה אבל היא פשוט לא נתנה לי מנוחה לשניה! גם ניקתה וגם לא הפסיקה לזיין את השכל! אההההה איזו מכה! חשבתי לעצמי... טוב לפחות יש לה טוסיק טוב! אמרתי לעצמי והתענגתי על ישבנה השובב שאותו חצה חוטיני ורוד מהמם! Tongue

אוקטביה הייתה בדיוק ליד המראה וניקתה את האבק מסביב. נזכרתי שעוד שעה אני צריך לצאת לארוחת ערב חשובה אז זינקתי למראה כדי להסתרק.

"עכשיו אתה צריך להסתרק? הרגע ישנת!" כועס צעקה בעצבים אוקטביה וניסתה להעיף אותי הצידה. בסופו של דבר היא הצליחה ובמקום להמשיך לנקות היא התחילה להתאפר בלאט! Shockedצחוק

אחרי שהפסקנו לריב על המראה אוקטביה הלכה למיטתי ורצתה להחליף מצעים... פיהקתי מעייפות והחלטתי לנמנם עוד כמה דקות צחוק זינקתי בחזרה למיטה ואוקטביה יצאה מדעתה כשהפרעתי לה לסדר את המיטה חי חי חי קריצה

בסוף היא ויתרה על המיטה והלכה לעשות שואב אבק לשטיח. אויי איך אני אוהב לשבת על השטיח ולחשוב! זה מרגיע אותי לפני פגישות חשובות! קריצה זינקתי לשטיח והתיישבתי עליו. הצעתי לאוקטביה לשבת לידי ולעשות איתי מדיטציה... אבל אוקטביה החליטה להתיישב לי על הראש במקום צחוק

דווקא היה מאוד נחמד לשבת על השטיח כשאוקטביה יושבת לי על הראש, היה מאוד חמים ונעים בין רגליה חיוך אוקטביה צחקקה ללא הפסקה ולא הבנתי מה נסגר איתה? נדפקה לגמרי החדרנית הזאת צחוק לפתע הרגשתי חמימות על הראש... מה זה קיבלתי מכת שמש? שאלתי את עצמי. אבל לא, זאת לא הייתה מכת שמש... החדרנית המטורללת השתינה לי על הראש! ShockedShockedShockedצחוקצחוקצחוק (חחחח שרון התחרפנה לגמרי צחוקצחוקצחוק) הייתי המום ממה שהיא עוללה הרגע אבל בו זמנית זה גם הדליק אותי חבל"ז! הזין שלי נעמד בטירוף מזה! Tongueמוחא כפייה

קמתי ושנינו התבוננו בשלולית הגדולה שהייתה על הרצפה! פשששש גברת אוקטביה הייתה ילדה מאוד שובבה! צחוקקריצה

20141212 215410(700)

אחרי שקיבלתי מקלחת פיפי חמימה מאוקטביה פופינס השובבה נזרקתי שוב על המיטה. אוקטביה שוב התעצבנה עליי הפעם כי אני שמוק עצלן ולא עזרתי לה לנקות את שלולית הפיפי שהיא השאירה... נו מה אני צריך לנקות אחריה כמו אחרי חתול? צחוק

היא הוציאה חגורה מהארון והתחילה להצליף איתה על הטוסיק השובב שלי Shockedצחוק הצילו הצילו הטוסיק שלי ממש שרף כבר! אבל אוקטביה לא ויתרה ועשתה את הטוסיק שלי אדום אשששששששששש! צחוקצחוקצחוק כמו שאומרים היא השאירה חותם על הטוסיק שלי צחוקקריצה

אחרי שאוקטביה הפסיקה להתעלל בטוסיק שלי היא פקדה עליי להסתובב והתיישבה עליי ב 69.

"קדימה רמבו תלקק את הכוס המושתן שלי!!!" Tongueצחוק צעקה אוקטביה והצמידה את הכוס שלה לפה שלי צחוק אחחח חברים אין כמו ללקק כוס מושתן של ברונטית מלוכסנת חולת נפש! זה משקה האלים אני אומר לכם! Tongueמוחא כפייהצחוק

הכוס המושתן של אוקטביה היה טעים בטירוף וניגבתי אותו טוב טוב עם הלשון השובבה שלי Tongue

אוקטביה החרמנית התנפלה על הזין הקשיח שלי והעניקה לו מציצת פוליש מחרפנת! מוחא כפייה חברים אף שרמוטה עוד לא השקיעה ככה בזין שלי! המלוכסנת הזאת הכי טובה! Coolאצבע למעלה

אוקטביה ראתה שאני מתפנק יותר מידי אז היא החליטה לגרום לי לצעוק עוד קצת צחוק היא נשכה אותי בפראות בגופי החסון שלא הצליח לעמוד בפני שיניה החדות... בסופו של דבר פתחתי את הפה וצעקתי כמו ילדה קטנה צחוק גם את הטוסיק המושתן שלי אוקטביה נשכה כהוגן! גם מושתן וגם בוער מההצלפות שלה... אין לה רחמים לחדרנית הזאתי! היא שטן! צחוק

אחרי מסע הנשיכות שלה, אוקטביה חזרה לזייני ולחבריו הטובים. היא מצצה את הביצים שלי במציצת פאק פאק מושקעת ורועשת במיוחד! Tongue ואז היא גם נשכה אותן בנשיכות שחירפנו אותי! מוחא כפייה

"קדימה רמבו בוא תעשה לי ירידה טובה!" צעקה אוקטביה ונשכבה על גבה. היא פתחה את רגליה לרווחה ותפסה אותי בשיער צחוק היא הצמידה את הפנים שלי לכוס הורדרד והחרמן שלה והתחילה להנות מהירידה המושקעת שלי Cool

אחרי כמה דקות מענגות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות והודיעה לי בשמחה שזה היה נפלא! Tongueמוחא כפייה

המשכתי ללקק טיפה את הכוס של אוקטביה... לפתע הרגשתי שמלוח לי בפה!
פתאום היא השתינה לי בפה את שאריות הפיפי שעוד נשאר לה צחוקצחוקצחוק (חחחח שרון התחילה לבכות כמו תינוקת וביקשה שאחליף לה חיתול, הרגה אותי מצחוק צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק) איזו ילדה מלוכלכת האוקטביה הזאת! צחוק

אוקטביה קמה וראינו את השלולית שהיא השאירה על המיטה. התחלנו להתפקע מצחוק ואוקטביה לפתע תפסה לי את הראש והצמידה את הפרצוף שלי לשלולית הפיפי צחוק אחרי שהיא שחררה אותי תפסתי את הראש שלה ודחפתי את הפרצוף שלה לשלולית הפיפי צחוק זה חזר ככה כמה פעמים שכל אחד מאיתנו בתורו דחף את הפרצוף של השני לשלולית הפיפי ולא שחרר צחוקצחוקצחוק

היינו כבר חרמנים בטירוף ובמהרה אוקטביה עלתה עליי לרכיבה! חיוך גדול היא קיפצה עליי במרץ ונשכה אותי באוזניי ובצווארי. זיינתי אותה בשקיקה בכוס המושתן שלה והסנפתי את צווארה Star

זחלנו לקצה המיטה ואחרי זיון קטן הרמתי את אוקטביה באוויר והעפתי אותה במרץ על הזין הקשיח שלי. נעמדתי מול המראה ושנינו התמוגגנו מהטוסיק המקפץ של אוקטביה גררררר Tongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

קמתי והעפתי את אוקטביה על הזין שלי כל הדרך עד למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה טוב טוב במיסיונרית מטריפה! חיוך גדול

מהמיסיונרית התהפכנו ואוקטביה רכבה עליי כשעל פניה חיוך ממזרי Evil Smile

לפתע הרגשתי חמימות גדולה בזין ובביצים והבנתי שאוקטביה השובבה משתינה שוב צחוקצחוקצחוק

יאללה אין לה גבולות זאתי צחוק שאריות הפיפי התקשו לצאת כשהזין אצלה בכוס אז הוצאתי את הזין ונתתי לאוקטביה השובבה לסיים להשתין כמו שצריך צחוק עוד שלולית נוצרה על המיטה ואוקטביה ניגבה את הפיפי שנשאר על הכוס שלה עם ידה ואז על הפנים שלי צחוק

עברנו לזיון בעמידה. זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס המושתן שלה כשהיא נשענת על השידה! Tongue

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס המושתן שלה צחוק ראינו את כל השלוליות על המיטה והתפקענו מצחוק מזה שאנחנו מזדיינים במשתנה צחוקצחוקצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות מושתנות! TongueStar אוקטביה צעקה "רמבו רמבו תן עבודה ותדפוק חזק את הכוס המושתן שלי!" צחוק אוהההווו חברים נתתי עבודה חבל"ז! פירקתי לה ת'כוס המושתן שלה Evil Smile התהפכנו והמשכתי לזיין את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! אחחחח זה היה נפלא! Tongue

עברנו לדוגי מושתן ועצבני! Tongue זיינתי את אוקטביה חזק בכוס במושתן שלה והפלקתי על ישבנה השובב. אוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית וצעקתי הוייסה הוייסה! כדי לרסן אותה קצת צחוקקריצה

אוקטביה הייתה ממש רעבה וביקשה שאתן לה משהו טעים Evil Smile אמרתי שיש לי בשבילה מעדן אלים והיא התחילה לצהול מהתרגשות צחוק

נשכבתי על הגב ולפני שאוקטביה עלתה עליי ב 69, היא הרימה רגל, וכמו כלב חרמן השתינה לי על הזין צחוקצחוקצחוק (חחחחח היה לנו זיון מושתן בטירוף! צחוקקריצה).

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ את הזין המושתן שלי ובזמן שליקקתי לה את הכוס המושתן שלה Tongueצחוק (חחח איזה צמד חמד של סוטים אנחנו צחוק)

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! היא חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק רמבו מושתן!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueחיוך גדולמוחא כפייה כמובן שרציתי גם לטעום ממעדן האלים אז אוקטביה ירקה את הזרע מפיה לפה שלי! גרגרתי את הזרע בשמחה ובלעתי אותו! Tongueצחוק זה משקע האלים הקסום שעושה אותך חסון ובעל און צחוקקריצה

חברים זה היה הזיון הכי מדהים בחיים שלי! לא חשבתי שאני כל כך אהנה להזדיין בסוויטה שלי כשהיא מושתנת מקיר לקיר! צחוק

הכל בזכות אוקטביה פופינס הנימפומנית המשתינה! תודה לך אוקטביה! הפיפי שלך זה משקה נפלא! Tongueמוחא כפייה

נתתי לאוקטביה את רשימת בתי המלון שאני הולך להתארח בהם והיא חייכה לעברי בממזריות. חי חי חי אנחנו הולכים להפוך את כל הסוויטות האלה למשתנה אחת גדולה! צחוקצחוקצחוק

הידד אוקטביה! הידד פופינס! הידד לכוס המשתין והרעב לזין קשיח 24/7!!! Evil SmileצחוקTongue

סוף

סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

מאוד נהנתי מקילוחי הפיפי שלך! היה מדהים להזדיין במשתנה! צחוקצחוקצחוקקריצה

גררררר גרררררר התחרמנתי בטירוף כשמצצת מהזין המושתן שלי את הפיפי שלך! TongueTongueTongue

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והרטובים שלך! TongueStar

Heart Hug

Lavelle

624
סנטה אוינק אוינק קלאוס קופץ לביקור אצל אוקטביה פופינס הנימפומנית, ואחרי שמביא לה במתנה חוטיני עם חור הוא מקבל דפיקה טובה בחור התחת הקטן והשובב שלו! צחוקקריצה

הו הו הו! שלום חברים יקרים כאן סנטה אוינק אוינק קלאוס! Tongue

20131227 232824 (600)

בטח שמעתם עליי המון! אני סנטה מיוחד במינו כי אני לא מבקר ילדים קטנים ומעצבנים בחג המולד... אני מבקר שרמוטות נימפומניות שרעבות לזין קשיח ויודעות להעריך זין איכותי! כמו שיש לי קריצה

אחרי שרחרחתי קצת באזור תל-אביב גיליתי שמתגוררת שם נימפומנית ברונטית מלוכסנת עיניים שרעבה לזין קשיח ואיכותי Cool מאוד מיהרתי אליה אז זרקתי לשק המתנות שלי איזה חוטיני מעפן שמצאתי ברחוב צחוקקריצה

מה אכפת לה איזה חוטיני זה? שרמוטות כמוה בכלל לא לובשות תחתונים כי הן כל הזמן מזדיינות צחוק

הפתעתי את אוקטביה בזמן שישנה מקופלת במיטתה החמימה. "צעקתי הו הו הו! סנטה הגיע הו הו הו!" ואוקטביה התעוררה משנתה צחוק איזה טוסיק סקסי יש לה אלוהים! זה אמיתי זה? Shockedצחוק

"סנטה! אני כל כך שמחה לראות אותך! הבאת לי מתנות?" TongueTongueTongue שאלה אוקטביה וקיפצה בחוסר סבלנות על המיטה צחוק

"כן סקסית שלי הבאתי לך מתנה מדהימה! הנה סקסית תראי!" אמרתי לה ונתתי לה את שק המתנות.

אוקטביה הייתה קצת חשדנית מכיוון שהשק היה די ריק... קיוויתי ששרמוטה כמוה לא תהיה קשה מידי ותדע להעריך חוטיני ריחני! שתדעו אני מאוד אהבתי! צחוקקריצה

"מה זה סנטה? יש בחוטיני הזה חור! הבאת לי חוטיני משומש?! זה תחתון של 10 שקל! מה אתה חושב אני שרמוטה? אני לא לובשת תחתון של פחות מ 150 שקל אני נימפומנית עם סטייל! Cool

אוקטביה התחילה לרתוח מעצבים והחליטה ללמד אותי לקח! Shocked

היא עשתה אן דן דינו והתחת שלי נבחר בהגרלה צחוק

את מה שאוקטביה עוללה לטוסיק הקטן והשובב שלי אתם מוזמנים לראות בסרטון הבא TongueצחוקEvil Smile

חלק 1 :

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4388716%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

חלק 2 :

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4388718%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

זה היפיוף שאיתו אוקטביה פירקה את הטוסיק השובב שלי Tongueצחוקקריצה

001

אחרי שחור התחת שלי בער מהזיון של גברת אוקטביה "מלכת הסטרפאון" פופינס חשבתי שהיא תשחרר אותי לחופשי, אבל לאוקטביה היו תוכניות אחרות והייתי צריך לפצות אותה בסקס פרוע על המתנה המסריחה שהבאתי לה צחוק

מטעויות לומדים... תשאלו את חור התחת שלי, הוא למד את זה בדרך הקשה צחוקצחוקצחוקקריצה

אוקטביה לא נתנה לי להתאושש אפילו טיפה והעיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לחנוק אותי טוב טוב עם החורים שלה! צחוק

אכלתי ברעב גדול את החורים הטעימים שלה! גררררר גרררררררר יאמי יאמי! Tongue אוקטביה שלפה את הזין החגיגי שלי ממכנס הסנטה והתחילה למצוץ אותו בשקיקה! Tongue

אוקטביה עשתה מציצת פוליש נפלאה לזין שלי ומצצה את הביצים החלקות שלי במציצת פאק פאק רועשת במיוחד! Tongueמוחא כפייה ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והתמוגגתי מטעמו המשובח! Star

אחרי שאוקטביה טיפלה טוב טוב בסנטה הקשיח ובחבריו הטובים היא חשפה את שיניה החדות והתחילה לאכול אותי! Shockedצחוק הנשיכות שלה היו ממש מטורפות וקטלניות! צרחתי כמו מטורף כששיניה החדות ננעצו בבשרי צחוק הטוסיק הקטן והשובב שלי גם קיבל מנה הגונה של נשיכות מאוקטביה החתולה הנשכנית צחוק

אוקטביה דרשה ירידה! אחרי שהבאתי לה את הזבל הזה עם החור הייתי מחוייב לספק אותה מינית כמה שהיא תדרוש ממני... עשיתי טעות ועל טעויות מזיינים צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה וליקקתי אותו בחום ובאהבה! Tongue אחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מתנוסס על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongueמוחא כפייה

"סנטה אוינק אוינק קלאוס עוד לא סיימתי איתך! אחרי שהבאת לי את החוטיני המטונף הזה אני רוצה ממך מתנה אחרת!" Evil Smile דרשה אוקטביה וחייכה לעברי בממזריות.

"יש לי בשבילך משהו טווווווווווווווווווווב! הזין בחגיגי שלי גרררררררררר גררררררררר!" Tongue אמרתי לה בשמחה ועיניה נפתחו לרווחה! צחוק

אחרי שאוקטביה חנקה אותי עוד קצת עם התחת שלה היא קפצה עליי לרכיבה! Tongue

הזין הקשיח שלי החליק בשמחה רבה לכוס הרטוב והלוהט שלה ויצאנו יחדיו לרכיבה קלילה על המיטה חיוך גדול

הכוס של אוקטביה היה ממש רעב אז הרכיבה הקלילה הפכה לרכיבה פרועה! ואוקטביה גם חשפה שיניים ונשכה אותי טוב טוב באוזניי ובצווארי צחוק

זלחנו לקצה המיטה ואחרי עוד קצת רכיבה הרמתי את אוקטביה באוויר! חיוך גדול העפתי אותה בשקיקה על סנטה הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק המקפץ של אוקטביה! Tongue ברגעים האלה הענקתי לאוקטביה את המתנה הכי טובה בשבילה יססססססססססססס! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! חיוך גדול

"דיו דיו! דיו דיו סנטה!" צחוק צעקה אוקטביה ודהרה עליי במלוא המרץ! Tongue

קמתי מהספה עם אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה כל המיטה וזיינתי אותה במיסיונרית חגיגית במיוחד! מוחא כפייה הייתי בטוח שברקע יכולתי לשמוע את השיר האהוב עליי! Tongueצחוקקריצה

[TUBE]O2MFducncsg[/TUBE]

החלום שלי שאוקטביה תשיר לי את השיר הזה לפני השינה בזמן שאני מאונן! Tongueצחוק

קמנו מהמיטה וזיינתי את אוקטביה בעמידה כשהיא נשענת על השידה חיוך גדול

אחחח הכוס שלה היה כזה חם ופלחי ישבנה קיפצו במרץ וממש מחאו כפיים מוחא כפייהאצבע למעלה

מהעמידה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הורדרד שלה Tongue חברים יש מסיבה אצל פופינס כולם מוזמנים! Tongueצחוק

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue אחחחח היה ממש כיף להלום עם סנטה הקשיח שלי בכוס הורדרד של גברת פופינס שרעבה לזיינים מפוארים של סנטה קלאוסים! צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לדפוק את אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue הלמתי בכוס של אוקטביה במרץ ונתתי את כל מה שנשאר בכוחות הסנטה קלאוס שלי! אוקטביה הייתה ממש ברקיע השביעי! Tongueמוחא כפייהStar

לפתע פתאום אוקטביה אמרה לי שהיא רוצה גלידת וניל משובחת! גררררר גררררר כמובן שהייתה לי בשבילה גלידת וניל משובחת! הביצים שלי מייצרות גלידת וניל הכי טובה בעולם! צחוקEvil Smile

תוצרת הביצים של סנטה! גלידת וניל משובחת לנימפומניות רעבות צחוקקריצה

נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי ב 69. היא התחילה למצוץ לי את הזין בחום ובאהבה וליטפה תוך כדי את חור התחת שלי חיוך גדול ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה והתענגתי על טעמו המשובח! בישבנה של אוקטביה יש גלידת שוקולד משובחת במיוחד חי חי חי Evil Smileצחוקקריצה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! Tongue היא אמרה בפה מלא זרע: "סנטה אוינק אוינק קלאוס" וגרגרה את הזרע בגרונה! מוחא כפייהStar

פתאום התחשק לי גם גלידת וניל משובחת אז ביקשתי מאוקטביה שתיתן לי לטעום. היא ירקה את הגלידה לפה שלי ואחרי שהתמוגגתי מטעמה של הגלידה, בלעתי אותה בהנאה גדולה Tongue אני סנטה קלאוס שרמוטה בולעת חי חי חי צחוקקריצה

אז לסיכום חברים... אומנם אוקטביה פופינס לא אהבה את המתנה שלי וזיינה אותי על זה בתחת, אבל היא מאוד אהבה את סנטה הקשיח ואני חושב שפיציתי אותה מעל ומעבר! נתתי לה את המתנה הכי טובה שאפשר לתת לשרמוטה בערב חג המולד! את הזין הקשיח והקסום של סנטה יאההההההההההההוווווווווווווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!! TongueTongueTongueTongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחח סקסית קרעת אותי! הטוסיק הקטן והשובב שלי כבר צעק הצילו!!! צחוקצחוקצחוק

השנה סנטה הביא לך במתנה סמרטוט ולא עברת על זה בשתיקה צחוק לפחות את הזין שלו הוא לא שכח להביא צחוקצחוקצחוקקריצה

סנטה שולח ד"ש חם וחגיגי לך ולחורצ'יקים הקטנים והשובבים שלך! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

625
מעצב האופנה אוינק אוינק מעצב לדוגמנית אוקטביה פופינס בגד ים פסיכי ומזיין אותה בפראות לפני התצוגה! Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מעצב אופנה מפורסם מאוד. לא שמעתם עליי? לא נורא העיקר שעשרות שרמוטות שמעו עליי והרגישו היטב את ה Designer הקשיח שלי בחורים הרעבים שלהן! Evil Smile

אני מתמחה בעיצובים שונים ומשונים. לאחרונה אני עובד על בגד ים פסיכי במיוחד! זאת הולכת להיות ההמצאה של המאה! Tongue אלפי שרמוטות יעמדו בתור ויבקשו לנשק את המעצב הקשיח שלי! Approve הכל בזכותו! יש לו רעיונות פסיכיים בריבוע! מוחא כפייהקריצה

לכבוד סיומו של בגד הים הפסיכי, הזמנתי לסטודיו שלי את מלכת הדוגמניות! הדוגמנית הנימפומנית מלוכסנת העיניים... ברונטית משגעת בעלת טוסיק שובב וסקסי בטירוף! האחת והיחידה אוקטביה פופינס! Tongueמוחא כפייה

כבר בטלפון סיפרתי לאוקטביה על הבגד ים המשגע שמחכה לה והיא לא יכלה להסתיר את ההתלהבות שלה לשניה! חיוך גדול ברגע שהיא נכנסה לסטודיו שלי היא התנפלה עליי בחיבוקים ונשיקות וביקשה לראות את בגד הים המיסתורי. בזמן שהתופים ניגנו ברקע הראתי לה את בגד הים הקטנטן והסקסי בטירוף! אוקטביה כמעט השתינה מהתרגשות! צחוקקריצה

"המעצב אוינק אוינק אני כל כך מתרגשת שבחרת בי להיות השרמוטה הראשונה שתלבש את בגד הים הפסיכי הזה! אני כבר לא יכולה לחכות כדי לענטז איתו בתצוגה!" Tongue צעקה אוקטביה והתפשטה במהירות.

אוקטביה פופינס היא ללא ספק הדוגמנית הכי כוסית בעולם! הבגד ים הזה ממש תפור עליה! Tongue אויי והתחת... איזה תחת יש לה אלוהים! עוד מעט תראו ותבינו על מה אני מדבר Evil Smile

הלבשתי על אוקטביה את בגד הים ומתחתי אותו עליה טוב טוב במקומות הנכונים. חברים לפניי עמדה אפרודיטה אלת הזיונים! Tongueמוחא כפייהצחוק

Monokini F2(350)

כפי שאתם רואים התמונה שווה 1000 מילים, אך אני לא אחפור לכם יותר ואתן לכם לצפות במה שאוקטביה עוללה בבגד הים הפסיכי הזה ואיך היא הודתה לי עליו! Evil Smile

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4389720%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]

כפי שעיניכם חזו המעצב הקשיח שלי זכה למציצה חמה ומטריפה מאוקטביה החרוצה בעלת פה הכריש! צחוקקריצה נעמדתי מאחורי אוקטביה והצמדתי את הזין הקשיח שלי לישבנה העסיסי Star אוקטביה ליטפה את הזין שלי בחמימות ולחשה לי שהיא חרמנית בטירוף! Tongue

היא תפסה את זייני הקשיח והובילה אותי למיטה הגדולה שהייתה בסטודיו. היא זחלה על המיטה בסקסיות מטריפה ונעמדה עליה בדוגי. הטוסיק שלה קרא לי! ממש התחנן שאני אנשק אותו ואלקק את היהלום שהסתתר בין הפלחים Evil Smile

הסנפתי את ישבנה של פופינס, הזזתי את החוט של הבגד ים הצידה ונישקתי בנשיקה חמה ורטובה את חור התחת שלה חיוך גדול הוצאתי לשון שובבה והתחלתי ללקק את החורצ'יק המתוק בשקיקה! מוחא כפייה החור הזה הוא כמו ממתק שלא רוצים שיגמר לעולם! Tongueצחוק

אוקטביה החרמנית נהנתה מאוד מהרימינג שלי אבל הכוס שלה טפטף מחרמנות אז הייתי חייב לרדת לה לפני שנטבע צחוקקריצה

אוקטביה נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה. היא הזיזה את החוט של הבגד ים הצידה והזמינה אותי להתכרבל בין רגליה. ליקקתי את הממתק הורדרד והחמים שלה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות וגנחה שהיה נהדר! Tongue

שכבתי בין רגליה של אוקטביה והיא הביטה לעברי בחיוך זדוני Evil Smile לפתע היא תפסה אותי עם רגליה, הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. אחחח איזה כיף שאפשר לשחק עם החוט של בגד הים איך שרוצים, לא צריך להוריד אותו והחורים תמיד בהישג הפה Tongueצחוק

אוקטביה חנקה אותי עם התחת שלה והתנפלה במציצה חמה ורטובה על המעצב הקשיח שלי! היא מצצה וליקקה אותו במציצת פוליש חמה ורטובה ועשתה מציצת פאק פאק חמה ורעשת לביצים החלקות שלי חיוך גדול כבר נוכחתי לדעת שאוקטביה לא ממש עדינה, זוכרים את מציצת הכריש שלה? צחוק אז היא חשפה את שיני הכריש שלה שנית והתחילה לנשוך אותי בפראות בכל גופי צחוק היא הפכה אותי מצד לצד וחיפשה נתחי בשר עדינים כדי לגרום לי לצרוח בקולי קולות צחוק היא לא פסחה גם על הטוסיק השובב והעסיסי שלי ונשכה גם אותו כהוגן Tongueצחוק

שנינו היינו חרמנים בטירוף! אוקטביה הזיזה את החוט של הבגד ים הצידה ועלתה עליי לרכיבה. היא התחילה לדהור עליי כמו סוסה חרמנית שלא קיבלה זין שנה שלמה צחוק כמובן ששיניה של אוקטביה גירדו אז היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי וצווארי צחוק ערבתי לה בשקט והצלחתי לנשוך אותה די טוב בצווארה חי חי חי זאת הייתה הצלחה אדירה! מוחא כפייהקריצה חטפתי על זה כהוגן בעוד נשיכות וסטירות אבל הרגשתי שעשיתי את שלי! Cool גם לי יש שיני כריש חה חה חה!

הזזתי את החוטים שהיו על הציצים שלה ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! אחחח הבגד ים הזה מדהים! רק מזיזים את החוטים וכל המקומות הטעימים מופיעים! אני ממש גאה בעצמי! יצרתי את הבגד ים המושלם! מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את אוקטביה באוויר. התחלתי להעיף אותה במרץ על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התענגנו על ישבנה של אוקטביה שקיפץ בסקסיות מטריפה לפי קצב הזיון גרררררררר גרררררררררררר TongueTongueTongue

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! מוחא כפייה

החלפתי הילוך וזיינתי אותה בכוס שלה מלמטה בקצב מסחרר כמו מכונת זיון! Tongueצחוק

קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה, שמתי את רגליה על כתפיי וזיינתי אותה בכוס הלוהט שלה בפוזת המיטה המתקפלת Tongueצחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והבליטה את ישבנה המדהים! השחלתי את המעצב הקשיח שלי לכוס החם שלה ודפקתי אותה כהוגן עד שיצא לה עשן מהכוס! Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס הורדרד שלה והפלקתי על פלחי ישבנה שמחאו כפיים בקצב הזיון מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue ליטפתי את גופה הענוג של אוקטביה והסנפתי את עור המשי הקטיפתי שלה חיוך גדול

התהפכנו והמשכתי להלום בכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן. קולות הפלאק פלאק של הזיון ממש הדליקו אותי! ככה צריך להשמע זיון איכותי! חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Tongue

עיצבתי את הכוס של אוקטביה כהוגן עם המעצב הקשיח שלי והיא הייתה המאושרת שבשרמוטות! Tongueצחוקקריצה

אוקטביה איבדה הרבה קלוריות במהלך הזיון הסוער שלנו ושאלה האם יש לי בשבילה משהו טעים? אמרתי לה שהמעצב הקשיח שלי מומחה להתזת מילקשייק חמים וטעים! Tongueצחוק

אוקטביה קשקשה עם ישבנה בהתלהבות וצעקה שהיא מתה לטעום את המילקשייק הזה! Tongue

נשכבתי על הגב ואוקטביה התיישבה עליי ב 69. התנפלתי עם לשוני על חור התחת שלה ואכלתי אותו ברעב גדול. אוקטביה מצצה בחרמנות את הזין הקשיח שלי וליטפה עם האצבע השובבה שלה את חור התחת שלי Embarrassed

אחרי כמה דקות מדהימות התזתי לפיה של אוקטביה כמות יפה של זרע חם! Tongue היא חייכה לעברי בשובבות, הראתה לי את הכמות הגדולה ששחתה בפיה ואמרה בפה מלא זרע: "מעצב אופנה אוינק אוינק" Tongueמוחא כפייהצחוק ואז גרגרה את הזרע בגרונה אצבע למעלה

תמיד רציתי לטעום את המילקשייק שלי אז אוקטביה ירקה אותו לפה שלי יסססססססססס!!! Tongue

גרגרתי אותו כמו שרמוטה טובה, ואחרי שאוקטביה אמרה לי "בתאבון" בלעתי אותו בשקיקה יאמי יאמי! Tongue

עד התצוגה יש עוד כמה ימים שאותם אני אנצל כדי לזיין את אוקטביה פופינס השרמוטה המלוכסנת והנימפומנית שרעבה לזין קשיח 24/7 TongueTongueTongue

אני רק מקווה שהבגד ים הזה ישרוד עד לתצוגה... למה עם הנימפומנית המתפרעת אוקטביה פופינס אי אפשר לדעת צחוקקריצה

סוף

הבגד ים הזה ממש תפור בשבילך! מוחא כפייהStarTongue

בקיץ יהיה שמח בחוף הים צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הרטובים והטעימים שלך! Tongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

626
בקרוב
מבוטו סה סה סקו מתחפש לבדואי כדי לדפוק את אוקטביה - המרגלת שחזרה מהכפור

אי אמ קמיניג - אמר כשלא יכול היה לעמוד יותר מול קסמיה - ובכך הסגיר את מוצאו

ואז צילצל הטלפון - זרינג זרינג
אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

627
אוינק אוינק השליח מביא זוג כרטיסים עבור מר פופינס וגברת שרלילה...
אוקטביה פופינס אישתו של מר פופינס נוקמת בו עם השליח בזיון פרוע!!!
Evil Smile

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני שליח חביב וטוב לב שעושה את עבודתו נאמנה. אני עובד בבית האופרה ועושה משלוחים של כרטיסים לאופרות הכי נחשבות שיש. הלקוחות שלנו הם אנשים מכובדים ויודעים להאריך אופרה איכותית. אני תמיד מקבל טיפים יפים ויוצא לחגוג בערב עם החברים המטומטמים שלי, הם דלביובים גדולים אבל אני אוהב אותם צחוק

היום עשיתי משלוח למשפחת פופינס. משפחת פופינס גרה בתל-אביב ברחוב הירקון פינת גורדון. הייתי בטוח שאני אגיע למשפחה מכובדת ואמידה. פופינס נשמע כמו משהו אצילי כזה... אני בטוח שגברת פופינס היא אישה מדהימה! חיוך גדול

* כמה שעות לפני שהשליח עשה את דרכו לבית משפחת פופינס מר פופינס נפרד מאישתו אוקטביה פופינס ויצא לעבודה. גברת פופינס מאוד אוהבת את בעלה והיא מחכה לו בשקיקה שיחזור בערב מהעבודה והם יאכלו ארוחה רומנטית לעור נרות ויזדיינו בפראות על השולחן Evil Smileצחוק

הגעתי לבית משפחת פופינס ודפקתי על הדלת 3 דפיקות סמכותיות. שמעתי מישהי אומרת בקול מזמין "פתוח"... סידרתי את העניבה ואת הפוני ופתחתי את הדלת.

ראיתי לפניי ברונטית מלוכסנת עיניים שחייכה לעברי בחיוך שובב... הייתי קצת מהופנט ממנה ולרגע שכחתי למה באתי צחוק היא הייתה עלמה כה יפה... ממש נמסתי ממנה Embarrassed

"גברת פופינס יש לי בשבילך כרטיס זוגי לבית האופרה" אמרתי לה והושטתי לעברה את המעטפה.

"כרטיסים לבית האופרה? המממ לא הזמנתי כרטיסים לבית האופרה ולא נראה לי שבעלי הזמין" אמרה בביטחון גברת פופינס ובחנה את המעטפה בעיניה המלוכסנות.

"הממממ גברת פופינס המשלוח רשום על שמכם אז כנראה שבעלך הזמין" אמרתי לגברת פופינס ובחנתי בחטף את ישבנה קריצה

גברת פופינס פתחה את המעטפה ועיניה המלוכסנות נפתחו לרווחה! צחוק

IMG 0909 (800)

"למר פופינס ולגברת שרלילה???!!! מי זאת גברת שרלילה???" שאלה בהפתעה ובכעס גברת פופינס.

הרמתי את כתפיי וחייכתי במבוכה... לא רציתי שגברת פופינס תתעצבן זה לא בריא לעיניה המלוכסנות.

גברת פופינס תפסה את הטלפון והתקשרה לבעלה מר פופינס. היא ניסתה לנהל איתו שיחה רצינית אך בעלה אמר לה שהוא מאוד עסוק בעבודה ויסביר לה על גברת שרלילה כשהוא יחזור צחוק

"המממ השליח אוינק אוינק אני רואה שהאופרה בשעה 8 בערב... בעלי השקרן אמר שהוא עובד היום עד מאוחר... הבן זונה בטח רצה להתגנב עם גברת שרלילה לאופרה! אז עכשיו מר אוינק אוינק אנחנו נלך לאופרה ביחד אני ואתה! מעכשיו אתה מר פופינס ואני גברת שרלילה!" צעקה אוקטביה בהתלהבות ועיניה המלוכסנות קרנו משמחה! Tongueצחוק

מכיוון שהיו עוד שעתיים עד לאופרה אוקטביה הציעה לי להעביר את הזמן בנעימים! Evil Smile

היא הביטה לעברי בממזריות ושלחה את ידה למפשעתי קריצה פתחתי את כפתורי הג'ינס במהירות ושלפתי משם את הזין הקשיח והיפה שלי חיוך גדול אוקטביה ליקקה את שפתיה והתכופפה לעברו. במהרה הזין שלי כבר היה עמוק בפיה החם אחחחח איזו הרגשה מדהימה! ליטפתי את שיערה הגולש ואת ישבנה החלק... גיששתי עם אצבעותיי טוב טוב והרגשתי את החורים הרטובים שלה גרררררר גררררררר Tongue

"אוינק אוינק אני רוצה שתיתן לי זיון חזק! אני רוצה לבגוד חזק בבעלי!" צעקה אוקטביה ועיניה בערו מחרמנות מוחא כפייה

נעמדתי ליד הספה והתחלתי להתפשט תוך כדי שאוקטביה מוצצת לי... זה היה נפלא! פשוט תענוג! אצבע למעלהTongue

כשהורדתי מעליי את כל הסמרטוטים המיותרים אוקטביה תפסה אותי ביד והובילה אותי לחדר השינה שלה... ושל בעלה Evil Smile

קפצנו על המיטה ואוקטביה נשכבה על גבה. הורדתי את תחתוניה הריחניים והסנפתי אותם בהנאה גדולה אחחחחח החורים שלה מריחים נפלא! מוחא כפייה

צללתי לעבר הכוס הורדרד שלה שממש מיגנט את הלשון שלי לדגדגן הקטן Tongueצחוק

ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך גדול מרוח על פניה היפות ואמרה שהיה נהדר! Tongue

אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על פניי. זיינתי את החורים שלה עם לשוני! חברים זה היה מדהים! Tongue ידיה של אוקטביה היו קרות מאוד והיא הקפיצה אותי כמה וכמה פעמים כשנגעה באוינק הקשיח ובביצים החלקות שלי צחוק כששאלתי את אוקטביה למה היא כזאת קרה היא ענתה שזה בגלל שבעלה לא מחמם אותה צחוק אל תדאגי יקירתי השליח אוינק אוינק יחמם אותך כהוגן ויגרום לחורים שלך לבעור! Evil Smile

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 והתחילה לעשות מציצת פאק פאק רועשת לביצים החלקות שלי ומציצת פוליש מחרפנת לזין המפואר שלי Approve הטיזינג שלה במהלך המציצה הזאת פשוט משגע!!! צחוקקריצה אוקטביה הפכה לפתע לנשכנית פרועה ואכלה את גופי הורדרד כמו חיה רעבה! צחוק

הייתה לי רגישות יתר אז צווחתי בקולי קולות צחוק גם את הטוסיק הקטן שלי אוקטביה אכלה כהוגן... אהההההה הצילו! צחוק

אוקטביה בערה מחרמנות ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי במיוחד! המיטה רעדה ואוינק אוינק הקשיח רקד בשמחה בכוס שלה! Tongue

אוקטביה הסתובבה והמשיכה לרכב עליי עם הפנים אליי. היא שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי במרץ בצווארי צחוק מצצתי את פטמותיה הורודות בשקיקה וליטפתי את ישבנה Tongue

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה באוויר על הזין הקשיח שלי כל הדרך עד למראה. זיינתי אותה במרץ מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק של אוקטביה שהיה עדיין עם קווי שיזוף סקסיים בטירוף שנשארו מהקיץ! מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי את אוקטביה שוב והקפצתי אותה בחזרה למיטה שעליה אנחנו הולכים להמשיך לעשות סדום ועמורה כשאני מבצע את תפקיד מר פופינס! Evil Smile השכבתי את אוקטביה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית נפלאה! חיוך גדול

אוקטביה עשתה לי מחסום פה מהחוטיני שלה וקראה לי זברה פסיכית צחוק ניסיתי לנשוך אותה בצוואר צחוקקריצה

אוקטביה נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. שיגרתי את אוינק הקשיח לכוס החם של אוקטביה... היא הייתה זקוקה למשלוח של זין קשה ואיכותי! Cool התחלתי להאמין שאני באמת מזיין את גברת שרלילה בכבודה ובעצמה צחוקקריצה זיינתי אותה חזק בכוס הרטוב שלה והפלקתי על ישבנה המקפץ! Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להלום חזק בכוס שלה עם מר משלוח הקשיח! Tongue זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סוערות! מוחא כפייה ליטפתי את אוקטביה והרגשתי שהיא ממש לוהטת! מסתבר שהייתי צריך להפשיר אותה קצת מבעלה האימפוטנט צחוקקריצה

התהפכנו והמשכתי לטחון את אוקטביה חזק בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

אוקטביה התיישבה בדוגי והמשכתי לעשות אהבה נמרצת עם הכוס הלוהט שלה! הכוס שלה היה כמו כבשן לוהט ואוינק הקשיח כמעט קיבל כוויה צחוקקריצה

אוקטביה השרלילה ביקשה ממני שאשפריץ לה בפה כמות טובה של זרע חם! נהייתה רעבה השובבה Tongueקריצה היא נשכבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי את הזין במציצה חמה ורטובה וליטפה תוך כדי את פי הטבעת הסקסי שלי Embarrassed ליקקתי באהבה את פי הטבעת של אוקטביה שהוא בעצמו סקסי קטן וטעים! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי בטירוף לפיה השובב של אוקטביה! היא הביטה לעברי בחיוך ואמרה בפה מלא זרע חם וטעים: "אוינק אוינק שליח אופרה!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStarכמובן שרציתי לטעום את מה שאוינק הקשיח שלי בישל אז אוקטביה ירקה את הזרע לפה שלי צחוק

גרגרתי את הזרע בגרוני ובלעתי אותו בהנאה גדולה! הטעם ממש משובח יאמי יאמי!!! TongueTongueTongue

אחרי הזיון הלוהט שלנו התלבשנו ונסענו לאופרה חיוך גדול

אוקטביה נקמה בבעלה כהוגן ואפילו באופרה היא הזדיינה איתי כמו שבעלה התכוון להזדיין שם עם גברת שרלילה! צחוק

הזהות של גברת שרלילה כנראה לא תתגלה אף פעם אבל זה לא כזה חשוב כי עכשיו יש לי גברת שרלילה משלי! הנימפומנית והשרלילה מספר 1 בארץ אוקטביה פופינס חולת זיינים מפוארים! Tongueמוחא כפייהצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

איזה כיף שהפכת בסוף לגברת שרלילה... אני חולה על שרלילות! TongueTongueTongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים שלך גררררררר Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

628
תקלה בבזק! אוינק אוינק הופך בניגוד לרצונו לזונה נותנת פרטים ואז מזיין את השרלילה האמיתית אוקטביה פופינס! Tongue

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני בחור נחמד ושובב שאוהב את החיים ואוהב גם שבלולים קטנים וטיפה שעירים! Tongueצחוקקריצה

יום אחד ישבתי על הספה האהובה שלי בסלון וגירדתי בביצים כשלפתע הטלפון צילצל... עניתי ומצידו השני של הקו היה איזה ברנש שביקש פרטים Wacko

* שרון שיחקה את כל הלקוחות צחוק

"על איזה פרטים אתה מדבר?" שאלתי אותו בבלבול קל.

"פרטים של זיונים!" Tongue צעק הברנש בקולו החרמן צחוק

"פרטים של זיונים???" שאלתי בתדהמה וגירדתי את הראש אחרי שעזבתי את הביצים צחוק

"אתה הסרסור של הזונה אוקטביה פופינס? למה אני שומע קול של גבר?" שאל הברנש בכעס קל...

"אני לא סרסור ואין פה זונות!" צעקתי בעצבים צחוק

"לא הגעתי ל 0549027574 ?" שאל הכלבלב של אוקטביה צחוק

"ממש לא זאת טעות!" אמרתי בביטחון רב וניתקתי את הטלפון Approve

לא עברה אפילו דקה ואיזה דלביוב התקשר ושאל כמה עולה גמירה על הפנים! כועסצחוק אמרתי לדלביוב שפה זה לא בית זונות ולא גרה פה שום שרמוטה אוקטביה צחוק דלביוב בלאט! כועסצחוק

"שרמוטה כמה עולה זיון?" שאל הדלביוב הבא שהפריע למנוחת הצהריים שלי כועס

"מי שרמוטה? אתה שרמוטה!" צעקתי לו בעצבים צחוק

"היי היי אל תתחצף! אני רוצה פרטים!" המשיך הדלביוב מעבר לקו צחוק

"תחפש פרטים בתחת שלך!" אמרתי לו בעצבים וניתקתי צחוק

בלאאאאאאאאאט איזה חוייניה! מי אלה כל הדלביובים שמתקשרים אליי כל הזמן? הכל בגלל איזו זונה אההההההההה צחוק

הדלביוב הבא שהתקשר רצה לבוא עם חבר ולעשות אורגיה... אמרתי לו שינענעו זה את זה כמה שהם רוצים ויעזבו אותי בשקט צחוק

היה עוד איזה שמטס שביקש לדעת כמה עולה גמירה בפה... שלחתי אותו לגמור בפה לאחותו צחוקהחלטתי להתקשר לזונה פופינס ולברר איתה למה כל השמטסים שלה מטרידים אותי ללא הפסקה כועס

צלצלתי למספר של אוקטביה והיא ענתה לי בקול די חביב. כשסיפרתי לה על כל המטרידנים האלה היא נשמעה ממש משועשעת וסקרנית. אותה זה ממש משעשע אבל אני רותח מעצבים כשרוצים לגמור לי על הפנים!!! כועסצחוקקריצה

אוקטביה הציעה לקפוץ אליי ולבדוק את הטלפון שלי... רק שלא תהפוך את הדירה שלי לדירת הזיונים השניה שלה צחוק

נתתי לה את הכתובת שלי: רחוב זין דירה מס' כוס! והיא אמרה בהתרגשות שהיא תהיה אצלי בדקות הקרובות.

אחרי כמה דקות אוקטביה הגיעה אליי במלוא הדרה! היא לבשה שמלה מקסימה שהדגישה היטב את קימורי גופה המדהימים! Tongue שיערה הברונטי גלש על כתפיה וחיוכה ביחד עם עיניה המלוכסנות גרמו לי לרגע לשכוח את כל מה שעבר עליי בגללה. בשלב הזה קיוויתי שאוקטביה בכבודה ובעצמה תטריד אותי ללא הפסקה צחוק

התיישבנו על המיטה כשהטלפון שלי מונח לפנינו וחיכינו לצלצול. אוקטביה ישבה על ארבע בפוזה סקסית בטירוף ככה שישבנה התפוחי היה מורם למעלה והיא נענעה בו מידי פעם... לא יכולתי להשאר אדיש ושלחתי את ידי לישבנה וליטפתי אותו בזהירות... אולי אוקטביה זונה נושכת אז כדאי לנקוט באמצעי זהירות צחוקקריצה

אחרי כמה דקות מורטות עצבים הטלפון צילצל! ניצלתי את הרגע ושלחתי את ידי מתחת לחצאית שלה אחחחח זה היה מדהים! Tongue אוקטביה ענתה לטלפון והעבירה אותו במהירות אליי בטענה שזה בשבילי... מבולבל

* שרון שחקה את כולם צחוק

"הלו" אמרתי בחשש.

"היי נכד יקר שלי מה שלומך? שלחתי לך תותים קיבלת אותם? אתה צריך לאכול אוכל בריא!" צעקה סבתא שלי בטלפון צחוק

"אויי סבתא זאת את? סבתא אני קצת עסוק עכשיו אני אחזור אלייך יותר מאוחר" אמרתי לה במהירות. יאללה איזה פאדיחות צחוק

"נכד אתה שוב מנפנף אותי? מה אתה עושה שם? שוב אתה מזיין שם בחורות?" שאלה הסבתא התחמנית שלי צחוק

לבסוף נפרדתי ממנה וחייכתי במבוכה לאוקטביה. חיוכה היה מרוח מאוזן לאוזן והיא צחקקה בשובבות צחוק

חיכינו עוד כמה דקות כשתוך כדי הציפיה המשכתי ללטף את ישבנה הסקסי של אוקטביה... מה אני אגיד לכם חברים היא עושה לי את זה בטירוף! היא כזאת אפרודיטה מדהימה! אני מת לעשות אהבה עם החורים שלה! Tongue

בזמן שהראש שלי טס למחוזות אחרים הטלפון שוב צילצל ואוקטביה ענתה... היא העבירה לי את הטלפון במהירות ושוב אמרה שזה בשבילי מבולבל

"היי אחי מה קורה? מתי יוצאים למועדון חשפנות? יש מועדון חשפנות חדש אנחנו חייבים לבדוק את השטח אחי, יש הרבה פרגיות!!!" צעק אחד החברים המפגרים שלי צחוק

"אחי אני אדבר איתך בהמשך היום, אני קצת עסוק עכשיו אחי, ביי ביי" אמרתי לו וניתקתי את הטלפון במהירות. אוקטביה שוב צחקקה בממזריות והקניטה אותי שאין שום שיחות בשבילה ושאולי הכל היה הרעיון הגאוני שלי כדי להשחיל אותה בחינם צחוקקריצה

כמעט הגעתי לאוצר שבישבנה כשהטלפון שוב צילצל... כמובן שזה שוב היה בשבילי צחוק

"הלו בן מה שלומך? קנינו טלויזיה חדשה אתה יכול לבוא לעזור לנו להתקין אותה?" שאלה אמא שלי שהייתה ממש נרגשת צחוק

טוב אמא אני אתפנה אני אבוא" אמרתי לה ונדנדתי בראש כלא מאמין.

"טוב בן רק תזדרז יש סרטים טובים היום בערב שאני ואבא רוצים לראות!" צעקה אמא שלי בהתלהבות. נפרדתי ממנה במהירות והתבונני באוקטביה שהתפוצצה מצחוק צחוק

אבל לפתע היה עוד צילצול והפעם זה היה אחד הלקוחות של הזונה פופינס! יסססססססס זה קרה עכשיו הגיע תורי לצחוק! צחוק

"כן כן מתוק אני אשמור לך את השעה... מצויין סקסי שלי קבענו! החורים שלי כבר התגעגעו אלייך!" צחוק אמרה אוקטביה לאחד הלקוחות שלה.

אחרי הזין הזה התקשרו עוד כמה זיינים שחלקם ביקשו פרטים ורצו לגמור לפופינס על הפנים ולזיין אותה בחדירות כפולות צחוק היה לה סבלנות לכולם, גם לשמטסים ולדלביובים למיניהם צחוק

אוקטביה צעקה שהיא פתרה את התעלומה! "כאשר אני שמה את הטלפון שלי על שקט ולא עונה השיחות עוברות אוטומטית אלייך... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת אבל בוא נחשוב על זה אח"כ... כל הצלצולים האלה חירמנו אותי בטירוף!" TongueTongueTongue צעקה אוקטביה בחרמנות אדירה! מוחא כפייה

אני בעצמי הייתי כבר מיוחם בטירוף והתנפלתי על הציצים היפים של אוקטביה ומצצתי בשקיקה את פטמותיה המתוקות! חיוך גדול אוקטביה גיששה בתחתוניי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי שהתקשח עוד יותר לנוכח המגע שלה. אוקטביה שמה על הזין שלי גליל נייר טואלט והתלהבה מהזין שלי שהציץ החוצה כמו סוכריה טעימה צחוק היא התחילה למצוץ אותו בחרמנות ושנינו התפוצצנו מצחוק.

אוקטביה העיפה אותי על המיטה והתיישבה עם ישבנה הסקסי על הפנים שלי! יסססססס אכלתי את החורים שלה לארוחת בוקר יאמי יאמי גרררר גררררר Tongueמוחא כפייה

אוקטביה שיחקה עם הזין שלי ועם הביצים החלקות שלי טוב טוב במציצות וליקוקים מחרפנים! מציצת הפוליש שלה פשוט מדהימה אין דברים כאלה! מוחא כפייה

הכוס של אוקטביה בער מחרמנות אז ירדתי לה במהירות לפני שהוא יעלה באש צחוק

אוקטביה שכבה על הגב עם רגליה פתוחות לרווחה ונהנתה מהירידה המושקעת שלי. היא גמרה ברעידות חמודות והתנשפה קלות... "אוינק אוינק זה היה נהדר! אתה ירדן מאוד מאומן!" אמרה אוקטביה בגניחה קלה Tongue

הכוס של אוקטביה קיבל את שלו אבל חור התחת שלה היה חרמן מאי פעם וממש התחנן לזין טוב Evil Smile אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתיישבה על הזין הקשיח שלי שמאוד שמח להשתחל לישבנה הקטן Tongue אוקטביה הזנזונת האנאלית שלי דהרה עליי בזמן שמצצתי את פטמותיה וליטפתי את פלחי ישבנה הרכים. מידי פעם אוקטביה חשפה שיניים ואכלה את אוזניי ואת צווארי... גם אוכלת בתחת וגם נושכת, ממש זונה כלבבי! מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה על הזין שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! אחחח זה היה מחזה נפלא! TongueStar

זחלנו לקצה המיטה ואחרי רכיבה אנאלית קצרה הרמתי את אוקטביה באוויר והעפתי אותה על הזין שלי כל הדרך עד למראה. מול המראה הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי שחורר את ישבנה הקטן Evil Smile

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! חיוך גדול הציצים שלה קפצו מולי וממש עשו לי סחרחורת צחוקקריצה

הרמתי את אוקטביה שוב באוויר והקפצתי אותה על הזין שלי כל הדרך עד למיטה.

אוקטביה הנימפומנית נשענה על השידה וקיבלה בשמחה את הזין הקשיח שלי בישבנה Tongue זיינתי אותה טוב טוב בטוסיק הסקסי שלה והפלקתי את פלחי ישבנה הרכים. כשהזין שלי עמוק בישבנה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי להאכיל את התחת הרעב שלה Evil Smile

אוקטביה זחלה על המיטה, נשכבה על הגב והרימה את רגליה למעלה. השחלתי את אוינק הקשיח לישבנה ופינקתי את החורצ'יק הקטן והרעב שלה Tongue

עברנו לכפיות אנאליות פרועות! מוחא כפייה הכפיות האנאליות היו לוהטות במיוחד ומיד הבנתי שאוקטביה היא זונה אנאלית מקצוענית בעלת דיפלומה! אין ספק שהיא יודעת איך לאכול בתחת! Evil Smile

התהפכנו והמשכתי לפרק את הטוסיק הקטן של גברת פופינס כשהיא שוכבת על הבטן חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בשני החורים הרטובים שלה והתמוגגתי מגופה הסקסי בטירוף! Tongueמוחא כפייה

אוקטביה הודיעה לי שהיא ממש רעבה והיא רוצה שאתן לה לטעום מהזרע החם שלי! Evil Smile

לפני שעברנו למציצה דחפתי אצבע לתחת שלה והיא דחפה אצבע לתחת שלי. כשהוצאנו את האצבעות כל אחד טעם את התחת שלו מהאצבע, זה היה ממש מדליק ומחרמן! Tongue

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הזין תוך כדי שהיא ליטפה לי את חור התחת. שכבתי מתחת לישבנה של אוקטביה ושיחקתי עם החרוזים האנאליים ממתכת בטוסיק שלה. החורצ'יק שלה כזה קטן וסקסי אין דברים כאלה! מצצתי את החרוזים האנאליים מידי פעם והתמוגגתי מטעמם המשובח! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה של אוקטביה בזמן שהאצבע שלי עמוק בישבנה, מה שהעצים את הגמירה גררררררררר Tongue

אוקטביה חייכה לעברי בחיוך שובב ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הזונה!" צחוקצחוקצחוק

היא הראתה לי את הכמות הגדולה ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה! Tongueמוחא כפייהStar

ולקינוח היא דחפה לי לפה אצבע בטעם התחת שלי צחוקקריצה

מה אני אגיד לכם חברים זכיתי לזיין את הזונה הכי נימפומנית ומקצוענית בעולם! Tongue

אני חייב להודות לבזק שללא הפאקים שלהם לא הייתי מכיר ומזיין את הזונה המדהימה אוקטביה פופינס בכל החורים! Evil SmileTongueמוחא כפייה

ועכשיו החגיגה נגמרה ואני חייב לחזור לסבתא, לאמא ולחבר המפגר שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

אחחח החורים שלך משגעים אותי כל פעם מחדש! איך גידלת חורים כאלה ריבונו של עולם איך??? Tongueצחוקצחוקצחוק

אהבתי מאוד את משחקי האצבעות בחורים גרררררר גרררררררר Evil Smile

ד"ש לטוסיק הסקסי שלך שמשגע אותי כל פעם מחדש! Tongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

629
אוינק "טינופת מחוקה" אוינק הסטלן משגע את השכנה הנימפומנית שלו אוקטביה פופינס!

לבסוף אוקטביה מכניסה אותו למיטה ומבצעת בו מעשים מגונים! Evil Smile

שלום חברים יקרים, שמי אוינק אוינק טינופת מחוקה ואני סטלן שאוהב להתבטל כל היום. התחביבים שלי כוללים שמיעת מוזיקה אלקטרונית בזמן שאני שוכב על המיטה או יושב על השטיח. בין היתר אני גם אוהב לשגע בחורות חרמניות בפייסבוק... אין לכם מושג כמה הנאה אני מקבל מזה! צחוקקריצה

מכיוון שאני סטלן כזה יפה תואר כל השרלילות למיניהן מזדנבות אחריי ללא הפסקה... וכמו שציינתי כבר אני מאוד אבל מאוד אוהב לשגע אותן חי חי חי צחוקקריצה

לאחרונה צצה בבניין שלי שכנה חדשה וידעתי שבמוקדם או במאוחר היא תתחיל להזיל עליי ריר! כן כן חברים אני יודע שאני עף על עצמי יותר מידי! Approve

יום אחד שכנתי אוקטביה ראתה אותי במדרגות ובחנה אותי עם עיניה המלוכסנות. בהיתי בה במשך כמה שניות והיא חייכה לעברי בשובבות... אוקטביה היא בחורה ברונטית פצצה אבל אני אוהב לשחק את עצמי קשה להשגה קריצה

מפה לשם אחרי כמה ימים נפגשנו שוב במדרגות וחייכנו זה לזו כמו תיכונסטים מאוהבים צחוק

אחרי כמה דקות כבר זכיתי מאוקטביה להודעה בפייס... Evil Smile

"אתה רוצה לשתות תה ביחד?" שאלה אוקטביה הממזרית... ידעתי מה היא תכננה אז החלטתי להתעלם ממנה. כמובן שאוקטביה לא ויתרה ושלחה שאלה מציק צחוק

"לא כרגע מתוקה אני קצת עסוק" עניתי לה בזמן שהתבטלתי על המיטה צחוק

* אוקטביה היא זונה מקצוענית שאוהבת מאוד לאכול בחורים הרעבים שלה. אז בין התכתבות להתכתבות עם שכן טינופת מחוקה היא קיבלה כל מיני זיינים שדפקו אותה טוב טוב בחורים הרעבים שלה Evil Smile
חחחחחח שיחקתי את הלקוחות שזיינו את אוקטביה צחוקקריצה

אחרי שאוקטביה קיבלה זין טוב וגנחה כהוגן, היא החליטה לכתוב לטינופת מחוקה לפני שהזין הבא יסתום לה את הפה צחוק

כעבור כ 40 דקות הפייס שלי התריע שוב... זאת הייתה השכנה שלי אוקטביה שוב.

"היי! בא לך אולי לקפוץ אליי?" שאלה השכנה הסקסית שלי.

"לא מאמה עסוק עכשיו אולי יותר מאוחר" עניתי לה וחייכתי בשובבות.

"טוב פאפה אני מחכה!" ענתה לי אוקטביה.
חה חה חה אני כזה תחמן Evil Smile

* אחרי השיחה עם טינופת מחוקה אוקטביה קיבלה עוד זין טוב. במהלך הזיון אוקטביה חשבה איך היא מכניסה את השכן התחמן למיטה! צחוק

גילמתי את הזין וחזרתי להיות טינופת מחוקה על המיטה צחוק

"היי סקסי זאת שוב אני... מה דעתך לשתות תה ביחד?" כתבה לי אוקטביה כעבור כשעה.

"לא כרגע בובה קצת עסוק" עניתי לה והתהפכתי על המיטה מרוב צחוק צחוק

"אתה באמת עסוק?" שאלה השכנה.

"כן נשמה עסוק פעם אחרת" עניתי לה והתחלתי להתגלגל על המיטה מרוב שעמום צחוק

* אוקטביה הייתה עצבנית וחרמנית בטירוף! למזלה הגיעו אליה כמה זיינים טובים ועשו איתה אורגיה מטורפת בחדירות כפולות! Evil Smile

חחחחח גילמתי את הזיינים וקפצתי מסביב לשרון עם זין קשיח צחוק

כעבור כשעתיים אוקטביה שוב כתבה לי בפייס ושאלה אותי האם אני צריך במקרה לכבס?

עניתי לה שכבר כיבסתי ביד צחוק

* חחחח אוקטביה הייתה כבר עצבנית וחרמנית בטירוף ואחרי שעוד זין חורר אותה היא שוב כתבה לאהובה טינופת מחוקה צחוק

כעבור כ 10 דקות אוקטביה שוב כתבה לי בפייס והציעה לי לשתות איתה תה צחוק

פשששש המלוכסנת הזאת ממש אוהבת תה Tongue

חברים יש לי לב טוב אז החלטתי לרחם על החורים של אוקטביה... התעללתי בהם מספיק צחוקקריצה

"סקסית דקה אני אצלך!" כתבתי לה וכעבור כמה שניות כבר דפקתי לה בדלת צחוק

"רגע!" אמרה אוקטביה והתגנדרה במהירות בזמן שטינופת מחוקה השתפשף עם זיינו בדלת צחוק

השכנה הסקסית שלי פתחה לי את הדלת והתנפלתי עליה בחיבוקים ונשיקות!
אחחח כל ההתכתבות שלנו בפייס חירמנה אותי גרררררררר Tongue

אצלינו הסטלנים יש חוק כזה... חובה ג'ויינט טוב לפני סקס! קריצה

נזרקתי על הספה ועישנתי להנאתי ג'ויינט טוב! אוקטביה הביאה לי תה עם ריבה והתיישבה לידי. שתינו תה, אכלנו ריבה ובהינו זה בזו צחוק

"אההההה אני לא יכולה יותר! תזרוק את הג'ויינט שלך!" צעקה אוקטביה והעיפה את הג'ויינט מידי Shocked היא קפצה עליי והוציאה ציץ מקפץ מהחולצה שלה, היא הכניסה את הפטמה הורודה שלה לפה שלי ובמהרה התחלתי למצוץ אותה בהנאה. גררררר גרררררר זה ג'ויינט טוב!!! מוחא כפייהצחוק

כאשר שאלתי את אוקטביה לאן היא ממהרת היא דחפה לי גרב לפה כדי שאשאר יפה ואשתוק צחוק

אוקטביה עידכנה אותי שהיא תצטרך לשים את התחתונים שלה במייבש צחוק הרטיבה המלוכסנת החרמנית חי חי חי צחוקקריצה

הייתי כבר בעולם שכולו טוב אז הרמתי את אוקטביה ונשאתי אותה למיטה חיוך גדול

השכבתי את אוקטביה על המיטה והורדתי ממנה את החוטיני הרטוב שלה Evil Smile הסנפתי אותי בהנאה ושמתי אותו על צווארי. חברים אלה ההנאות הקטנות של החיים בלהיות שכן של שכנה נימפומנית קריצה

התמזמזנו והתלטפנו על המיטה והרגשתי שאני בסטלה ממש טובה! וחברים עוד לא הגעתי לחורים של אוקטביה אני בטוח שהם ממסטלים חבל"ז! צחוק

אוקטביה החרמנית דרשה סקס והרגשתי שאני נמצא במיטה עם קבצנית סקס צחוקקריצה

"תביא סקס תביא סקס!" צעקה אוקטביה ותפסה לי את הזין צחוק

אוקטביה הפכה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה הסקסי! אחחח שני פלחי ישבנה כמו שתי לחמניות חמות וטריות! וביניהן הסתתר חור טוסיק קטן ושובב שאליו הדבקתי את לשוני הרטובה! Evil Smile אוקטביה שלפה מתחתוניי את הסטלן הקשיח שלי והתחילה ללקק אותו כאילו היה סוכריה על מקל מוחא כפייה "כן כן שכנה נימפומנית שלי תלקקי את הטינופת הקשיחה שלי! גרררררר" TongueTongueTongueצחוקקריצה צעקתי ממעמקי ישבנה.

אוקטביה עשתה לזין שלי מציצת פוליש מחרפנת ומציצת פאק פאק נפלאה לביצים החלקות שלי! מוחא כפייה לפתע אוקטביה הפכה לחתולה פראית והתחילה לנשוך אותי בפראות בגופי העדין. התפתלתי מצד לצד וצעקתי כמו טינופת צווחנית צחוקצחוקצחוק לא נשארתי חייב והקפצתי את אוקטביה טוב טוב בעזרת אצבעותיי השובבות Evil Smile אוקטביה שחררה כמה צעקות ונתנה לי כמה ביסים בטוסיק שאני ארגע צחוקקריצה

הסיטואציה ממש חירמנה את אוקטביה אז היא ביקשה ירידה! היא נשכבה על המיטה, פתחה את רגליה לרווחה והזמינה אותי להיכל התענוגות הורדרד שלה Tongue צללתי לשם וליקקתי לה בשקיקה את הכוס. אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות עד שגמרה ואמרה: "טינופת מחוקה זה היה מעולה!" Tongueמוחא כפייה הרגשתי שאני בדרך הנכונה כדי לספק את השכנה הנימפומנית שלי צחוקקריצה

לפתע פתאום אוקטביה אמרה "לילה טוב" ועצמה את עיניה תוך כדי שהיא מתכרבלת על הצד. היא בטח בוחנת אותי... חשבתי לעצמי. אני לא אפול בפח אני אשלים את המשימה! Cool

זחלתי אליה והכנסתי לפיה את הטינופת הקשיחה שלי. אוקטביה פתחה את עיניה וחזרה לחייך... יסססססס אני גאון אני יודע איך להעיר את היפייפיה הנרדמת! Tongueמוחא כפייה

ליטפתי את הכוס ואת הטוסיק של אוקטביה בזמן שהיא התענגה על זייני... חברים זה היה נפלא! הייתי בסטלה חזקה! Star

אוקטביה החרמנית עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה טוב טוב בכוס הלוהט שלה! Tongue

הייתי טינופת שובבה וניסיתי לנשוך אותה בצווארה... אך אוקטביה התחמקה ממני בקלות והדביקה לי כמה ביסים טובים בצווארי ובאוזניי צחוק

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את השכנה החרמנית שלי באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה הגדולה ושנינו התענגנו על הטוסיק של אוקטביה שקיפץ במרץ ועל קווי השיזוף הסקסיים שלה Tongue

התיישבתי על הספה למנוחה קלה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול

הרמתי שוב את שכנתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והמשכתי להלום כהוגן בכוס הרעב שלה עם הטינופת הקשיחה שלי צחוקקריצה

אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה מאחורה. הטוסיק של אוקטביה קיפץ במלוא המרץ ודרש כמה פליקים טובים! כמובן שהפלקתי על שתי הכריות הרכות שלה טוב טוב! Evil Smile

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס הורדרד שלה! Tongue חור הטוסיק שלה פשוט שיגע אותי אז ליטפתי אותו בהנאה Star

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות מטורפות! Tongue ממש נמסתי מגופה הסקסי של השכנה שלי... אוקטביה פופינס היא אישה מדהימה! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את הכוס של אוקטביה כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול קולות הפלאק פלאק נשמעו מכל עבר! ממש אהבתי לשמוע את החוייניה הזאת Tongueצחוק

אחרי שליקקתי את חור התחת הטעים של שכנתי הסקסית עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

קיבלתי מאוקטביה הזמנה אישית לפרק לה את הכוס בדוגי... מה שהדליק אותי חבל"ז! Star

אחרי דפיקה מהירה בדוגי אוקטביה נהייתה קצת רעבה וביקשה שאני אתן לה לטעום את הטינופת הנוזלית שלי Tongueצחוקקריצה

נשכבתי על הגב והיא עלתה עליי ב 69. ליקקתי לה את החורים בשקיקה בזמן שהיא מצצה את הטינופת הקשיחה שלי ושיחקה עם האצבע בחור הטוסיק הסקסי שלי Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות מענגות במיוחד השפרצתי את הטינופת הנוזלית שלי לפיה המתוק של אוקטביה, היא חייכה לעברי בשובבות, שיחקה עם הטינופת הנוזלית בפיה ואמרה בפה מלא טינופת נוזלית: "אוינק אוינק טינופת מחוקה!" וגרגרה את הטינופת הנוזלית שלי בגרונה Tongueצחוקמוחא כפייהStar

חברים יקרים אני יודע שאני יכול להיות לפעמים קוץ בתחת וחמור מעצבן... לשגע כל מיני נקבות רעבות לזיינים קשיחים... אבל אני לא עושה את זה בכוונה... אני פשוט דלביוב גדול צחוקצחוקצחוק

מה שכן אוקטביה שכנתי הסקסית הצליחה להוציא אותי מהתרדמת והבטחתי לעצמי שאני אפרק אותה לעיתים יותר קרובות Tongueצחוקקריצה

אסור להשאיר נימפומנית כמוה יותר מידי זמן בלי זין... אני הראשון שאחטוף הרי אני השכן הסקסי והדלביוב שלה צחוקצחוקצחוקקריצה

סוף

סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחח היה ממש כיף להיות השכן הדלביוב שלך! בסוף השגת את מבוקשך... זין קשיח וסטלן שיפרק לך את החורים הרעבים Tongueצחוקקריצה

אני טינופת מחוקה ואני גאה בזה! Coolצחוקקריצה

ד"ש לוהט לחורצ'יקים הרעבים שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle

630
אוינק אוינק מבקר בספארי ופוגש שם את אוקטביה פופינס הפילה המיוחמת! Evil Smile

O_O הזין של אוינק אוינק בסכנה! Shockedצחוקקריצה

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור שובב שאוהב חיות. אני יכול להגיד על עצמי שתמיד נמשכתי לחיות והן תמיד היו החברות הכי טובות שלי. הן תמיד קשובות אליי ולא שואלות שאלות מיותרות. כל כך קל להסתדר איתן, אין ויכוחים, צעקות ומריבות. תאמינו לי אם כל הנשים היו מוחלפות בחיות העולם היה מקום טוב יותר צחוקקריצה

כל סוף שבוע כמנהגי אני מבקר בספארי. כשהגיע יום שישי לבשתי את מכנס הטיולים שלי, חולצה מכופתרת וכובע שאני לא אקבל מכת חום, מאוד חשוב בטיול בספארי עם החיות Approve

כשהגעתי לספארי רצתי לכניסה כמו ילד קטן! השומר בכניסה כבר מכיר אותי טוב ויש לי חופשי חודשי לביקור בספארי כי אני תמיד עוזר לנקות את הכלובים של הקופים בסוף הביקור שלי. רציתי יום אחד אפילו להישאר לישון עם הקופים אבל עובדי הספארי לא אישרו לי כי דאגו לבריאות הקופים צחוקצחוקצחוקקריצה

אז ככה חברים, עברתי בין הכלובים של הקופים, האריות, הנמרים, התוכים, הג'ירפות ואז הגעתי לפילים! חיוך גדול

כל הפילים ישנו כמו דובים ורק פילה אחת השתוללה כאילו גירד לה התחת צחוק

לא יצא לי לראות את הפילה הזאת לפני... כנראה שהיא חדשה בספארי... ומה לעזאזל קרה לכל הפילים? הם נראו כל כך מותשים מבולבל

הפילה קיפצה מצד לצד והביטה לעברי בעיניים גדולות וסקרניות... היא הרימה את החדק שלה וצהלה משמחה! Tongue (חחחח שרון הרימה את היד שלה למעלה ליד האף ועשתה קול של פיל צחוקצחוקצחוק)

התלהבתי מקבלת הפנים של הפילה ונופפתי לה לשלום חיוך גדול הפילה צהלה שוב ואז התיישבה בדוגי ונענעה בישבנה צחוק WTF? שאלתי את עצמי... אבל לא התלוננתי, לפילה היה טוסיק סקסי בטירוף!!! יאממיייי יאממיייי גררררררר גררררררררר TongueTongueTongue

הפילה הסתובבה לעברי שוב וסימנה לי עם החדק להתקרב אליה... חששתי להיכנס למתחם הפילים אבל הסקרנות הרגה אותי צחוק

"אני רעבה!!!!!! גרררררררררררר!!!" צעקה הפילה וברגע שהייתי בהישג החדק שלה היא שלפה את הזין שלי ממכנסיי והתחילה למצוץ לי בפראות!!! ShockedצחוקTongue

הייתי בהלם אבל לא התלוננתי, הפילה הזאת יודעת למצוץ אליפות! הלוואי שהנשים היו יודעת למצוץ ככה... אבל כנראה שזאת בקשה גדולה מידי... אין מה לחפש אצל נשים המפונקות האלה, הפילות הכי טובות! Cool

אחרי שהפילה החרמנית עזבה את הזין שלי לשנייה, היא סיפרה לי שקוראים לה אוקטביה פופינס והיא מיוחמת בטירוף! Tongueמוחא כפייה

"עייפתי את כל הזכרים! לא נשאר זין מתפקד בכל הספארי... כמה טוב שבאת!!!" צעקה הפילה פופינס והמשיכה להתענג על הזין הקשיח שלי Tongue

כשראיתי את עיניה החרמניות של הפילה פופינס הבנתי שהלך עליי... רק לא הבנתי עד כמה צחוק

הפילה פופינס הפכה אותי על הגב והתחילה לנשוך אותי בגופי הורדרד כמו בהמה שלא אכלה וראתה זין שנה צחוק לא היה לי סיכוי מול הפילה המיוחמת הזאת ונשאר לי רק להתגלגל מצד לצד כמו שיפוד ולצעוק בקולי קולות צחוק הפילה פופינס צחקקה ולא ריחמה עליי, הייתה רעבה השובבה צחוק ניסיתי לתת לה כמה ביסים בעצמי אבל עור הפיל שלה צחק עליי בכיצחוק

הפילה פופינס הייתה כל כך מיוחמת שדרשה ירידה! ואם לא אעשה כמבוקשה היא איימה עליי שתמחץ אותי עם ישבנה צחוקקריצה

נשכבתי בין רגליה וליקקתי לה בשקיקה את הכוס הורדרד והמתוק שלה! אחחח תמיד חלמתי לרדת לפילה! Star אחרי זמן מה הפילה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות ושאלה איך קוראים לי צחוק

"אוינק אוינק לשירותך מיס פופינס!" עניתי לה וליטפתי לה את החורים חיוך גדול

"נעים מאוד אוינק אוינק... התעניינתי רק בגלל שאתה ירדן מעולה ואני תמיד רושמת את שמות הירדנים הטובים בספר הירידות שלי!" Tongueצחוק סיפרה לי הפילה פופינס צחוק

הפילה פופינס התיישבה עם ישבנה על פניי והתנפלה על הזין הקשיח שלי. היא עשתה לו מציצת פוליש נפלאה ומציצת פאק פאק לביצים החלקות שלי. זה היה מדהים! Tongue אכלתי את ישבנה בעונג רב והתמוגגתי מטעמו המשובח גרררררררררר Tongue

הפילה פופינס החליטה שהיא לא התעללה בי מספיק ואחרי שהפכה אותי על הבטן היא התיישבה עם התחת שלה עם הראש לי והשתפשפה עם הכוס שלה בשיערות שלי צחוק יאללה איזה כוס רעב יש לה Tongueצחוק היא תופפה על הטוסיק שלי בהנאה וצחקקה בשובבות צחוק

או שאני אספק את הפילה הזאת כהוגן או שאני אגמור כמו כל הזכרים פה מבולבלצחוק

פופינס הפילה המיוחמת עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור עליי במרץ רב! נתתי את כולי וזיינתי אותה חזק בכוס הרעב שלה! הפילה פופינס מאוד נהנתה מזיון הטרמפולינה שלי ובפוזה הזאת זכיתי בנקודה טובה Tongue

הפילה פופינס הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשתוך כדי היא סותרת על פניי ללא הפסקה מבולבל הפילה פופינס אוהבת סקס אגרסיבי אסור לי לאכזב אותה! Star

כשניסיתי להתנגד קצת היא קשרה את ידיי עם התחתונים שלי והתחילה לנשוך אותי בצווארי ובאוזניי... הייתי ממש חסר אונים אבל לפחות אוינק הקשיח שלי נתן עבודה וזה מה שחשוב קריצה

ינקתי מפטמותיה של הפילה פופינס והרגשתי שאני הפילפילון הקטן שלה צחוק

זחלנו לקצה המיטה ואחרי שלקחתי תנופה טובה הרמתי את הפילה פופינס באוויר. חברים זה היה לא קל בכלל אבל איכשהו החזקתי מעמד והעפתי את הטוסיק השמן של הפילה פופינס באוויר צחוק

ראינו את המחזה הזה במראה הגדולה והתמוגגנו מזה גררררר גרררררר Tongue

התיישבתי על הספה והפילה פופינס המשיכה לקפץ עליי בפוזת הפילה החרמנית צחוקצחוקצחוקקריצה

הרמתי שוב את הפילה הסקסית שלי באוויר ונשאתי אותה בקפיצות למיטה. יאללה לפילים האלה יש פה ממש מלון 5 כוכבים צחוקקריצה

השכבתי את הפילה פופינס על המיטה ודפקתי אותה טוב טוב במיסיונרית חמה ומטריפה! Tongue

ניסיתי לנשוך אותה בצווארה אבל מרוב בשר אין צוואר צחוק פילה חסרת צוואר שכמותה! צחוקהסתפקתי בלהריח וללקק את בית השחי שלה... היה טעים, נעים והריח נפלא! מוחא כפייה

הפילה פופינס נשענה על איזה עץ (שידה) והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס הרטוב שלה Tongue

שאלתי את הפילה פופינס איך עושה פילה חרמנית אז היא הדגימה לי בצהלה מרשימה! צחוקמוחא כפייה

אבל אז הפילה פופינס שאלה איך עושה גבר שתפסו לו בביצים? Shockedצחוק גמגמתי קלות אבל אחרי שהפילה פופינס תפסה לי בביצים שחררתי צעקה חזקה ככה שכל הספארי ידע את התשובה צחוקקריצה

הפילה פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק את הכוס השובב שלה שלא יודע שובע! Evil Smile

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! Tongue החלטתי לתת את כולי ונכנסתי לקצב מטורף! אוינק הקשיח שלי התחיל להעלות עשן בכוס הורדרד של הפילה פופינס... אוינק הקשיח שלי הוא סוס עבודה! CoolTongue

הסתובבנו והמשכתי לזמבר את הפילה פופינס כשהיא שוכבת על הבטן. אחחח זה היה נפלא הטוסיק שלה קיפץ במלוא הדרו, זה המחזה הכי מדהים שראיתי מימיי! Tongueמוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile

נתתי כזאת עבודה מרשימה בדוגי שראיתי שאחד הזכרים פתח את עיניו והביט בנו בהלם צחוק הוא היה בכזה שוק שהתעלף שוב, חחח פופינס המיוחמת הרגה אותם צחוקקריצה

בזמן שדפקתי את הפילה פופינס בדוגי היא נהייתה רעבה ושאלה אם יש לי איזה קצפת טעימה בשבילה? חייכתי בממזריות ואמרתי שיש לי בשבילה קצפת גוד גוד! Evil Smile

נשכבתי על הגב והפילה פופינס נשכבה עליי ב 69. היא מצצה לי את אוינק הקשיח בשקיקה וליטפה את חור הטוסיק היפה שלי חיוך גדול הסנפתי את החורים שלה בחרמנות וליקקתי אותם בהנאה! יססססס זה כ"כ טעים! Tongueמוחא כפייה

אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה המתוק של הפילה פופינס מנה יפה של קצפת חמימה וטעימה! Tongue היא חייכה לעברי ואמרה בפה מלה קצפת: "אוינק אוינק מזמבר פילה! גררררררררררררר!!!" Tongueמוחא כפייהחיוך גדול אחחחח זה היה נפלא לשמוע אותה מגרגרת את הקצפת שלי בגרונה Tongueמוחא כפייה

הפילה פופינס הכניסה לפה שלי את האצבע שלה שקודם לכן פינקה את חור הטוסיק שלי וצחקקה בממזריות צחוק

הפילה פופינס שחררה אותי לחופשי לא לפני שנתתי לה מילה שאני אבקר אותה שוב חיוך גדול

חברים זחלתי מהספארי תשוש וללא אוויר. הפילה המיוחמת הזאת התישה אותי חבל"ז! אבל אני פייטר והצלחתי להחזיק מעמד! תודות גם לאוינק הקשיח שהוא ביצועיסט מדהים! מוחא כפייה

זהו חברים אני מאוהב! מאוהב בפילה הנימפומנית והמיוחמת אוקטביה פופינס שרעבה לזין קשיח ולזרע 24/7 Tongue יש לי מאהבת פילה ואני גאה בזה! Tongue אוינק אוינק חררר חררררר מוחא כפייהStarצחוק

סוף

אחחח היית פילה כזאת סקסית! ועוד עם הקולות שעשית אחחחחחח הרגת אותי! Tongueצחוקצחוקצחוק

אני מתגעגע לחדק הסקסי שלך שעשה דיגי דיגי לזין שלי צחוקצחוקצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! אני שולח להם צרפתית לוהטת! Evil SmileHeartצחוקקריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”