כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 11 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

101
בוקר טוב,
בחודש שעבר דגמתי את שרון פעמיים בשבועיים (בכל פעם מיד אחרי שנחתתי בחזרה מחול).
הבחורה הזו פשוט מקסימה.
מאוד מקצועית, חמודה ממש מתוקה להתחתן איתה.
האקט הראשון התחיל במציצות טובות, חזקות ורטובות. חדרתי אותה אנאלי.
קבלה חזק מאוד ולא התלוננה. הגעתי לגמירה המיוחלת, שנייה לפני אני שולף את הגומי ומביא לה את הפנים לתוך הזין שלי והופססס זה מגיע. חרמן אותי מאוד.
שתינו מיים, מקלחת זריזה שלי. בקשתי גם ממנה להתקלח, כמובן שנענתה בחיוב.
יצאה מהמקלחת וקדימה לקחה את הזין שלי לתוך הפה בצורה מחרמנת מאוד.
השחלתי אותו לתוך השבלול היפה של שרון.... הפעם באופן מוזר לא מליח לגמור.
שרון מעט נעלבת ומציעה להמשיך למצוץ עד לגמירה המיוחלת.
פתאום אני קולט שעון בקיר ממול המיטה מה שהזכיר לי שעוד 20 דקות יש לי פגישה באזור.
אני מבקש משרון לעצור כי אני לא אצליח לגמור, אבל שרון מתעקשת. יש לך עוד כמה דקות תן לי להמשיך למצוץ. וכך עשתה. המשיכה למצוץ אבל מה לעשות שהשעון היה ממש מולי מה שהוציא לי את הריכוז.
לא גמרתי, נכנסתי למקלחת זריזה, נשיקה חברית והופ בדרך לפגישה בדיויד אינטר...

לסיכום:
טוסיק מדהים
שבלול נקי, נעים ומריח טוב. תענוג למצוץ לה את השבלול
דירה נקייה ומסודרת
מבצעת כל מה שמבקשים ללא היסוס
יש לשרון גוף הורס, פשוט חלומי. עד עכשיו אני מדמיין אותה עלי כשאני משקיף לה על החור של הטוסיק נפתח כשהזיין שלי תקועה בתוכה.
בסהכ היה כיף גדול, חיבור טוב.
כמובן שאחזור (אחרי שאשלים פערי בדיקה של כל הזונות הטובות באזור)

103
לא יודע אם שמתם לב אבל משהו נראה מוזר
גם בשם וגם במספר ההודעות של הבחור הקודם

יכול להיות שהדיווח הבא שלו יהיה על מנהיג אפריקאי שמתחזה לבדואי כדי

לזיין את שרון:

מבוטו סה סה סקו התקשר לאוקטביה מלכת הקרח - המרגלת שחזרה מהכפור

זרינג זרינג (אפקטים)

אבל בזיון הוא לא יכול היה לעמוד מול החושניות שהיא הקרינה ונפל בקסמיה

אי אמ קמיניג - צעק ובכך הסגיר את מוצאו

אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

104
גם אני רק נרשמתי
והנה הודעה משרון שאני מוזמן

הרגשה נחמדה מאוד

הגעתי הערב

הבחורה הזו פשוט מקסימה, מאוד מקצועית, חמודה ממש מתוקה .

האקט הראשון התחיל במציצות טובות, חזקות ורטובות.

מצצה ומצצה וגמרתי לה בפה.

שתינו מיים, מקלחת שנייה זריזה שלי. בקשתי גם ממנה להתקלח, כמובן שנענתה בחיוב.

יצאה מהמקלחת וקדימה התחילה במסאג' מפנק למעלה מחצי שעה, בינתים מצצתי לה ועוד כל מיני דברים

שעשינו היה כייף מאוד מאוד, השחלתי את עצמי לתוך השבלול היפה של שרון.... הפעם באופן מוזר לא מצליח לגמור.

והמשכנו עד שהחליטה לשבת עלי גמרתי, נכנסתי למקלחת זריזה, הכל בכזו נעימות ממש הייתה לי שעה נהדרת נהנה מכל רגע

היה כייף.

יש לשרון גוף חמוד ונחמד וגם גבוה, [שגם זה מוסיף, ולא נמוכה..] פשוט חלומי.

בסה"כ היה כיף גדול, חיבור טוב.

כמובן שאחזור ובכייף

105
[QUOTE=המשוטט האדום] כן, ועוד כמה
אני אפילו מעדיף את מכבי על הפועל

אם אדמין יאשר לי אני מוכן לשנות את השם שלי ל:

המשוטט הצהוב
[/QUOTE]

חצוף... לא משנים צבע, גם אם אנחנו בדרך למטה...
אדום נשאר אדום...
חוצפן
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר

110
שלום לכולם.. אחרי הרבה זמן שאני מנסה להירשם ולכתוב תגובה - הייתי חייב להצליח פה ולתת תגובה ראשונה ודיווח ראשון שלי, אשתדל לעשות את זה קצר.

את שרון רציתי הרבה מאוד זמן לדגום.. אחרי כל ההוללויות והשיבוחים שלכם איך אפשר שלא ? לפני הכל אגש לסוף ואציין שמדובר באכזבה ענקית לטעמי, עכשיו אפרט.
לפני כמה ימים צלצלתי לשרון, אחרי ששמעתי כבר כמה פעמים את המענה הקולי שלה הקבוע "שלוםםםם מדברתתתת שרון . . ." (עם המבטא הכבד), הצלחתי להשיג אותה והנה אני שומע את אותו השלום באותו הדיקלום רק הפעם משרון בעצמה ולא מהמענה הקולי.
קבעתי להגיע אליה ובאמת הגעתי באותו הזמן שקבענו , לאחר כיוון קל של שרון הגעתי לדירתה.
מלא ציפיות אני נכנס והנה שרון הכוסית נעמדת מולי ומקבלת אותי, מאותו הרגע כבר מציפים אותי אכזבות.
אני מנסה ליצור איזשהו נושא משותף לדבר עליו עם שרון .. משהו שייתן תחושה קצת של "חברה" כמו שאתם אומרים עליה כל הזמן, ניסיתי להגיד לה ששמעתי הרבה עליה מהאינטרנט.. התשובה האוטומטית שלה לכל דבר היה : "ממ.. ממ.." והנהון עם הראש, שום תשובה שום חיוך ושום ריגוש.
כאילו כבר שמע את הכל ואי אפשר להפתיע אותה במשהו חדש, תשובות רובוטיות בלופ.
שאלה מה עושים , אמרתי לה את רצוני , הועברו 500 שקלים (לא פחות ולא יותר) ומפה שאלה אותי אם אני רוצה להיכנס למקלחת, כמובן אמרתי שכן.
פותח את הדוש ושוב מנסה לשבור קצת את הקרח.. נותן לשרון קריאה "שרון.. ? את באה ? עם חיוך רחב .." , המענה שקיבלתי : "לא.. ממש קר" (ודרך אגב זה היה יום שרב בתל אביב)

יוצא מהמקלחת, שרון מתפשטת במהירות ונותנת הרגשה של - יאללה, בוא תעשה מה שאתה רוצה כבר וצא, יש לי עוד יום ארוך לפניך.

עכשיו אני לא בחור של שתי אקטים, הבהרתי לשרון שאני רוצה פעם אחת שלמה ויפה כדי ליהנות באמת, שרון בתגובה : "לא אכפת לי , תעשה מה שאתה רוצה תחלק את זה איך שאתה רוצה, בשעה XX:40 אתה לא פה" עם טון מאוד מוריד... דאגה להגיד את זה כמה וכמה פעמים במהלך הפגישה.

מציצה היתה החלק הכי טוב בפגישה.. פה אין ספק נהניתי, שרון דואגת להבהיר לי מתי שאני רוצה שנתקדם, אני אומר לה שאני זורם.. "תעשי מה שאת רוצה , תעלי עליו מתי שבא לך, לי לא אכפת" , והיא בתגובה ללא שום רצון לתת תחושה טובה - "זה זמן שלך תחליט אתה" , אפס יצירתיות והנעה עצמית לעשות משהו מכוונתה.

כולכם המלצתם לרדת לה , ניסיתי , ומהר מאוד עליתי למעלה , ריח מאוד לא טוב היה שם, אני לא יודע אם בגלל שמקודם התעצלה להתקלח או שאני פסיכולוגית הושפעתי מזה - בכל מקרה לא נהניתי ובדר"כ אני כן נהנה מזה.

סבבה , בשלב מסוים עולה על הזין , לשמוליק קצת קשה כי בכל זאת זה שלב שיש בו כבר אכזבה, ובכל זאת תנוחה שהיא מעל , תנוחה שאני מעל , דוגי , וגמירה לפנים.
בכל השלבים , אותו פרצוף - שום ריגוש , שום קול , שום דבר שייתן הרגשה טובה.
אותו פרצוף כמו שהיא עושה קניות בשוק או מטגנת שניצלים , שום אזכור לזיון, מחפשת משהו באופק עם המבט הזה ואין לי מושג מה זה.
אני נוגע בה מנסה ליהנות וכלום.. לא מרגיש שום פידבק, היא לא נוגעת בי לא מדברת לא מסתכלת ואפילו בקושי עושה תנועות , אבל כשעושה תנועות זה בקטע רובוטי ומכאני לחלוטין.

לפני הגמירה בפנים , עולה עליה ומנסה לגמור , מבקש ממנה למצוץ עוד קצת - היא לא זזה ממקומה ומבקשת בטון גבוה (אפילו בעצבים) תעלה תעלה עוד אני לא מגיעה ! , עוצמת עיניים ומחכה כשהיא מכוונת אל הזין אך ורק את החלק התחתון של הפנים - מהשפתיים ומטה .. אני ממנה לא יכול להתחרמן ומריץ לי דמיונות בראש.

בסיום , מקלחת קצרה , פתאום לשרון לא קר וגם היא נכנסת להתקלח, מלחיצה תוך כדי עוד פעם לגבי הזמן - אתה חייב לצאת , עוד קצת ואתה צריך לשלם תוספת, מתלבש זריז ופוסע לכיוון היציאה.
לפני הסיום מהנהנת בראש כמו בהתחלה ובמהלך כל הפגישה עם אותו "ממ.. ממ.." שלה , מצביעה על הלחי שלה כדי לקבל נשיקה (אקט ברור שלכל אחד היא עושה באופן קבוע בסיום) כאילו כדי לקבל עאלק "הרגשה טובה" בסיום (בשיא הצביעות עם חיוך מאולץ) וזהו.. טריקת דלת.

לסיום , חניון 20 שקל + 500 שקל לשרון.. לא זול בכלל ולא מצדיק בשום צורה את מה שעברתי.
אני בחור מאוד אסטתי ונקי עם מודעות עצמית , נראה די ממוצע, לא מכוער ולא חתיך , אז אני לא יודע אם אתם כולכם חתיכי על או שרובכם יחצ"נים שלה או שפשוט שרון "התקלקלה" עם הזמן אבל חוויתי אכזבה גדולה מאוד, כאב לי על ה500 שיצאו ממני - ואני לא תימני חח
לא שילמתי עוד סכום כזה אף פעם על סקס, הייתי בתחום ה-100 לדגימות או 250-300 גג וציפיתי עכשיו במחיר הזה לקבל משהו גרנדיוזי.. אבל זה פשוט לא קרה וחבל לי.. לא פוסל שנפלתי גם על יום גרוע במיוחד של שרון אבל אין ספק שלצערי לא אחזור

כותב את כל זה כי לפני שניגשתי חיפשתי לקרוא דיווח כזה מפורט ולא מצאתי , אז אני מקווה שאני עוזר בשיקול לכמה ממכם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”