כ הזהרה חמורה - הספא בחולון - דף 2 - סקס אדיר

הזהרה חמורה - הספא בחולון

11
1. כמו שאמרו כאן, תהיה בטוח שאתה לא היחיד שמקבל אקסטרות. אתה לא מיוחד. הן מתחילות מאחד, זה הופך לשלושה ואז כשזה כבר חמישה זה דולף כי אנשים מדברים.
2. אם היו מצלמות בחדרים המעסות כבר היו עולות על זה ואף אחת לא הייתה מסכימה לעבוד כשמצלמים אותה.
3. "..מן הסתם היא גם לא דיברה על זה..". אל תהיה נאיבי. לא כל מה שמעסה אומרת זה אמת. אתה מבחינתה לא יותר מערמת שטרות מהלכת (לא רק אתה כן? כולנו).
4. לא קשה להבדיל בין מצלמות לבין גלאי עשן ותנועה. אם כבר- יש מצלמות שאתה פשוט לא רואה (לא חלק מהגלאי תנועה).
אבל אני ממש לא מאמין. Shocked

12
אני בקשר עם בר והיא בכלל לא מכירה אותה ומעולם לא עשתה איתך שום אקסטרות במיוחד שאתה כבר חצי שנה רק מלכלך עליה, אז למה שהיא תעשה איתך סקס , אז קודם תדעו שהדיווחים שקריים, ולגבי המצלמות אני קיבלתי דיווחים שמסיבה זו או אחרת אף אחת כבר חצי שנה לא רוצה להיכנס איתך באורגים ובמיוחד בר אז בגלל זה אתה מנסה להרוס את המקום .... אגב לא פיטרו אותה היא עזבה מרצונה ועובדת בתל אביב קרוב לבורסה... היא ביקשה שדי עם ההמצאות אין שום מצלמות בחדרים וזה בדוק , היא ביקשה למסור שתלכו להינות באורגים זה מקום שהיא מאוד מוקירה ומעריכה ומקווה בקרוב לחזור לשם ... ואדון דויד או איך שקוראים לך אולי תתנהג לבנות בכבוד והם ייכנסו איתך שוב לחדרים
אין על התימניות

14
אני לא יודע מה הקשר שיש לבחור שפתח את הפוסט עם בר.
לי אין קשר, חוץ מזה שלפני כמה חודשים הלכתי פעם ראשונה להורגים וראיתי אותה והיה לי כל כך כיף שחזרתי לשם רק בגללה, כמה פעמים היא הייתה טפוסה אז נכנסתי עם מישהי אחרת (היו טובות יותר ופחות טובות)
אבל בחודש אחרון הלכתי איזה פעמיים/שלוש.
פעם אחרונה זה היה בחמישי האחרון, והבחורה שנכנסתי איתה אמרה לי בדיוק את אותו סיפור, שבר לא עובדת שם יותר בגלל "אקסטרוט" (כאילו סקס כנראה)
ובאמת זה היה נשמע לי מוזר כי, ותמינו לי שניסיתי, לא הסכימה לכלום, אפילו נשיקות. הייתה עוד בחורה שהסכימה לפרוסטטה בשביל עוד 50 ש"ח, יותר נכון 2 בחורות, לא זוכר את השמות, אני די גרוע בשמות :(
קשה לי לאמין שבאמת היא עשתה סקס עם מישהו שם, אבל לא יכול להגיד ב100% בטוח.

16
אז ככה, הבחור שפתח את הפוסט לא הסתדר שם כנראה עם אף אחת על כל בחורה יש לו משהו שלילי להגיד מוזר שעם אף בחורה הוא לא נהנה אז למה נתקע על המקום?? בר בוודאות לא עשתה שם סקס איך אני יודע??? כי אני מכיר אותה מהתקופה הליברלית שלה ואם כבר הייתה זורמת איתי שאני מוכן לשלם לגוף הזה אלפיים שח ויותר { שווה כל אגורה} , בר כיבדה תמיד את המקום ואת שלומי , הכי נוח להפיץ שמועות לבחורה שעבדה שם הכי חזק!.... היא עובדת באזור הבורסה וגם שם היא לא ליברלית אז מי שחושב על סקס לא להתאמץ ללכת, לגבי המיקום אני קצת בבעיה כי כמו שאמרתי האורגים מאוד חשוב לה והיא לא רוצה למשוך משם לקוחות אבל מי שמתגעגע זה באזור יגאל אלון 120 משם והלאה תתאמצו ......
אין על התימניות

17
למה כל הסודיות הזאת? בר, או בשמה הקודם שני, הזכורה לטוב (ואפילו לטוב מאוד) מיונה הנביא עובדת היום בבניין קליפורניה ביגאל אלון ואתמול, בזכות האתר, הייתי אצלה וחידשתי את מפגשינו מלפני 3 שנים. היה כיף וכמובן אחזור. למעוניינים יש עליה פוסט נפרד.בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”