כ למה אנחנו מצפים מעיסוי אירוטי איכותי - דף 2 - סקס אדיר

למה אנחנו מצפים מעיסוי אירוטי איכותי

13
איזה פוסט....ווואוו. אני ירוק מקנאה.
אם הייתי יכול הייתי עושה לך לייק עליו. שאפו עליך קונדסון...
ומהזוית האישית שלי:
למי שמפרסמת, קצת יותר מודעות עצמית, או מעט יותר אחוזים של אמת בפרסום. מבאס להגיע למישהי שכותבת "פרטית, בת 25 לטיפול חלומי..." ואתה מוצא את עצמך בכניסה עם עוד חברים, בכניסה לאחת התקתוקיות, ומקבלת אותך מישהי ש25 כנראה שזה ה55 החדש...

אכה כל סלע, עד ייצאו עליו המים...

14
אכן מעולה מוחא כפייה ומגלם בתוכו גם הרבה בקשות שלי.

אבל הייתי רוצה להוסיף משהו בין הראשונים ברשימה, ישר אחרי החושניות - קשר עין וחיוך.

אני יודע שזה קשה לרוב אם לא לכל המטפלות אבל זה ממש מוציא את החשק לראות את המעסה נמנעת מקשר עין במהלך העיסוי ובמיוחד בזמן העבודת יד ומתן מענה קר לניסיון ליצור קשר, שלא לדבר על פרצוף קפוא.

מי שתצליח בזה לפי דעתי, תקבל יתרון גדול על האחרות.

אני רוצה לחזק את עניין עבודת היד שבהרבה מקרים נעשית חלש מדי, מכנית מדי ומשעממת.
לפעמים לוקח זמן לגמירה, אורך רוח והבנה יכולים לעזור, לחילופין - עזרה בהגדלת הגירוי.

תודה.

15
גם ליאת מהרצליה פיתוח מקיימת את ההגדרות.
אם החברים מכירים עוד שעומדות בציפיות, אז אנא תרשמו.
יהיה נחמד ושימושי פוסט שמתחיל עם החזון שלנו ובהמשכו רשימת הבנות שמתקרבות אליו, שיהיה פוסט רק להמלצות חיוביות.
חבל שלא ניתן לרשום טלפונים, אבל תמיד אפשר לפנות לכותב הפוסט
וחיוך

17
[QUOTE=מציץ] אכן מעולה מוחא כפייה ומגלם בתוכו גם הרבה בקשות שלי.
אבל הייתי רוצה להוסיף משהו בין הראשונים ברשימה, ישר אחרי החושניות - קשר עין וחיוך.
אני יודע שזה קשה לרוב אם לא לכל המטפלות אבל זה ממש מוציא את החשק לראות את המעסה נמנעת מקשר עין במהלך העיסוי ובמיוחד בזמן העבודת יד ומתן מענה קר לניסיון ליצור קשר, שלא לדבר על פרצוף קפוא.
מי שתצליח בזה לפי דעתי, תקבל יתרון גדול על האחרות.
אני רוצה לחזק את עניין עבודת היד שבהרבה מקרים נעשית חלש מדי, מכנית מדי ומשעממת.
לפעמים לוקח זמן לגמירה, אורך רוח והבנה יכולים לעזור, לחילופין - עזרה בהגדלת הגירוי.
תודה.
[/QUOTE]
אכן רשימה מעניינת, ולגבי הביקורת שכתב כאן מישהו על החפצה של הבנות, וגם לגבי הדרישה של קשר עין וחיוך - שוב, אתה מדבר על בנות אדם ולא על מכונות. נראה לי שהדברים האלה גם תלויים בלקוח, ואם אתה בא בגישה טובה ומכבדת, יש סיכויים טובים שתקבל יחס טוב מהמעסה. לעומת זאת, אם מישהו בא מלכתחילה ברשימת דרישות, עד כדי כך שמעסה מהססת אם בא לה להיכנס אתו, אני בספק אם הוא יכול לדרוש ממנה חיוכים אמיתיים ומכל הלב.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”