כ מעיין המרוקאית נפילה קלאסית - סקס אדיר

מעיין המרוקאית נפילה קלאסית

1
היי רציתי שוב פעם להזהיר לצערי זה קורה לי יותר מדי בזמן האחרון אבל אין מה לעשות לומדים מטעויות.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6101
לבחורה קוראים מעיין היא פשוט משקרת לגבי הכל לגבי איך שהיא נראית ולגבי האנאלי שהיא מבטיחה והיא ממש חמודה עד שהיא מקבלת את הכסף ואז מתחיל הסיוט.
בטלפון היא מתארת את עצמה כחתיכה יפה לוקחת 200 לחצי ויש חריגים.
הגעתי ואחרי שנכנסתי בדלת היא סגרה אותה כל כך מהר ונעלה עם 3 מנעולים זה נראה לי כמו הבית של ההורים שלה.
היא מלאה מאוד ולא כל כך יפה אבל נשמעת ממש ממי הציעה לי מציצה בלי ואנאלי בתופסת 100 שח והסכמתי שוב הייתי מוכן להתעלם מאיך שהיא נראית בתקווה שהיא תהיה ממש חמודה.
היא לקחה את הכסף ויצאה מהחדר אני התפשטתי והיא נכנסה התפשטה ומה אני אגיד המצב רוח לא התרומם, היא התחילה במציצה בלי ואחרי דקה היא עצרה ופתחה קונדום ביקשתי ממנה להמשיך והיא אומרת לי שברגע שמתחיל לצאת נוזל היא עוצרת ושאלתי על מה היא מדברת הכל נוזל למטה היא אמרה שככה היא עובדת הייתי בשוק ואז היא קיבלה צלצול לטלפון ועזבה אותי עם חצי זיקפה ופה פעור,
היא דיברה עם נציג של חברה מסויימת וכשהיא חזרה כעבור כדקה חצי התורן ירד למינוס תורן והיא לא מסכימה להמשיך את המציצה.
היא משפשפת לי אותו על יבש עד שהוא הראה סימני חיים שמה מיד גומי וביקשה שאכנס לאנאלי בדוגי אמרתי לה לאט לאט קודם נכנס רגיל ואז בסוף אנאלי והיא הסכימה.
עכשיו בגלל שהיא בשפה עדינה שומנית אז היה מאוד קשה אפילו בדוגי להכנס אבל בסוף הצלחתי ואחרי דקה בדוגי שוב טלפון היא עצרה ורצה לענות, עכשיו אמא שלה התקשרה פה כבר התעצבנתי אחרי 2 דקות היא חוזרת ואומרת לי שהיא נודניקית ואז שואלת אותי מה שוב נפל.
פה התחלתי להרגיש אולי הכל מכוון או שמישהו מסתלבט עלי הורדתי את הגומי וביקשתי ממנה שוב למצוץ והיא לא הסכימה נוזל ושטויות כאלה.
היא הביאה לי ביד עד שעלינו לחצי תורן וביקשתי ממנה שתעלה עלי והיא ניסתה ופשוט אי אפשר לא נכנס מרוב שומן כבר לא ידעתי מה לעשות אמרתי טוב נו נכנס באנאלי ונגמור עם זה ואת האמת את מה שעתיד לבוא לא חשבתי שאי פעם אעבור.
היא כמובן לא עשתה לי חיים קלים ונתנה לי להכנס באנאלי בתנוחה קלה כמו דוגי אלה שכבה על הבטן וביקשה שאני אעלה עליה וכך אחדור באנאלי לא הבנתי למה אבל כשעליתי הבנתי היא עושה שריר בתחת ואז אני מזיין שומן תחת ולא חור תחת, את האמת היה נעים אבל לא מדהים ולאחר שהתורן עלה השומן כבר לא הספיק וחדרתי אליה באמת היא צרחה קלות ועצרה אותי שאלתי מה קרה בתמימות היא ביקשה לאט, צחקתי בלב כי זה הזכיר לי את הבחור מפוסט אחר אבל המשכתי לאט לאט עד שגמרתי הוצאתי אותו ניקיתי טוב טוב את האיזור,וברחתי משם.
הציונים חסרי משמעות רק הלקח חשוב להתחיל לסרב אם השקר גדול מדי כי אז מתווספים עוד ועוד שקרים ובמקום להנות אני סובל.

מעיין המרוקאית נפילה קלאסית

6

אך אזנו...

הרגת אותי מצחוק...

חבל על הכסף שלך חבר עם הנפילות,

לך על המלצות מומלצות של חברים שאמינים

עלייך וצ'מע לי, כמה שפחות ישראליות,

כל ישראלית משוכנעת שהיא שותפה ליצירת העולם

וכי הי ממש יכולה להשתין בעמידה ולדעתי הן אינן

מתאימות למקצוע ואולי טוב שכך...

בהצלחה בהמשך חבר.

TD