כ וואלרי... - סקס אדיר

וואלרי...

1
בוקר טוב לכולם אחרי לבטים ומחמאות שקיבלה וולרי בפורום נפל הפור והלכתי לדגום.
נתחיל מזה שאירחה בדירה חמודה למראה בשפרינצק כשעמיתי בפורום עדכנוני שהיא מתגוררת באיינשטיין
אז האם מדובר על אותה וואלרי אני מסופק.
התקשרתי קבענו שעה ,התייצבתי כמו חייל ממושמע לפני משפט צבאי,התאכזבתי למראה זה שוולרי במראה
הגופני אינה ניחנת בגזרה מעודנת אם יורשה לי להגדיר זאת כך שכן גזרתה רחבה היא אינה שמנה אך גבוהה ורחבת כתפיים
דבר נוסף שבו התאכזבתי הוא אופן הלבוש בו נחשפה הגברת בייבי דול בליווי נעלי בית שטוחות שמעיד על חוסר טעם משווע
הייתי מצפה לנעלי עקב מחמיאות.
הדבר היחיד שיש להדגישו הוא השרות האדיב וכוונותיה לרצות, אינה תקתקנית קבענו שעה יצא לי להיות נוכח שעה פלוס .
המציצה חשופה ונחמדה תו לא...המספר השני כבר לא היה רלבנטי ולו בשל התאכזבותישציינתי לעיל אני מחבב אותן עדינות גזרה
בליטוש סקסי....האם אחזור? לא,ותודה לעוזרים החשובים בנידוב המספרים להתקשרות כמו td ו venil.
מראה -6
מיקום -9
שרות-10

וואלרי...

2
אוסיף גם אני את רשמיים מן הגברת, בדיווח הראשון שלי בפורום.
זאת היתה לי הפעם הראשונה אצל נערה עובדת, והתרגשתי למדי אחרי כמה שנות נישואין טובות.
הצטיידתי במספר שסיפקו לי חברי הפורום והגעתי.
ולריה פתחה את הדלת. היו לי ציפיות גבוהות לאחר הדיווחים הראשונים עליה, ולכן התאכזבתי מעט. פנים נחמדות וחייכניות. לא יפה במיוחד, אבל בטח לא מכוערת. גוף יחסית אתלטי. אמרה לי שעושה יוגה קבוע גורואים זאת. אבל חתיכה מדהימה היא לא.
ישבנו ושוחחנו בסלון, ומשם מקלחת קצרה ולחדר העבודה העבודה חיוך
עבודה סבלנית של ולריה. אני לא חסיד של מציצות ולכן לא אתן ציון, אבל היה נעים, ובעיקר מרגש בשבילי. היא בהחלט השתדלה להכניס אותי לעניינים, וגם הצליחה.
החלפנו כמה תנוחות, וולריה לא עשתה סצנות מטקס האוסקר כפי שצויין כאן בעבר, וטוב שכך.
כוס יחסית צר, בטן שעברה לידה, אבל נראית בסדר. שדיים קטנים-בינוניים ונעימים למגע.
לא תקתקה בכלל והיתה סבלנית גם אחרי שגמרתי והתקלחתי שוב.
סיכום:
גוף 7
פנים 7
חזה 6
סקס 7
דיסקרטיות 10
שרות 10. על כך אין מחלוקת בפורום.
האם אחזור- נראה שלא.
חוויה נחמדה לפעם ראשונה. לא יותר.
תודה למי שעזר עם הטלפונים לפני כמה שבועות.
יופי של פורום
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”