כ ליליה מתל אביב - וואו - דף 3 - סקס אדיר

ליליה מתל אביב - וואו

21
התופעה שכל זב חוטם צועק יחצן מבלי להניד עפעף הינה בלתי מתקבלת על הדעת ומן הראוי שתפסק,
בא חבר תורם כמו אוליגופול משקיע מזמנו, כספו וזרעו ורושם דיווח מושקע, מפורט ואמין ומה הוא מקבל

בתמורה? חוץ מרצח ארלוזורוב הוא נאשם בכל פשע אפשרי בספר החוקים.

אני יכול להעיד מניסיון אישי (למעט גמירה בפה) שכל מילה שנכתבה על ידי החבר אוליגופול היא אמת,

ואם היו אי דיוקים בדיווח אז הם נבעו מכך שהוא המעיט בתיאור החוויה עם לילה.

בגמילה

ליליה מתל אביב - וואו

22
ואוו כבר אי אפשרלכתוב משהו בלי להיות מואשם ביחצנות...
הייתי אצל לילה וכבר דיווחתי בפוסט שוברים את השוק(הדיווח לא פורסם??)
כל מה שכתב המדווח הראשון נכון ,ניראת יותר טוב מבתמונות
שירות ממש טוב רק שלי הייתה איתה פחות כימיה
בגדול מומלצת מאוד...

ליליה מתל אביב - וואו

23
[QUOTE=אלכסנדר]
[QUOTE=bob1970]אז מה בלבל לנו את המוח המדווח הראשון ?![/QUOTE]
המדווח הראשון יחצ"ן !.
[/QUOTE]
[QUOTE=אוסקר ווילד]התופעה שכל זב חוטם צועק יחצן מבלי להניד עפעף הינה בלתי מתקבלת על הדעת ומן הראוי שתפסק,
בא חבר תורם כמו אוליגופול משקיע מזמנו, כספו וזרעו ורושם דיווח מושקע, מפורט ואמין ומה הוא מקבל

בתמורה? חוץ מרצח ארלוזורוב הוא נאשם בכל פשע אפשרי בספר החוקים.

אני יכול להעיד מניסיון אישי (למעט גמירה בפה) שכל מילה שנכתבה על ידי החבר אוליגופול היא אמת,

ואם היו אי דיוקים בדיווח אז הם נבעו מכך שהוא המעיט בתיאור החוויה עם לילה.

[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ליליה מתל אביב - וואו

24
הייתי אצל לילה פעמיים במהלך השבוע וחצי האחרונים. הבחורה פצצה בלונדינית עם עיניים כחולות. גוף מושלם. פני בובה. ניראית כמו הפנטזיה שלי. אני ממליץ להנות ממנה לפני שתישחק. נדיר לקבל כזה שירות לאורך זמן. 400 שקל לשעה מלאה. gfe כמו מאהבת. וכן הכל מקונדם.
לידיעת האדמין. אני מדווח לפחות פעם בשבוע ואתם לא מפרסמים גם חיובי וגם שלילי. חבל. הפסד לחברים.

ההגנה הכי חשובה לא לי אלא בשביל המשפחה

ליליה מתל אביב - וואו

26
[QUOTE=gg-1]כן יאנה הקטנה עזבה לאוקרינה לפני שבוע בערך .
וכן מדובר באותה חבורה ואותה טלפנית חמודה :)
[/QUOTE]

הטלפנית היא יוליה שעבדה יחד עם יאנה בפעם הקודמת ששתיהן היו בארץ, היא נישאה

לבחיר ליבה ועברה לעסוק כפקידה מתאמת.

בגמילה

ליליה מתל אביב - וואו

27
[QUOTE=אוליגופול]
העובדות כתובות בדיוק כמו שהם. מה שהיה בטיפול כולל אזהרה שהגמירה בפה היתה כנראה בגלל כימיה.

גמירה על הפנים להבנתי היא עושה כי שאלתי ומעבר לכך היא באמת פצצה ושירותית ואחת החוויות הטובות שהיו לי בשנים האחרונות. אל תעשה לה עוול בזה שאתה מסיט את הדיון לזוטות ובמקום זה תלך ותראה בעצמך.

[/QUOTE]

אני אישית לא הייתי מבין מהדיווח שלך, שמציצה המוצעת על ידי הפקידה היא מקונדמת, וכנראה כך גם יתנהל המפגש איתה (ליליה).

וכמו שאמרתי אני לא מפקפק בחוויה שלך אלא מציין שחסרים פרטים קריטים על מנת שאני אבקר אצלה.

כל שאר התגובות השליליות וגרוע מזה התומכות, כאשר מדובר כביכול בחברים שמספרים שהם גם נהנו אבל "מתביישים" לתת דיווח ומסתפקים בתגובות של "כן כן גם אני קיבלתי משהו דומה".....פשוט לא במקום, והאמת גם קצת עצוב.

תמשיך לדווח...ותן דגש לפרטים הקטנים הללו.

.You so need a Daddy, little girl

ליליה מתל אביב - וואו

28
הייתי אצלה. כוסית על. ולמרות שאני פחות אוהב את הפנים הבובתיות, אין לי מילה רעה להגיד. כדי לצמצם נזקים, אני הולך על הכוסיות של התאגידים (בת ים, ת"א) אבל מסתפק בחצי שעה. בפועל יצא שהייתי אצלה שעה שלמה כי היה מאוחר בלילה ולא היה מישהו בתור וגם כי הייתה לנו כימיה טובה. היא רמזה לי בסוף על זה שחרגנו, אבל לצערי ההוצאות האלה גדולות עלי אז שיחקתי אותה לא שומע. היא שירותית מאוד ומפנקת, סקס חייתי במובן הטוב של המילה. זרמה לכל תנוחה שרציתי ואפילו המציאה כמה משלה (היא די גמישה). היא בלעה אותי בנשיקות (בטעם אלכוהול) ונתנה לי לרדת לה בכיף. המציצה מקונדמת ויש מקום לשיפור, אבל יש לה עוד חצי שנה פה כדי להתמקצע. היא ממש נהנית מהסקס (או שהיא שחקנית ממש טוב) והיא גמרה כמה פעמים (או שהיא שחקנית ממש טובה). היא סיפרה לי שהיא עובדת כל יום כולל בסופש, אז אני ממש מקווה שהיא לא תישחק בלי קצת חופש. בכל אופן אני ממש נהניתי, תהנו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”