כ דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה - דף 3 - סקס אדיר

דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה

21
טוב .. אז אוליי תיקראו לזה תיבת פנדורה או משהו בסגנון הזה אבל היום סוף סוף חזרתי לדגימה המיוחלת.
נ.ב נדהמתי לגלות שעברו כולה חודשיים. לי זה היה נראה כמו שנתיים לפחות.
לענייננו.. תיאום קצר , לאחר נסיוני המר של פעם שעברה שזה איזה 3 מודעות למעלה.. של עבודה בעיניים על שמה של דיאנה האגדית יש לציין.
הגעתי. מבקש לרדת ונענה שהקדמתי ואצתרך להמתין 10 דקות. משום מה בדיוק כשבאתי לעזוב וליסוע היילה לי שיחה של 12 דקות שבסופה היא היתקשרה ואמרה שאפשר להיכנס. ניכנסתי. כבר בכניסה כשקיבלה אותי בחיוך שובב הבנתי שהשתלמה ההמתנה והפעם זו היא.
גבוהה. אני כ1.90 והצלחתי לזהות שהיא גבוהה ישר.
ניכנסים לחדר העבודה הכסף עובר להפקדה במתכונת 200 ל40 דקות, בפועל : 27 דקות של מגע שלה בי עד הפסקת המגע.. סוף שמח וכו..
אז כן. כוסית על.
וכן. מסאג מקצועי ומשחרר
מה שכן גם יודעת לזוז ולעשות את העבודה.
גם אם היא הייתה מחזירה לי 50 הם היו נישארים לה בתור טיפ. חבל שזה בא בחוצפה.
בטוח שאחזור.

דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה

22
שלום חברים,
אני רוצה לשתף אותכם בדגימות שלי מהחודשיים האחרונים בדירה הנ״ל
טוב, מזה חודשיים ובעיקר לאחר שנסטיה עזבה אותי לאוקראינה אני מתמקד במאסגים בלבד למעט פעם בחודש שאני מבקר את אליסיה מתל חי שכבר נאמר עליה רבות...
לא אשתף אותכם בכול הדגימות. אלה רק בדברים המעניינים שיכולים לתרום לחברים פה,
1. שלישיה!-450₪ - כמעט 40 דק של שיכרון חושים, תדמיינו , שוכב על הגב עם שיפוע קל לגב (כמו שאני אוהב) דיאנה יושבת ערומה על הבטן שלי ומלטפת את כולי , ואני לש וחופן כול סמ בגוף המטורף !! שלה,
אנג׳לה ומוניקה יושבות בחלק התחתון של מיטת העיסויים ופשוט מתמסרות לטיפול 100,000 לאיבר אגוזיו ופי הטבעת ללא ערף ומקבלות עזרה של יד חמישית ושישית מדיאנה. אני לא יכול לתאר לכם את התחושה. אך התפעלתי מעצמי שהחזקתי כול כך הרבה זמן. פשוט הראש החזיק בפנטזיה ולא נתן לי לגמור. תענוג!! יש לתאם מראש כדי לסגור את כול המקום לאירוע פרטי שכזה
2. טוב זה קרה בתהליך וע״י תיאום ציפיות עם דיאנה, שבאמת מפתיע אותי כול פעם מחדש בראש ובפתיחות שלה,
לא אוכל לפרט לפרטי פרטים רק אסכם שמדובר פנטזיות אישיות שלי ל משחקי תפקידים, הצטיידתי בכמה פרטי תחפושות סקסיות בעלות בד מינימלי וסופר מגרה אשר ישבו על דיאנה בצורה מהפנטת והחדר טיפולים הפך לסרט כחול מושקע ללא מין. נהנתי יותר מסקס! גמירות חזקות וחלומיות.. בתודה לדיאנה ששיתפה פעולה ובכלל נראה כי מוכנה ללכת על כול פנטזיה אם לא מדובר במציצה או חדירה.(חברים על תבנו על התחפושות שלי חח)

אז חברים דיווחתי שוב כי רציתי לעדכן: א. שאפשר להרגיש שם כמו מלך בפחות מ 500₪
ב. דיאנה היא בהחלט הבחורה שאפשר לשתף לפנטזיות דמיוניות ולא לקבל זילזול או תקתוק
וג. התפריט הרגיל ב 100₪ הוא לדעתי המשתלם בשוק מכול הפרמטרים ועבורי גם המהנה.

שלכם,
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”