אוקי, אז לפני הכל, כלל מספר אחד בנסיעה שכזו-לא לטוס עם חבר/ים לא מתאימים! פשוט לא לטוס! נסעתי עם חבר שכל רגע חפר לי ב"בוא נלך מפה, לא מתאים לי זאת וזאת וזאת, התאילנדיות שטוחות מידי, יש פה רק זונות". אחרי יומיים של חפירות והרגשה שאמא באה איתי ולא חבר, החלטנו להפרד לשלום וכל אחד חתך למקום אחר. אני הלכתי לפאטיה והוא הלך לצפון תאילנד. מפה החופשה שלי רק המריאה. מגיע לפאטיה, אחח כמה שהתגעגעתי למקום החלומי הזה, ישר איך שאני עם המזוודות מחפש מלון, אני חווה את ההרגשה של להיות מלך בפאטיה. בכל מקום בנות קוראות לך, מחייכות אליך, רודפות אחריך. מצאתי מלון בשם R CON סיאם, אח"כ החלפתי למלון אחר כדי לשנות קצת אווירה, גם R CON אבל שם אחר. בכל מקרה, אחרי מנוחה קצרה ונשנוש קל, ירדתי לחפש קצת סקס. נכנסתי לבאר בסוי בוקאו ואחרי בירה קטנה לקחתי מישהי לחדר. שילמתי 300 באט למאמא סאן ועוד 1000 לבחורה. הסקס עצמו היה מצוין, השקעה של 100 אחוז מצד הבחורה, כמו שרק תאילנדיות יודעות. מציצה עם יריקות והשקעה מדהימה-גם של הזין וגם של הביצים. אחרי רבע שעה גמרתי לה בדוגי ולאחר מכן שיחררתי אותה לדרכה. חזרתי למלון, קצת בריכה, פוט מסאז' ועוד קצת שינה יצאתי בסביבות 12 בלילה לוולקינג סטריט. הרחוב המדובר לא השתנה בהרבה מאז הפעם הפעם האחרונה שהייתי, עדיין חלום של כל גבר. הלכתי לאינסומניה, המועדון הכי טוב שם(ליידי בוי לא נכנסות) הבאתי משם פצצת על בת 21 לארוך. חירמנה אותי בצורה מטורפת בבר, רקדה על החבר, עשתה לי ביד(במועדון!) ובסביבות השעה 3 חתכנו לחדר. אחרי משחק מקדים ארוך, זיינתי אותה בכל תנוחה אפשרית, וגמרתי לה תוך כדי שהיא בתנוחה מיסיונרית. סה"כ שעה וחצי זיון. לקחתי אותה לארוך, הלכנו לישון, ובערך ב12 בצהריים, כשקמנו היא העירה אותי עם מציצה טובה. אחרי שעה של מציצה מושקעת במיוחד, גמרתי לה בפה. חלום.
עוד כלל חשוב בתאילנד שחשוב מאוד ליישם, אם תיתן לבחורה יחס של זונה, תקבל תיקתוק ויחס של זונה. אם תיתן לה יחס של חברה-תקבל יחס של מלך. ראיתי הרבה ישראלים שבוכים לי שהזיון לא משהו והתאילנדיות מתקתקות אותם, שאלתי איך הם מביאים בחורות, הם ענו לי ב"פשוט אנחנו שואלים HOW MUCH". אתם מבינים, בגלל זה. הם מתייחסים אליה כמו זונה, זה היחס שהם מקבלים. אותי לעולם תאילנדית לא תיקתקה כיוון ותמיד התייחסתי אליהן בתור בנאדם, כי תתפלאו, גם לזונות יש רגשות וגם הן אוהבות להרגיש אנושיות.
בכל מקרה, ככה הייתי במשך שבוע, ניסתי הכל מהכל, כולל מהסוי 6 וגם הבאתי כמה פעמים ליידי בוי. אצל הליידי בוי היחס לא פחות חם מאשר אצל הבחורות הרגילות, מה שמשך אותי אצלן זה הגובה והחזה שטיפה חסר לתאילנדית ממוצעת. כשאתה מביא ליידי בוי לחדר, היא מפקידה את הת.ז בכניסה וכשאתה משחרר אותה, הפקיד בקבלה מחייג אליך ובודק שהכל בסדר. הבאתי כ4 כאלה, לא היו בעיות עם אף אחת. לאחר שבוע וחצי בפאטיה, עשיתי טעות וחתכתי לקוסומוי. לקחתי מלון זול והלכתי לכיוון האיזור של הגרין מנגו-"הוולקינג סטריט" של קוסומוי. הלכתי לגרין מנגו, מה שטוב שם, שיש הרבה תיירות, אבל לצערי גם יש הרבה ישראליות. בקוסומוי אין הרבה מבחר של בנות תאילנדיות כמו בפאטיה והבנות שיש גם הרבה פחות יפות כאשר גם המחירים הרבה יותר יקרים. הבאתי מישהי לקצר ב2000(אחרי שרצתה בהתחלה 3000). הזיון היה נחמד, אבל בראש כבר תיכננתי לחזור לפאטיה. יום אחרי סגרתי כבר טיסה לפאטיה, המקום שבאמת שווה לטוס כ"כ הרבה זמן בשביל להיות בו. הייתי סה"כ יומיים בקוסומוי, מקום שהוא יותר יפה מפאטיה, אבל לאלה שמחפשים את הדבר האמיתי, הוא פחות מתאים. חזרתי לפאטייה, אחח כמה שהתגעגעתי, וכבר כשאני מתמקם במלון והולך לחפש מסעדה לאכול, הבנות כל הזמן מסמנות שהן רוצות סקס. אחרי האוכל, הלכתי לאיזה בר לראות קצת כדורגל, נדלקתי על אחת העובדות, שילמתי 300+1000 ולקחתי אותה איתי. היה כרגיל זיון מהסרטים, כולל כל תנוחה ומציצה אפשרית. מצצה לי את כל הגוף ואחרי שעה וחצי בערך גמרתי לה על החזה גמירה מטורפת. בלילה הלכתי למועדון חשפנות שנמצא ממש בכניסה לוולקינג סטריט מצד ימין. היו שם כוסיות על, הייתה אחת שממש נדלקתי עליה, פצצת עולם, גוף חלק, עור שחום דבש, חזה גדול ופנים מדהימות. אמרתי שאני לוקח אותה בכל מחיר. אמרה לי שמסיימת לעבוד ב5, חיכתי לה עד השעה הזאת ולאחר מכן באה איתי לחדר. מרוב שהיא כוסית על, עוד לפני שהגענו, הזין עמד לי בצורה מטורפת. גם הגמירה הייתה יחסית מהירה, רבע שעה והשפרצתי עליה. לאחר מכן, עשינו עוד סיבוב, הפעם גם היא גמרה. ואני אחרי הגמירה דופק חיוך של "וואלה, אני בגן עדן".
ככה הייתי במשך כל החופשה-ביום סקס באיזה גוגו בר ובלילה מביא מישהי מהוולקינג סטריט. פשוט חלום. לדעתי פאטיה זו חוויה שפשוט כל גבר חייב לעבור לפחות פעם אחת בחיים. זה לא הסקס, זה לא המראה של הבנות- זו פשוט ההרגשה שאתה מלך. רק מה, ככל שתהנה יותר שם, החזרה לארץ תהיה הרבה יותר כואבת. ואוי, כמה שהיא כואבת. חזרתי ביום ראשון ועד עכשיו בא לי לבכות. זו הסיבה שחששתי מאוד לפני הנסיעה לשם- הכאפה של אחרי. אני רגיל ללכת ברחוב ושבנות מסמנות לי שהן רוצות אותי ופה אני סתם עוד גבר רגיל ששבוי במדינה עם יוקר מחיה ובנות ממוצעות שחושבות שהשמש זורחת להן מהתחת.
טוב, נו. להסתכל על התמונות משם לא עושה לי טוב, אז מה שנשאר זה לחסוך כסף ולתכנן את הנסיעה הבאה