כ פעם ראשונה בתשלום - סקס אדיר

פעם ראשונה בתשלום

1
היי, מעולם לא הייתי אצל "אשת מקצוע". לא ליווי, לא ברחוב ולא בעיסוי. אף פעם לא הייתי צריך. עכשיו פתאום מאוד בא לי, ואני גם קורא בפורום וזה מעניין ומתחשק לי לנסות אפילו רק פעם אחת - אבל לא בא לי משהו כמו "הנפילות" שאני קורא כאן בפורום, יש סיפורים שממש גורמים להקיא. אני מוכן להתנסות החד פעמית להוציא סכום כסף מכובד (האמת שמהסיפורים בפורום לא הבנתי כמה כסף באמת צריך, יש בחורות שנשמעות מדהימות גם ב-400 שקל וגם נפילות ביותר מאלף). האם יש למישהו המלצה איך להתחיל? איך לבדוק? המלצה על המישהי המושלמת שאי אפשר ליפול איתה בכלל, אם יש בכלל משהו כזה? חשוב לי שהיא תהיה מושכת, מבחינת הטעם שלי כמובן, שזה אומר מאוד צעירה ורזה שהכל עומד במקום (אין בעיה שהיא תהיה בת 30, אבל תיראה בת 20). המלצות מישהו? תבוא עליכם הברכה :)

פעם ראשונה בתשלום

2
לא רואה שום סיבה לשלם סכומים מטורפים של 800 או אלף שקל.
אפשר למצוא טיפולים מפנקים וגם זיונים טובים בסביבות ה-400 שקל.

אני אישית ממליץ על הרוסיות. לישראליות יש אף גבוה, שכר גבוה ותמורה לא תמיד מתאימה.
כן, שמעתי שיש גם ישראליות טובות, אבל שווה ללכת לכזו רק כשיש לך המלצה

אגב, עיסוי מושקע עם עבודת יד יכול להיות לפעמים הרבה יותר טוב מזיון, אבל נסה גם וגם

פעם ראשונה בתשלום

3
קראתי גם שיש אתרי הכרויות של רוסים ואפשר למצוא שם בחורות שוות בתשלום. זו גם אפשרות.
וכמובן אתה גם יכול להכיר באתרי הכרויות בחורות ולהחליף כמה שבא לך. הרבה מהן גם מחפשות רק זיון, אז במקום לשלם לנערה עובדת, קח בחורה רגילה, תבלה ערב(אם בא לך), תוציא 200-400 ש"ח ותקבל זיון מבחורה שרוצה לשכב איתך ולא אחת שעושה את זה כפרנסה

פעם ראשונה בתשלום

5
400-500 ש"ח זה סכום שלדעתי נדיר שתגיע למצב של "נפילה".
אני במקומך הייתי מתחיל אצל ליאת מהרצליה, לא הייתי אצלה אבל שוחחתי איתה ולפי הפידבקים שהיא קיבלה היא נהדרת.
אני ממליץ לך לנסות והתענוג עולה 300 ש"ח למיטב זכרוני, מסאג' ללא סקס כ 40-45 דק'.
המקום דיסקרטי וצריך לתאם איתה מראש, היא חביבה ומפנקת במציצה נהדרת.
משם תוכל להתקדם.

פעם ראשונה בתשלום

8
[QUOTE=Shrek]ממליץ לא להתחיל בכלל.... [/QUOTE]

בזמן האחרון יש פה הרבה שמתחילים ומספרים שרוצים את הפעם הראשונה שלהם
אני מצטרף לשרק, אל תתחיל!
זאת התמכרות כמו כל התמכרות
חסוך מעצמך כסף רב וזמן ותשאיר את זה בגדר פנטזיה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

פעם ראשונה בתשלום

9
dirkg
אם אין לך סיבה טובה אל תתחיל כי ה בולע כסף, בעיקר אם אתה בחור צעיר ובלי משפחה.
למי שיש משפחה ורק רוצה להגשים כמה פנטזיות ללא התחייבויות (למעט תשלום) זה פתרון סביר, הרי חיים רק פעם אחת.
לגבי ההתמכרות, זה תלוי בכל אחד, בעיקר באופי ומודעות. מגדירים מסגרת וגבולות כמו בכל דבר ואז לא מתמכרים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”