כ חובה לקרוא - דף 3 - סקס אדיר

חובה לקרוא

21
[QUOTE=הצוללן הראשי1]קודם כל סליחה שהחלפתי משתמש פשוט האימייל שלי לא היה נכון
דבר שני אני לא מבין את ההתלהמות של כמה מהחברים םה אלי נכון נהנתי לקרוא דיווחים שלכם אבל לא מצאתי איזה מציאה בכל השנים שלי פה כמו שיש לי
אני מבקש לממכם לחשוב עם השכל ולא עם ה....
בכל מקרה אני עדיין דבק בעמדתי רק מי שיתן לי טלפון של פרטית יקבל את המספרים שיש לי

[/QUOTE]
צוללן 1 כל הכבוד על התגלית ועל הדבקות במטרה .
זו זכותך המלאה לדרוש מספר תמורת מספר .
עלה והצלח

חובה לקרוא

25
אח שלי אני מקוה שטעים לך הפופקורן בסרט שאתה חי בו!! דבר ראשון גם אני חדש בפורום ועוד לא תרמתי בכלל אבל אני לא מזיין תשכל ומספר לחברים על אגדות שלא קיימות. בכל מקרה גם אם ה"בחורות " שלך היו הנערות העובדות האחרונות לא הייתי מבקש ממך תמספר שלהם כי יש לך גישה מסריחה!! ועכשיו כמו סיסי תשנה תשם משתמש ואת הגישה ואל תעשה פוזות. בהצלחה ...ולחיזוק יש פה כמה חברה ותיקים ותותחים לא נלאה אותך בשמות אבל תלמד מהם עבודת שטח מה היא ותרומה לזיי י ישראל....
סקס טוב הכל טוב

חובה לקרוא

27
ובכן צוללן אני לא אשתמש בשום סופרלטיב כפי שעשו לא מעט חברים מהפורום ואולי בצדק אבל אומר לך בגלוי : את הצורה של פנייתך לחברים בפורום ממש בלתי מתקבל על הדעת . הרי בוא ונודה בעובדה שהפורום נוצר על מנת לעזור אחד לשני ולא להתנות מסירת מידע (במידה ואכן יש) בקבלת מידע . מה זה פה ? שוק !! מסירת מידע בתנאי של קבלת מידע ?! בפורום כול אחד משתדל למסור מידע בהתנדבות ועד עכשיו לא קרה שמשהוא מחברי הפורום התנה את מסירת המידע אך ורק בקבלת מידע . ועכשיו לידיעתך על תתרברב כאילו יש לך איזה "אוצר" כי אף אחד לא מתפתה להאמין לך . אנחנו , החברים שבפורום די משופשפים כדי להבדיל בין אחד שמוכן להשתתף בפורום בהתנדבות לבין אחד שמספר סיפורי "אלף לילה ולילה". אל תחשוב שמשהוא מחברי הפורום "יקנה" את "הסחורה" הקלוקלת שלך . אדוני הצוללן טעית בכתובת . לך תצלול במים עקורים במקום אחר . שטיינקבצר

חובה לקרוא

28
ובהמשך לדברי הקודמים . האם במשך ארבעת השנים שאתה עוקב אחרי הפורום לא קיבלת מספיק מידע כדי שגם אתה תיתן מידע ?! יתכן שלא תמיד קיבלת את מספרי הטלפון של הנשים . כנון , לא מוסרים את מספרי הטלפון כי הרי אנחנו , הפורום , לא חברת פרסום , וגם אין לנו רשות לפרסם . יש מקרים שבהם נותנים מספר טלפון וזה רק כאשר מספר הטלפון כבר פורסם באתרי הפרסום או שמפנים את החברים לאותם אתרי פרסום . יש חוקים בפורום וטוב שיש . ואני חושב שעקב הפניה שלך , הבלתי מתקבלת על הדעת והמקוממת , כדאי להוסיף חוק שמסלק מהפורום אנשים כמוך . לתשומת לב של הנהלת הפורום . שטיינקבצר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”