כ רימינג מבחורה רגילה/חברה - סקס אדיר

רימינג מבחורה רגילה/חברה

1
שאלה:
לאחרונה זכיתי להכיר בחורה ליברלית שגם יודעת לנשק ולמצוץ בתאווה (וגם דורשת לא מעט...) אבל גם עשתה לי רימינג משובח ואפילו די ביוזמתה.

מספר הבחורות בחיי - שאינן נערות עובדות - שעשו לי רימינג בחיי היה עד כה 1 וכעת הגיע ל-2....

שאלה לחברים - עד כמה זה נדיר
(לדעתי נדיר מאוד) לקבל רימינג מאישה חוקית/חברה/יזיזה והאם נתקלתם בזה בכלל?

שאלה שניה - ברור שזה מגרה ומחרמן וכיף - אבל האם זה לא מוריד לך שבחורה עושה לך רימינג (לא רואה אותי עושה את זה למישהי..) כמובן שמוזר אחרי זה להתנשק איתה וכד'.

שאלה אחרונה - האם יש כלאו שהולכים לבחורה רק בשביל רימינג משובח

אגב ניתן להשיג פינוקי רימינג לדעתי באיזור 150-200 בדרום תלאביב

רימינג מבחורה רגילה/חברה

3

יצא לי לקבל רימינג לא מזונות , מסכים עם העובדה שזה הרבה יותר קשה מלהשיג גמירה בפה או על הפנים .

לרוב זה לא היה מתוכנן מראש או סוכם מראש פשוט תוך כדי שכרון חושים ,חרמנות ורצון לגרום לי כיף בחורה עוברת ממציצה ארוכה ושליקת בייצים לנשיקות ונשיכות של התחת ומשם למשחקי לשון עם החור.

חשוב לציין שגם אני יורד לבחורות בכיף , מה שגורם להן להפתח, ומגרה אותי לנסות לפתות כל בחורה למשחקים אנליים אז כנראה שזה בא בתור תגובה טבעית מצידן.

אני מאמין שגבר שלא יורד לבחורות , נדיר שימצא רימינג לא בתשלום אלה אם זה FETISH של בחורה עצמה, או שהיא נהנת מלהרגיש כנועה בסקס.

אלה מן הבחורות שהתקדמתי איתן לשלב שאני תוקע אותן בתוסיק (והן המיעוט לצערי) הגעתי איתן עם הזמן גם לרימינג מפעם לפעם והן אלה שיזמו .אצבעות אני לא אוהב אבל לשון תוך כדי שהיא משחקת לי עם הזין מתקבלת בברכה קריצה

אני חושב שזה זה סה"כ FETISH קטן , נחמד ולא מזיק , כמובן שזה רק העלה בעיניי את הרמה של בחורה בעיניי כי אני אוהב אנשים עם ראש פתוח .

אני באופן כללי מאמין שמשחקי כבוד תמיד צריך להשאיר מחוץ למיטה, רק אז סקס באמת נפלא.

זה גם בעיניי לא נושא חשוב אלה NICE TO HAVE , אם בחורה בעיניין אז מצויין, ואם לא נוח לה מבחינה אסטתית, או שזה פשוט לא מגרה אותה אז גם אין בעייה, יש המון דברים יותר חשובים ברשימה.

אני אישית אף פעם לא הלכתי לזונה במיוחד בשביל זה, אבל יש הרבה שכן , אם זה מה שגורם למישהו כיף מיוחד, אז למה לא ללכת במיוחד לבחורה שטובה בזה ? צריך להינות מהחיים חיוך גדול

רימינג מבחורה רגילה/חברה

4
שלום לאבר,
יצא לי לקבל ליקוקים טובים מבחורות רגילות. הן מבינות שזה עושה לנו את זה.
לא מוריד לי כלום אפחלו מדליק אותי וגורם גם לי לענג אותה ללא גבולות
לא יצא לי ללכת לבחורה רק בשביל זה, עבורי הרימינג הינו חלק מסקס.

תהנה

רימינג מבחורה רגילה/חברה

6
[QUOTE=sexlover]
שאלה שניה - ברור שזה מגרה ומחרמן וכיף - אבל האם זה לא מוריד לך שבחורה עושה לך רימינג (לא רואה אותי עושה את זה למישהי..) כמובן שמוזר אחרי זה להתנשק איתה וכד'.

[/QUOTE]

אתה בעצם אומר שאין סיכוי שאתה תבצע רימינג לבת זוג שלך?

.You so need a Daddy, little girl

רימינג מבחורה רגילה/חברה

8
שאלתי כי התעניינתי.....

בכל אופן מסכים איתך בגדול שקשה למצוא בת זוג שתעשה רימינג וגם שניצילים לאחר מכן צחוק (כנראה בגלל העניין השני נפרדת מהבחורה)

כאשר אני בוחר נותנת שירות אז כן אני בודק אם יש רימינג בתפריט..
א. כי קשה למצוא את זה מחוץ לתחום
ב. כי זה מכפיל את אורגזמה פי כמה וכמה..

לפי דעתי בגלל השמרנות כאן והחשיבה שזה סוטה ופחות בגלל האסתטיקה והנקיון יש פחות רימינג מלמשל ממדינה שמרנית כמו תאילנד ששם קיבלתי רימינג מכמה וכמה בחורות במהלך הסקס (עם הכוונה שלי), רק היה חשוב להן הניקיון ובצדק.

אם אתה נקי ומחורמן אז לא צריכה להיות בעיה עם שום נוזלים וגם אם זו נשיקה לאחר רימינג, הכל עניין פסיכולוגי.
למשל, האם אתה מתנשק עם הבחורה לאחר מציצה שלה?

אם זה בסדר אז המרחק קצר לנשיקה לאחר רימיניג או נשיקה לאחר שגמרת לה בפה והיא בלעה, כל אחד והגבולות שלו...

דרך אגב, מה האופציות לרימינג ב150-200 שקלים?

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”