כ דגימה בשדרות הציונית,לאוהבי מציצות עמוקות - סקס אדיר

דגימה בשדרות הציונית,לאוהבי מציצות עמוקות

1
שלום לכולם
זה הפרסום הראשון שלי,מקווה שתהנו
אם כן יפרסם עוד,יש הרבה מה לספר באיזור חיפה
צלצלתי למספר 052-3165211
כיוונה אותי לשדרות הציונות 145,מצד שמאל של הבניין,הדירה דיסקרטית לחלוטין,אבל יש עשרות מדרגות
מדברת עברית חלק,בלונדינית,גבוהה,נראית מינימום בת 35
הציעה לי 150 עד חצי שעה,אפשר גם 100 למספר קצר

נתתי לה 150 שקל,אמרה ששמה תמר,יצאה מהחדר לכמה דקות,נחמדה,מפטפטת טיפה
התחלנו שהיא מעליי, יחס דומה לGFE,דיי צייתנית ועושה מה שמבקשים
אמרתי לה שירשום עלייה,ביקשה שלא יספר הכול,אז מי שרוצה לשאול אפשר בפרטי ויענה
התחילה בליקוקים בגוף ובינתיים בסקס יבש שהיא מעליי עם הכוס על הזין אבל בלי חדירה
אחרי זה הסתובבה והפנתה אליי את התחת ,אפשר לשלוח ידיים,התחילה במציצה בלי קונדום,ביקשתי בלי ידיים ורק עם הפה,מאוד צייתנית ואפשר לנסות לבקש ממנה דברים,לרוב היא זורמת,מציצה ברמה גבוהה מאוד,מאוד רטוב והכי חשוב מצליחה להגיע ממש עמוק,ביקשתי שתשאר שכמעט כול הזין בתוך הפה שלה ולא תזוז ,הצליחה בלי בעיה ובלי להחנק ובלי לעלות ממנו במהירות,תענוג,משם ביקשתי שתמצוץ בביצים,בלי בעיה ירדה לביצים והביאה טיפול אישי ורטוב לכול ביצה,השקיעה ולא הזדרזה,משם עלתה שוב למציצה,אהבתי שיהא מצליחה למצוץ עמוק,אמרתי לה ששוב שתרד הכי עמוק שיכולה ותעצור,בזמן שעשתה זאת ונעצרה הכי עמוק שיכולה,דחפתי עוד קצת עד הזין לתוכה והצליחה לקבל את כולו לפה בלי להחנק או לברוח (DTׂׂ),פשוט תענוג
כבר נהייתי חרמן אש אבל הייתי חייב לבדוק עוד סגנונות מציצה שלי,עמדתי והיא ישבה על המיטה,פתחה פה גדולה ונתנה לי לזיין לה תפה,שוב פעם,מציצה מושקעת ומצויינת

העדפתי להשקיע את רוב הזמן במציצה,אבל נגמר המציצה ועברנו לחדירות,שמה קונדום כמובן,עלתה עלי עם התחת לכיווני,תפסתי אותה בתחת והקפצתי אותה על הזרנוק וגם נתתי לה כמה פליקים,לא התנגדה, משם עברנו לדוגי שאני עומד והיא על המיטה,עושה רעשים של מישהי שנהנית,שלחה יד ועשתה מסאז לביצים בזמן הדוגי,נותנת קונטרה
הרגשתי את השפיך מתחיל להגיע,שאלתי איפה אפשר לגמור חוץ מבפנים,אמרה לי איפה (מי שרוצה בפרטי)
גמרתי עליה,והלכתי משם מבסוט ומאושר
לסיכום:שווה 150 או 100 בבירור ,אחת המציצות הטובות שקיבלתי מנערה עובדת (לא ברמה המדהימה של אוקסנה למי שמכיר,אבל מספיק קרוב)

מראה: 8 (בלונדינית,גבוהה,לא רזונת אבל גם לא מלאה,קצת בטן)
גוף: 8 (לא כוס קטן ולוחץ)
יחס:10 (GFE עם DT מה אפשר לבקש יותר)
מציצה:10
חדירה:7

לסיכום:שווה 150 או 100 בבירור ,אחת המציצות הטובות שקיבלתי מנערה עובדת (לא ברמה המדהימה של אוקסנה למי שמכיר,אבל מספיק קרוב)

חיוך אמרה לי שמי שיגיד שהגיע דרך האתר או הדיווח יקבל יחס מועדף ומשופר,תנסו אם בא לכם,אשמח לדעת מה גם אתם חושביםחיוךחיוך

6
היי,

עוקב אחר הפורום מזה זמן רב אך מעולם לא העזתי להגיב או להתחבר. אך חיים רק פעם אחת והתגובות כאן תמיד עזרו לי כך שאני מרגיש שאני חייב...

ניגשתי לעלמה בציונות, מראה סביר ביותר, גוף חלק ונעים, חזה אמיתי בינוני במידותיו ונעים למגע.
בלונדינית (לא טבעית) עור בהיר ורך.
אכן, ישנן המון מדרגות לטפס, אך זה משרה אוירה של דיסקרטיות.

ישנו ריח מאוד חזק בדירה של סיגריות.

הציעה 200 לשעה, ביקשתי רק אוראלי, אמרה שניתן גם 100 לעשר דקות. כסף עבר ידיים.
חזרה לחדר (גדול וחם, מיטה מעט קטנה), החלטתי לא להוריד חלק עליון (סתם, כמעין חיקוי לסרטי פורנו זולים...).
החלה בפעולות יניקה מרשימות (ללא).
לא מאפשרת לכוון אותה בעזרת הידיים ומרחיקה את ידיי בכל פעם שניסיתי, אך יחד עם זאת גנחה ונאנחה ונתנה תחושה נעימה מעין "אני בעניין".
לקראת הסיום הגדול שימנה את החבר והלבישה אותו עד לסיום (שהגיע ממש מהר).

סה"כ נחמדה, כנראה שאחזור היות ויכולות היניקה היו מרשימות.

מקווה שתרמתי גם מעט.

7
מצטער שלקח זמן לענות
לא הייתי בארץ
עובדת מהבוקר עד 16-17 בערך,אפשר לגמור לה על הגב
ובשבת עובדת מהבוקר עד הערב
אמרה שהיו אצלה מלא מהאתר,ואפשר גם לראות שיכולות המציצה העמוקה שלה השתפרו מאז הדיווח,כנראה שחברי הפורום עזרו לה הרבה באימונים,מסכימה גם למצוץ דיי הרבה את הביצים,רימיניג לא הסכימה
חבל שרק אחד רשם

אפשר לדבר איתה גסויות,וצרפתיות בזמן הסקס
אהבתי לזיין אותה שהיא בתנוחה דומה למסיונרית אבל עם הרגליים למעלה,וגם לזיין אותה בעמידה מאחוריה שהיא גם עומדת אבל עם הידיים לכיוון כפות הרגליים שלה

דיאנה גם הייתה מקבלת שם אבל מאז נעלמה עקבותיה,מישהו ראה אותה לאחרונה?

8
שלום לכולם
הייתי אצל הגברת לפני מספר ימים. הכניסה אכן דיסקרטית דרך מדרגות ישנות ושבורות מזכיר אתר עתיקות. יש מצלמה בכניסה לדירה. לעניין עצמו בחורה סביב 35. סך הכל נחמדה במראה לא משהו יוצא דופן. חזה קטן-בינוני ובטן קטנה. מציצה חשופה. לצערי לא התלהבתי כמו החברים אך זה כנראה עניין של הרגשה אישית. די מיהרה לשים קונדום ואז התחילה לרכב עלי.לאחר מספר דקות ביקשה דוגי. חייב לציין שלא הרגשתי חיכוך בכלל ורק לאחר שנשכבתי עליה וכיווצתי לה את הישבן עם הידיים הצלחתי לחוש משהו. גונחת מוגזם תוך כדי. משחק לא אמין. מנשקת עם פה קפוץ. לאחר כ 25 דקות מתחילת המפגש גמרתי. הרבה נכונות מצדה לרצות אותך לא עושה אנלי ( ניסיתי לשדל). מומלצת סהכ במחיר הזה. אני לא אחזור לא עשתה לי את זה.

9
אני יותר בעניין של מציצה חשופה עם גמירה בפה,
וכמה טלפונים בעדיפות יותר גבוהה שאמורים לתת מענה לזה לא ענו,
ולכן אמרתי שאבדוק את תמר משדרות הציונות.
מיד אחרי ה"הלו" שלי בטלפון, בלי שאמרתי משהו- מישהי התחילה לדקלם " 2 בחורות, רזות, יפות, נחמדות...200 לחצי שעה,300 לאורגיה עם 2 בנות-גמירה אחת...תוספות תשלום לכל החריגים...". הדקלום היה יבש ועייף כזה וקצת מייאש אבל שיהיה.
נסעתי והגעתי. אין לי מושג למה רשמו פה "המון מדרגות"מבולבל "עשרות מדרגות"Stern Smile..יש כמה מדרגות..ממש בקטנה
הדירה לא נראית משהו. יש סלון עם כניסה ל-2 חדרים קטנים.
פתחה את הדלת "ג'ולי", נראית בפנים לא משהו בכלל, בסביבות ה40- גם האיפור שלה לא הוסיף לזה, שאלתי "איפה תמר?"
הפנתה אותי לבחורה שבדיוק באה לכיווני- בלונדינית גבוהה, גם בסביבות ה40, נראה גוף טוב על פי שמלת המיני הצמודה שלבשה.
נכנסתי, תמר אמרה "פינוק מלא, חיבוקים, נשיקות.." שאלתי "גמירה בפה?" אמרה שהיא לא, אבל אצל ג'ולי כן.
התבאסתי, כי קראתי על כישורי המציצה של תמר, אבל לזה באתי, ולכן חזרתי לג'ולי.
ג'ולי אמרה 200 לחצי שעה, וששאלתי על גמירה בפה אמרה תוספת 100 ש"ח. אני מסכים שיקר מדי, ושכחתי
את הפוסט הזה שכתבו שאפשר אפילו 100 למספר קצר ( טמבל אני...) ואם הייתי עם כישורי מיקוח כלשהם עצוביש
סיכוי טוב שהייתי מגיע לסכום מופחת יותר. ב300 ש"ח כבר עדיף לתאם מראש
עם בנות שנראות יותר טוב. אבל לא התמקחתי, ולתאם מראש לא הולך לי- ולכן הוצאתי 300 ש"ח.
התפשטה לגמרי, גוף סביר, לא התעניינתי בגלל הפנים, ולא בשביל זה באתי.
מציצה טובה, בלי ידיים, עשתה את העבודה וגמרתי לה בפה. קמה, והלכה לירוק כנראה והביאה מגבונים.
ניקתה אותי, נתנה נשיקה לחבריקו שגמר. ביציאה שוב חזרה על נושא ה"חריגים בתשלום"...למי שמעוניין בכאלו,

לסיכום,
ב300 ש"ח בטוח לא שווה, אפילו עם גמירה בפה. יש בנות שוות יותר במחיר כזה.
אבל אם מתמקחים אפשר להשיג מחיר יותר ריאלי למה שמציעים בדירה הזו.
אולי שווה ההצעה שאמרה לי בטלפון - של אורגיה עם 2 הבנות ב300 ש"ח לחצי שעה- גמירה אחת,
מי שניסה זאת, נשמח לשמוע.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”