כ שבטי ישראל 34 - סקס אדיר

שבטי ישראל 34

1
צהרי היום וגנרל לי מתחיל לשדר.
רפרוף בין המודעות כאן, אקספיינדר ואולסקס מביא אותי לטלפון הבא. 0525234055.
המספר מפורסם באולסקס אם אני לא טועה.
פקידה נורא נחמדה מוסרת פרטים, שבטי ישראל 36 בחורה בת 25 רוסיה לא דוברת עברית רזה עם חזה בינוני שיער חום ארוך.
השתכנעתי ופצחתי בנסיעה.
טלפון לפקידה וזאת אומרת שמישהו כרגע נכנס אז אמרתי לה אוקיי אני אחכה ברכב. עבדתי קצת בינתיים.
בזמן ההמתנה הגיע ערס לבוש בשחור והתיישב בכניסה וצלצל ללא הרף אפילו ניגש לדלת ודפק והפריע כמה פעמים לפי דברי הפקידה.
אם אתה קורא את זה ארון ערס, אני מהאלפה רומיאו השחורה שחנה מאחורי הסקודה הלבנה שלך.
לאחר עוד טלפון לפקידה היא אמרה לי שיש ניידת בקרבת מקום ולא מכניסים אנשים בינתיים.. אמרתי לה שהם מאחורי והם נכנסו למאפייה ממול חחח 2 מתנדבים בני 80.
היא התרצתה ואמרה לי להיכנס. הערס ראה אותי ויצר מצב לא נעים כי הוא רצה להיכנס לפניי למרות שהגעתי לפניו ונהגתי בנימוס ודיסקרטיות כנהוג. כמעט ויצא מצב לא נעים בו אני צריך להעביר מישהו סדרת חינוך ליד דירה דיסקרטית מול המשטרה.
כמובן שנכנסתי, הבחורה נראית טוב. טוב ממוצע לא וואואווו אבל טוב בהחלט.
חלקה ונעימה נורא. חזה בינוני טבעי עם פטמות גדולות לאוהבים.
בטן מתוחה ותחת טיפהלה בולט.
200 שקלים הכל מקונדם בלי נשיקות.
250 שקלים מקונדם כולל נשיקות ו69.
250 שקלים עברו ידיים והיא התחילה במציצה חשופה שחשבתי שלא תהיה.. אולי הבנתי לא נכון אחרי הכל האנגלית שלה מסתכמת בכדי 8 מילים בערך.
מעבר לבוקרת 5 דקות.. בוקרת הפוכה 5 דקות.. דוגי 5 דקות ובוקרת הפוכה כשאני מצמיד לה את הידיים מאחורי הגב עד הגמירה. לאחר סיום המשיכה קצת בתנועות איטיות עד לרגיעה של הגנרל.
ניקוי וטיפול עשרת אלפים נשיקה והביתה.
הבחורה נעימה חייכנית ונראית טוב ממוצע. לא וואו אבל בהחלט לא אכזבה. שווה.
מציצה חזקה עם הצלפות לשון.
זיון טוב עם קונטרות ויוזמה שלה.
כוס לא רחב מדי אבל מורגש שעבר דבר או שניים בחיים.
נראית בת 27.
יחס מעולה ותקשורת טובה יחסית לזה שהיא לא דוברת השפה.

לסיכום לא התאכזבתי. סקס ממוצע פלוס לטעמי.
לבחורה קוראים אלכס והבנתי שהיא עובדת בשעות הבוקר.
נמצאת בארץ לעוד חודש בערך, מחפשת חתן לקבל אזרחות חחחח.

כשיצאתי, בדירה ממול עושים שיפוצים ואחד הערבים שאל אם יש לי את המספר שלה.. נתתי לו את המספר של פיצה האט והוא רשם אותו.... (המספר מתחיל ב1700). אמרתי לו שהבנות בסגעייה יותר טובות וחזרתי לרכב. הערס עדיין ישב שם מתקשר.....
ארצה לציין את הפקידה החמודה שדאגה שאני אכנס למרות ההצקות מסביב ואלכס הנחמדה שאלה אותי אם המספר שלי נגמר בxxx לוודא שזה אני.
מקווה שהייתי מספיק מפורט חחחח אני אנסה לפרוס על גבי עוד כמה עמודים את הדיווח הבא.
מי ייתן ולא נפגוש ילדים טמבלים ונבזבז זמן במקומות בהם אנו חרדים לפרטיות ושקט.
אין אנשים- אין בעיות.

שבטי ישראל 34

2
בשעות הערב יש שם בחורה בסביבות גיל ה40, שיער בלונד קצר, גוף סקסי עם חזה בינוני אפשר להגדיר אותה כאחלה מילף.
לקחה 200 שח מציצה בלי, מצצה כמה דקות ואז עלתה עליי והחלה לקפץ עברנו לדוגי ואז השכבתי אותה על הבטן והתחלתי לפמפם קצת יותר חזק עד הגמירה. סה"כ היה סבבה בחורה ניראת טוב, לא מתקתקת אבל אין gfe,. למי שמחפש פורקן מהיר מבחורה שניראת טוב אז זה אחלה פתרון.

שבטי ישראל 34

4
תודה רבה,חברנו ראפיד היקר
כל הכבוד על דיווח מאלף,מהסרטיםמוחא כפייה

נהנתי מאוד לקרוא על החוויה,חבר
ממש,ממש, כאילו היינו איתך...

נשמעת דגימה מעניינת וראוייה לבדיקה,
אין ספק כי אתה תורם עם עתיד...

TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

שבטי ישראל 34

5
הייתי היום בסביבות הצהריים עם בחורה גבוהה, בלונדינית בשם לנה.
לדעתי נראית טוב, גבוהה לדעתי מטר שמונים +, גוף יפה לא שדופה אבל עם בטן קטנטונת, תחת קטן ומוצק, שדיים בינוניים ועגלגלים כאלה שנכנסים לך בדיוק בכף היד וכיף לתפוס ולשחק איתם שעות.
לא ממש דוברת אנגלית או עברית אבל יש לה חיוך נעים והרבה סבלנות, לקחה 200 על מספר + אקסטרא של 50 על מציצה ללא הגנה.
שלחה אותי בהתחלה להתקלח מה שמעיד על כמה היא נקייה ושחזרתי השכיבה אותי על המיטה והחלה לעסות אותי בעדינות עם הלשון לאורך הגוף עד שהגיע לדון בחוריקו שם הפליאה בביצועיה. אומנם ניסתה לחפף קצת אבל ביקשתי שתמשיך והיא המשיכה ללא בעיות עד שהרמתי את ראשה וסימנתי לה שאפשר להתחיל.
בלי שום הצגות שמה על "הדון" קונדום ועלתה לרכיבה ארוכה ומענגת תוך ביצוע גניחות ושינוי תנוחות קל, די מהר העברתי אותה לדוגי והמשכתי בפמפום תוך כדי שאני מצליף בעכוזה והיא מצידה זרמה בשמחה שוב בשיא הסבלנות.
לאחר כ 10 דקות היה ברור שאני לא עומד לגמור במהירות ולכן עצרתי אותה וביקשתי שתעזור לזרז קצת את העניינים עם מציצה טובה והיא ישר תפסה לי את הזין הכניסה לפה ושאבה אותו בעוד אני מחזיק את ראשה.
לאחר מספר דקות של פינוק אוראלי סובבתי אות על הגב ופימפמתי אותה בזמן שאני מרים את רגליה על כתפי עד לגמירה המיוחלת.
היה כיף והיא בהחלט עבדה קשה בשביל הכסף, על אחת כזאת שווה לשמור כבר אין הרבה כאלה.

המדריך

הדיסקרטי

שבטי ישראל 34

7
לאחר החוויה הנהדרת שעברתי עם לנה חזרתי שוב אחרי כחודש לחוויה משלימה.
הגעתי בצהריים חם ומוכן ומלא ציפייה לפגוש שוב את לנה, אך להפתעתי חיכתה לי שם בחורה חדשה בשם:אלין.
אלין רוסיה, בלונדינית ושמנמונת בגובהה ממוצע, חזה בגודל בינוני ותחת שנוטה לכיוון של ה large.
אמרה שהיא חדשה והיגיעה מאוקראינה לא מזמן, נראתה קצת ביישנית ולחוצה והבטחתי לה שאעזור קצת לשחרר אותהקריצה
תכלס היא הייתה כל כך לחוצה שנשארו לי עוד סימני שיניים על הבחור. הייתה כל כך לחוצה לגמור בקושי היה זמן להחליף תנוחות.
אליה אני לא חוזר הייתה אכזבה אדירה, גמרתי הלכתי נחכה שתבוא האוקראינית הבאה.
המדריך

הדיסקרטי
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”