כ מאיה הכוסית מתמונות אמיתיות - סקס אדיר

מאיה הכוסית מתמונות אמיתיות

1
שלום לכל חברי הפורום,

אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי באזור חזרתי אתמול וחיפשתי מישהי טובה לסיפתח!

דפדפתי בין ההמלצות והאזהרות ולא מצאתי משהו שקרץ לי.. עד שהלכתי למדור תמונות אמיתיות וראיתי את המודעה הזאת-http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8213

אני מודה שזה יקר אבל העדפתי לשלם יותר כדי לקבל את מבוקשי מאשר לחסוך כמה מאות שקלים ולחזור ולדווח פה על נפילה שהייתה לי...

אוקי אז מאיה.. אחח מאיה אחת הטובות שהיו לי!

קראתי את המודעה שלה(אחרי שהתמונות שלה משכו אותי) והתקשרתי.. המשכתי לתא קולי כמו שהיא מבקשת.

בתא קולי היא נותנת קצת פרטים אבל בעיקר זה בשביל לדווח על שעות פעילות.

על המזל שלי היא בדיוק עבדה באותו לילה אז אחרי ששמעתי את התא קולי חזרתי אליה בSMS (כמו שהיא מבקשת).

היא חזרה אלי אחרי 30-40 דקות וסגרנו בנינו את הזמנים והמקום והסכום(800-שעה,40-500 דקות).

טוב הגעתי למקום(היה קור כלבים פאקינג 3 בלילה וגשם) מתקשר אליה ואין מענה!!! כולי מתבאס אומר אין מצב שסתם באתי אליה! אחרי 5 דקות היא שולחת לי הודעה ומסבירה לי שהיא בפלאפון השני ושהיא שנייה חוזרת אלי וכך היה.

היא מתקשרת מכוונת אותי למקום ומולי אני רואה בולנדה יפה עם שמלת מיני מגרהההה!(תמונות אמיתיות!)
ישר כשאני נכנסתי היה בנינו כימיה היא הציעה לי משקה והתחלנו לדבר הכסף עבר צד והתחלנו במשימה.

היא התחילה עם מציצה ללא קונדום שהייתה טובה משם היא הלבישה לא קונדום ועלתה עלי עכשיו הקטע שאהבתי בה זה שהיא אוהבת סקס! היא גנחה כמו מטורפת מה שהוסיף לי המון לאווירה משם עברנו למיסיונרית ששם אני הבאתי עבודה וכך נזרק לו הקונדום הראשון לפח.

עברה לה בכיף חצי שעה של דיבורים וצחוקים בזמן שהיא עושה לי מסאז(היא הציעה לי שזה די נדיר) והיא יזמה את הפעם השנייה על ידי נגיעות ליטופים חיבוקים נשיקות והתהליך היה די דומה מציצה ללא קונדום רכיבה ובסוף היה דוגי נשארתי לדבר איתה עוד 20 דקות היא ליוותה אותי לדלת נשיקה וחיבוק וליללללה טוב!
לסיכום הייתי אצלה מעל שעה ובאמת שהיה לי כיף וכשתהיה לי אפשרות ללכת שוב היא תהיה הראשונה שאני אנסה ללכת אליה

אוקי בנוגע לאקסטרות לפי המודעה היא מדווחת שהיא לא עושה ואני לא אחד שמבקש אז אני די בטוח שאין אקסטרות אצלה...
בקשר לחניה הרחוב נראה די בעייתי בחניות אבל למזלי מצאתי חנייה קרובה מאוד אליה.
הדירה שלה נקייה חוץ מזה שהיא עישנה כשהחלונות היו סגורים אבל זה נראה לי בגלל שהיה גשם ורוחות בחוץ.. לי בכל אופן זה לא הפריע אני מעשן בעצמי חוץ מזה היא מאוד נקיה.

עכשיו את הדיווח הזה אני נותן אחרי שהתאהבתי בבחורה יכול להיות שמישהו אחר יחלוק עלי וזה הגיוני, לי היא פשוט הייתה מושלמת.

אם יש שאלות או משהו אני אשמח לענותחיוך
מי ששואל הוא טיפש לחמש דקות,מי שלא שואל,נשאר טיפש לנצח

5
שלום לכולם.

אולי מישהו יכול לעזור לי ולעשות סדר בבלאגן כי די התבלבלתי...מבולבלErmm

הבנתי שעל מאיה המדוברת בשרשור זה כבר קיים שרשור נוסף:

תראו מי חזרה אלינו...

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.

העניין הוא שקראתי בשרשור המצורף שלמעשה מדובר בליאן שפירסמה כאן במדור הפירסומי בעבר הרחוק????מבולבל

ועוד משהו. למישהו יש מושג מי זאת המאיה הנוספת שמופיעה בקטגוריית תמונות אמיתיות תחת הטלפון 054-8750088???? זה הלינק:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7665

חיפוש לפי השם ו/או הטלפון לא העלה דבר. בתודה מראש מלקסר שקצת התבלבל בין שתי ה'מאיות'צחוק

נ.ב. זה רק נדמה לי, או שהפורום נפל/נפרץ אתמול?
zooz

7
[QUOTE=לקסר]
העניין הוא שקראתי בשרשור המצורף שלמעשה מדובר בליאן שפירסמה כאן במדור הפירסומי בעבר הרחוק????מבולבל
[/QUOTE]

נכון, זו ליאן שפירסמה כאן במדור הפרסומי (ב- 2010)

[QUOTE=לקסר]
ועוד משהו. למישהו יש מושג מי זאת המאיה הנוספת שמופיעה בקטגוריית תמונות אמיתיות תחת הטלפון 054-8750088???? זה הלינק:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7665
[/QUOTE]

זו מאיה אחרת. תמונות מזמינות, אבל באתר אחר קראתי ביקורות שהיא לא משהו, ויקרה מידי לביצועים.

[QUOTE=לקסר]
נ.ב. זה רק נדמה לי, או שהפורום נפל/נפרץ אתמול?
[/QUOTE]

לא נדמה לך. האתר נחדר ע"י האקר, מוסלמי כנראה. במקביל קראתי אתמול בעיתון שהחמאס מפעיל קבוצות האקרים מאז 2013 שחדרו מספר פעמים למחשבים ישראליים, כולל אוניברסיטאות.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”