כ מרינה רמת גן- תועלת מחיר ושירות - סקס אדיר

מרינה רמת גן- תועלת מחיר ושירות

1
דגמתי את הגברת מהמספר 054-9501700 שמפרסמת בתמונות אמיתיות(התמונות ממש לא שלה).
מפנה לבית פרטי בביאליק, יש חניון ליד, הכניסה די פרטית ודיסקרטית, עד כאן הכל מצויין.
נכנס לבית ורואה שהתמונות שפורסמו לא אמיתיות קצת מעצבן אבל הבחורה נראית טוב מאוד אז ממשיכים..300 שקל ל40 דק העברתי לה את התשלום ונשלחתי למקלחת. המקלחת ממש לא משהו די ישנה אבל המגבות חדשות ומריחות טוב.
הבית עצמו לא משהו אבל באתי לזיין ולא לקנות דירה צחוק.
מרינה לפי דעתי באזור ה-30+ ,רזה ,חזה סיליקוני יפה,שיער שטני ופנים יפות.התחילה במציצה לאורך כל הכלי,ליקוקי ביצים,רציתי 69 אז היא התהפכה,היא מריחה היטב ומהר מאוד התחילה להרטיב מהירידה שלי.
הפכתי אותה לדוגי ופמפמתי כמה דקות עד שגמרתי.הציעה מים קרים,דיברנו קצת בחורה די נחמדה,ואז ביקשתי את המספר השני.
שאלה:יש לך כח?מניח שזאת שיטה לא לתת סיבוב שני אבל לא ויתרתי...סיבוב שני לקח קצת זמן...הפקידה שלה מתקשרת לטלפון שלה כשנגמר הזמן אז זה קצת הפריע.בכל מקרה היא התאמצה מאוד שאגמור פעם שנייה,החליפה תנוחות כשביקשתי אבל לצערי לא הצלחתי לגמור פעם שנייה. בסך הכל הכללי חוויה טובה מאוד ,מחיר סביר-300, 40 דק ובית פרטי עם בחורה אחת אז עסקה די משתלמת.
לא לאוהבי הצעירות כי לפי דעתי היא מעל 30 אבל שמורה מעולה רזה וחזה יפה ואני אישית די ממליץ.

4
wow!!!! respect people!
לא מדובר בעוד סתם יחצן - מדובר ביחצן שפעל פה הרבה שנים לפני שנחשף.
לא עוד יחצן ממוצע שכותב רק סופרלטיבים, אלא כזה שכותב (כביכול) על חסרונות.
אבל עדיין יודע שמה שכתב זה מספיק בשביל להביא לקוחות למקומות שלו ובמקביל יקשה על חשיפתו.
בנוסף הוא פעיל בשרשורים אחרים (שלא כמו היחצנים הטיפשים שכותבים רק על הבחורות שלהן).
פה בפורום הוא נוקט במשנה זהירות ומסווה את היחצון תוך כדי שהוא מצביע על כביכול 'חסרונות' (אבל מינוריים).
שימו לב מה שהוא כתב כאן:
[QUOTE=משה רג]דגמתי את הגברת מהמספר 054-9501700 שמפרסמת בתמונות אמיתיות(התמונות ממש לא שלה).
מפנה לבית פרטי בביאליק, יש חניון ליד, הכניסה די פרטית ודיסקרטית, עד כאן הכל מצויין.
נכנס לבית ורואה שהתמונות שפורסמו לא אמיתיות קצת מעצבן אבל הבחורה נראית טוב מאוד אז ממשיכים..300 שקל ל40 דק העברתי לה את התשלום ונשלחתי למקלחת. המקלחת ממש לא משהו די ישנה אבל המגבות חדשות ומריחות טוב.
הבית עצמו לא משהו אבל באתי לזיין ולא לקנות דירה צחוק.
מרינה לפי דעתי באזור ה-30+ ,רזה ,חזה סיליקוני יפה,שיער שטני ופנים יפות.התחילה במציצה לאורך כל הכלי,ליקוקי ביצים,רציתי 69 אז היא התהפכה,היא מריחה היטב ומהר מאוד התחילה להרטיב מהירידה שלי.
הפכתי אותה לדוגי ופמפמתי כמה דקות עד שגמרתי.הציעה מים קרים,דיברנו קצת בחורה די נחמדה,ואז ביקשתי את המספר השני.
שאלה:יש לך כח?מניח שזאת שיטה לא לתת סיבוב שני אבל לא ויתרתי...סיבוב שני לקח קצת זמן...הפקידה שלה מתקשרת לטלפון שלה כשנגמר הזמן אז זה קצת הפריע.בכל מקרה היא התאמצה מאוד שאגמור פעם שנייה,החליפה תנוחות כשביקשתי אבל לצערי לא הצלחתי לגמור פעם שנייה. בסך הכל הכללי חוויה טובה מאוד ,מחיר סביר-300, 40 דק ובית פרטי עם בחורה אחת אז עסקה די משתלמת.
לא לאוהבי הצעירות כי לפי דעתי היא מעל 30 אבל שמורה מעולה רזה וחזה יפה ואני אישית די ממליץ.
[/QUOTE]

לעומת מה שהוא כתב במקום אחר (שבו יש פחות רגישות ליחצנים):

משה רג: בחורה כבת 25, מארחת בבית לבד,כניסה פרטית, נראית טוב מאוד ויותר חשוב מזה ממש מתאמצת לפנק.המקלחת לא משהו קצת ישנה,אבל החדר יפה מאוד והכל שקט ונעים.אף אחד לא רואה אותך כשאתה נכנס ויוצא וזה מתאים מאוד לנשואים .הבחורה רוסייה עם גוף פגז מוצצת מעולה והסכימה בסקס לתנוחות שונות אבל סירבה לאנאלי.ממליץ בחום!!!!

התוכלו לנחש מי הוא?
רמז - הוא בדרך כלל היה הראשון להודיע על המקומות שלו (ושינויים בהם) ותמיד פעל באיזור רמת גן.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

8
כל הכבוד אוסקר! מוחא כפייהקריצה
[QUOTE=משה רג] העברתי לה את התשלום ונשלחתי למקלחת.
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]200 שקל הועברו לה ונשלחתי למקלחת.
[/QUOTE]
[QUOTE=משה רג]היא מריחה היטב
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות] צעירונת חייכנית מריחה היטב שירותית והכי חשוב לא שחוקה.[/QUOTE]
[QUOTE=משה רג]מחיר סביר-300, 40 דק ובית פרטי עם בחורה אחת אז עסקה די משתלמת.
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]הלוואי...200 שקל ל 40 דקות זאת עסקה משתלמת [/QUOTE]
[QUOTE=משה רג] ואני אישית די ממליץ.
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]קרן אחלה חיזוק למקום אני אישית ממליץ בחום על אלכס [/QUOTE]
[QUOTE=משה רג]מחיר סביר-300, 40 דק
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]המחיר נשאר אותו מחיר 200 ל 40 דק
[/QUOTE]
(אותו שימוש בקיצוק 'דק').
[QUOTE=משה רג] נראית טוב מאוד אז ממשיכים..300 שקל ל40 דק העברתי לה את התשלום ונשלחתי למקלחת. המקלחת ממש לא משהו די ישנה אבל המגבות חדשות ומריחות טוב.
שאלה:יש לך כח?מניח שזאת שיטה לא לתת סיבוב שני אבל לא ויתרתי...סיבוב שני לקח קצת זמן...הפקידה שלה מתקשרת לטלפון שלה כשנגמר הזמן אז זה קצת הפריע.
[/QUOTE]
[QUOTE=מחפש מציאות]טוב אז סוף סוף יש זמן לכתוב את הדיווח על דנה.אקדים ואומר שהמקום החדש שלהם יפה ומרשים אבל הכניסה מהרחוב הראשי ולשמחתי היה שם שלט גדול והם הורידו אותו כנראה לא רק אני התלוננתי....אחרי שעברתי את הדלת נשלחתי לחדר המתנה נחמד ולפי מה שהבנתי החדרון ברמת גן יחזור לפעול לטובת הדיסקרטיים והרמת גנים שביננו...אחלה מעסה מי שקרא לה שמנה עשה לה עוול...אולי הבגדים הטעו ..
[/QUOTE]
אותו הרגל לחבר את המילים (משני הצדדים) כשמשתמש ב 3 נקודות ... ללא רווח.

למי שלא מכיר את מחפש מציאות ו'פועלו' בפורום:

נ.ב - הוא גם יוני 50 קריצה

Korb - זאת לא קרין לדעתי. קרין היא התרנגולת שמטילה ביצי זהב של מחפש מציאות - הוא היה מיידע את הפורום אם זאת היתה היא.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”