כ עיסוי מפרטית בראשון לציון - דף 7 - סקס אדיר

עיסוי מפרטית בראשון לציון

63
להנהלת הפורום . היום קיבלתי למייל שלי לא פחות מאשר 7 מיילים באותו נושא , האישה הזאת מראשון . אינני יודע מי שלח את המיילים אבל אני פונה אליכם להפסיק עם הנוהג הזה להפציץ עם כמות של מיילים על אותו נושא . היה בהחלט מספיק מייל אחד . נכון ביקשתי מספר הטלפון של האישה ועל זה צריך להפציץ אותי עם מיילים ???!!! זה לא יפה . זה לא הוגן . זאת לא התנהגות נאותה כלפי חבר בפורום . שטיינקבצר

67
ל-grannylover , ראשית תודה לך על המידע אבל אני יודע שאם רוצים לקבל תשובה כמו למשל מספר טלפון שבדרך כלל לא מפרסמים בפורום אז חייבים לסמן וי כדי לקבל את מספר הטלפון באופן אישי במייל , נכון ? שנית , מה פתאום התעוררת רק עכשיו כי הרי אני ביקשתי את מספר הטלפון עוד לפני כ- 5 חודשים או מדויק יותר בתאריך 19.11.14 ובתאריך 23.02.15 אחרי "ההפצצה" עם מיילים הערתי על מספר המיילים שקיבלתי בבת אחת ואני חושב שכול אחד היה עושה אותו הדבר אחרי "הפצצה" כזאת . ולבסוף הנני לומר לך שאני מסמן וי אך ורק כאשר אני מבקש מידע שבדרך כלל לא מפרסמים בפורום אלא שולחים באופן אישי במייל ישר למי שמבקש את המידע . ולראיה עכשיו כאשר אינני מבקש ממך שום מידע אני לא מסמן וי . אז grannylover קודם תבדוק את העובדות . שטיינקבצר

69
היום יש לגברת יום הולדתצחוק מזל טוב.
אתמול הלכתי אליה לעיסוי משחות(שוב כאב לי כל הגוף,מזדקנים..).
היה עיסוי טוב עשיתי מקלחת רק בהתחלה ויצאתי מסריח מהמשחות.
הכאבים עברו.
כמובן שברכתי אותה ליום הולדתה וגם הבאתי מתנות(כמה בשמים).
ולקחתי אחד ויאגרה של 100מג שניפח לי את השמוליק לממדים
שאפילו היא הרגישה מייד שהוא גדול ושאלה מה זה?
אמרתי לה שזה זין ליום הולדתTongue.

יום נעים לכולם

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”