כ סרט כחול - סקס אדיר

סרט כחול

1

אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!

מצאתי אותה באיזה אתר הכרויות הזוי לא זוכר את שמו ,
שלחתי לה מייל וקיבלתי תשובה עם תמונות ( אפילו לא שמתי לב ששלחה את התמונות) ביקשה 1000 לשעתיים החלטתי ללכת על זה

קבענו אחר צהרים, צימר נחמד דיסקרטי אני חונה ודופק בדלת.
פותחת בחורה נחמדה, לא פצצה נשיקה ומתיישבים לדבר קצת, אשת שיחה נעימה אפילו אינטיליגנטית משהו

אחרי כרבע שעה שמדברים שותים קפה קטן עם סיגריה אני ניגש למקלחת יוצא והיא כבר מחכה לי עירומה על המיטה
לא כוסית אבל קומפקטית וחמודה ופה מתחיל הסרט:

הבחורה מסתבר נפומנית רעבה לסקס ורק רוצה שיזיינו אותה ובתחת עדיף!

היא יורדת לי בטירוף אחרי שליקקה לי את כל הגוף כולל GEF מלא עמוק ורטוב

אני יורד לה והיא מתחילה לצרוח ולתפוס לי את הראש שלא אעזוב, אני מתחיל לחדיר לה אצבע ועוד אחת ועוד אחת וכבר 3 אצבעות בפנים והיא כבר בטירוף מחדיר לה עוד אצבע ביד השניה לתחת והיא כבר באקסטזה אחרי כעשר דקות מטורפות שהיא כל הזמן זורקת מילם כמו זיין אותי כבר , כנס בי, בוא תקרע אותי אני מלביש כובעון ומזיין אותה בטירוך בחצי עמידה אני גומר בטירוף בתוכה
בקושי נושם נשכב לנוח, עוד קצת מדברים ושב היא מתחילה למזמז אותי ולמצוץ

אני כבר חצי גמור היא לא מוותרת ומעמידה לי אותו לבסוף מביאה קונדום ואז מכריזה עכשיו תזיין אותי בתחת

מזכיר לכם אני כבר גמור אבל נכנס בה מאחורה ומתחיל לזיין אותה לדעתי זה נמשך משהו כמו עשרים דקות רצופות בסוף כבר לא יכולתי יותר אני יוצא ממנה היא מייד שולפת את הקונדום וממשיכה למצוץ לי תוך כדי שהיא מאוננת לעצמה

כשהיא מרגישה שאני הולך לגמור היא מוציאה אותו מהפה ומשפשפת תוך כדי ליקוקים של ראש הזין עד שאני גומר לה על הפנים היא מלקקת את הפנים ועם האצבעות מכניסה הכל לפה בולעת וממשיכה לאונן ואז גומרת בשפריץ מטורף על כל המיטה כמויות שלא ראיתי בחיים

יצאתי אחרי שעתים ממנה המום לגמרי

סרט כחול

6

לא זוכר את האתר....
לא מציין אזור בארץ...
לא שם הבחורה...
לא טלפון, לא פרט כלשהו...
לא הבטחה למסור פרטים בה"פ..
שום כלום.

וצעיר לנצח אומר "אחלה דיווח"...

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה