כ רח' ויצמן במוצקין- עיסוי אירוטי - דף 2 - סקס אדיר

רח' ויצמן במוצקין- עיסוי אירוטי

13
הייתי עוד פעם אצליהן. כמו תמיד, הלכתי על שעה שלימה (450 ש"ח). כיון ששתי המרינות יפות ומתנהגות מצוין, החלטתי לבקר פעם זו ופעם זו. רחוב הפלמ"ח קרוב לקריון-דרום, פתוח מ-11 ואפשר גם לפני (בתיאום יום קודם).
שתי הבחורות עם שיער שחור, אחת גבוהה ואחת פחות גבוהה. בחרתי את מרינה הגבוהה, עשינו הרבה מסז' הדדי וכו' (מתואר למעלה בפוסט קודם). ונגעתי לה בדגדגן בעדינות.

רח' ויצמן במוצקין- עיסוי אירוטי

16
היי וחג שמח לכולם אתמול יצא לי לנסות את מרינה המדוברת כאן התקשרתי לקבל פרטים וענתה בחורה אשר כיוונה לרחוב הפלמ"ח 33 בקריית ביאליק מכיוון שיש כאן שתי מרינות לא יודע עם איזו אחת מהן נכנסתי אבל הבחורה פשוט סקסית בטירוף קטנטונת, חזה בינוני טבעי ועומד , שיער שחור יחסית קצר וישבן אגסי בדיוק כמו שאני אוהב , גוף רזה ומושך והבחנתי בקעקוע על הזרוע/כתף השמאלית למיטב זיכרוני.
בקיצור דורשת מאתיים לרבע שעה ומאתיים שלושים (סכום מוזר ) לחצי שעה , הכסף החליף ידיים נשכבתי על המיטה העיסוי עצמו היה די טוב ומושקע רואים שהבחורה לא באה לתקתק למרות השעה המאוחרת שנכנסתי (לקראת 11 בלילה) שנאמר שהיא מסיימת ב11 .
עשר דקות רבע שעה של עיסוי והבחורה מורה לי להסתובב מורידה תחתונים ומתחילה לתת עבודה , הבחורה יוזמת לנשיקות כנראה עפ"י משיכה כי איתי היא הייתה אחלה , קצת העבדתי אותה כי לא קל לגרום לי לגמור רק בהרפייה בלבד אבל הבחורה הצליחה , נותנת ואםילו דורשת לשחק לה בשבלול ולהכניס אצבעות בכללי חוייה טובה שמידי פעם שווה לחזור עלייה ממליץ לאוהבי ההרפייה :) .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”