אני נוהג לבקר את מיכל מזה כשנה בתדירות ממוצעת של פעם בחודש.
היא נחמדה וסבלנית ויש לי הרבה סימפתיה אליה.
המחיר שהיא גובה אכן היה במשך תקופה ארוכה גבוה מהמקובל בשוק אבל לאחרונה היא תיקנה את העניין והורידה מחירים.
השירות שהיא נותנת הוא טוב למדי אם כי המגבלות בנושא המציצה עם קונדום בלבד והסירוב שלה להתנשק בהחלט פוגמים קשות בתמורה שהיא נותנת. לזכותה ייאמר, שהכללים די הובהרו על ידה מראש.
הנקודות החזקות שלה הן שהיא ישראלית, צעירה ואשת שיחה נעימה ומזכירה לחלקנו את ״בת השכן״ וחוץ מזה הקומפקטיות שבה מחרמנת בטירוף (בעיקר את הגבוהים שבינינו )
השמירה שלה על כללי הקונדום הנוקשים מקטינים באופן משמעותי את סכנת החשיפה שלה למחלות ולכן היא גם הבחורה העובדת היחידה שאני מוכן לרדת לה ( תמיד נקי שם ).
אגב, הסירוב שלה להתנשק איננו נעוץ לדעתי, בכללי היגיינה אלא בכך שהיא שומרת את הדברים האינטימיים הקטנים עבור החבר שלה שמתגורר איתה באותה דירה ומודע היטב לסוג העבודה שבה היא עוסקת.
יחד עם זאת, כשאתה הופך ללקוח קבוע של בחורה - בדרך כלל מעמדך משתדרג ואתה זוכה לטובות הנאה ולצ׳ופרים שלקוח מזדמן איננו זוכה לקבל. אצל מיכל זה לא קורה וכל נסיונותי לקבל אפילו רק רבע של נשיקונת מהלשון החמודה שלה עלו בתוהו למרות שבכל פעם אני מגיע עם ציפייה ש״הפעם זה יקרה״ ומתאכזב מחדש.
בכל פעם שאני מתאכזב אני מוחק את הטלפון שלה מרשימת אנשי הקשר שלי וזמן קצר לאחר מכן אני מחפש אותו מחדש ומגיע לביקור נוסף אצלה.
כרגע אני ״בגמילה״ ממיכל וכבר חודש וחצי תמימים שלא בקרתי אצלה ולא ניסיתי לאתר מחדש את מספר הטלפון שלה כדי להחזירו לנייד שלי.
אז מיכל, אני יודע שאת קוראת את הודעות הפורום שנכתבות עלייך ושאת יודעת מצויין מי אני. אם תשלחי לי הודעה פרטית קטנה ורק תזכירי שם את המילה ״לשון״ אני שלך לתמיד. ועד שזה יקרה אאלץ להמשיך ולרעות ב״שדות זרים״ .