עשיתי טעות השבוע וביקרתי את אגם ברחוב יל"ג. המקום נמצא בסמוך לבית כנסת אך דיסקרטי יחסית.
בשיחה טלפונית נשמעת מתוקה אמיתית ואומרת שעושה סאדו או עיסוי אירוטי ( ב- 300 ש"ח לחצי שעה ).
השיחה הייתה איתה ( אין לה פקידה ) והבטיחה שהתמונות במודעה אמיתיות.
שאלתי אם ניתן לשלב בין סאדו לעיסוי אירוטי והסכימה בתמורה לסכום כפול ( 600 ש"ח לשעה).
תיאמתי לשעת אחה"צ, הגעתי למקום ולמרות נסיונות רבים שלי היא לא ענתה לטלפונים.
למרות שהתנהגותה של הגברת הייתה ממש לא לעניין ולמרות שסימני האזהרה היו גדולים - לא התאפקתי והתקשרתי שוב שעתיים מאוחר יותר. הפעם אגם ענתה, התנצלה בקול מתחנחן ואמרה שהייתה לה תקלה בטלפון.
תיאמתי איתה לשעה אחרת ( למרות שהיה ברור לי שלא הייתה שום בעייה בטלפון והיא פשוט קיבלה לקוח אחר ) והפעם היא אכן חכתה לי בשעה היעודה.
לזכותה יאמר כי הבחורה פצצת על. צעירה כבת 20-21 , גוף מדהים, שדיים צעירים, ללא גרם שומן מיותר. קדמה את פני בחוטיני הורס. פה פחות או יותר מסתיימים השבחים.
למרות שאינני חובב מושבע של סאדו (כאבים הורסים לי את הזקפה ) החלטתי ללכת על הדיל אותו סיכמנו בטלפון כאשר סוכם כי נתחיל בקצת סאדו ונסיים בעיסוי אירוטי.
אמרתי לה מראש שאינני רוצה שתשאיר עלי סימנים ושלא תגזים בפליקים. בקשתי שתקשור לי את הביצים ותשחק איתם קצת ושתעשה לי קצת פרוסטטה תוך כדי.
אז בקשתי. היא התעלמה מהבקשה ( לא קשרה כלום ולא התקרבה לחור האחורי ) ומסתבר שהרפרטואר שלה בתחום הסאדו מתמצה בשתי פעולות (להורות לעבד לנשק את רגליה ולחבוט באשכים בשוטים מסוגים שונים ).
הקטע של נישוק הרגליים מיצה את עצמו די מהר והיא התעקשה להכריח אותי לנשק את בהונותיה. לא התלהבתי אבל צייתתי. אחר כך הורתה לי לנשק את כל גופה ( היא הסירה את החזייה אך לא את החוטיני שכיסה את הכוס שאני בטוח שהוא לוהט אך לא זכיתי לראותו ). כשהגעתי לאיזור החוטיני ניסיתי להתקרב עם לשוני לאיזור המעניין אך היא לא אפשרה זאת ואמרה שאני רשאי לנשק רק את חור התחת שלה (לזה ממש לא הסכמתי כי אלוהים יודע איזה מחלות הייתי חוטף משם ).
למרות שסרטי פורנו של ballbusting (התעללות בביצים ) די מחרמנים אותי הרי שבמציאות זה לא כזה תענוג וכשבחורה חסרת נסיון כמו אגם עושה את זה זה גם די מסוכן ( ראיתי לא מזמן סרט בערוץ 8 על בחור מסכן שחטף מכה חזקה בביצים ובעקבות זאת האשכים שלו גדלו וגדלו וגדלו עד שהגיעו למשקל 90 קילוגרם והיה צריך להסיר את המשקל העודף בניתוח מסובך שכלל עשרות רופאים. זה לא בדיחה. זה אמיתי. אפשר למצוא את הסרט ב- vod ).
מכל מקום, זה הסיפור שעבר לי בראש כאשר אגם הפליאה את חבטותיה באשכים המסכנים שלי. לרגע קטן נהניתי כאשר היא מוללה אותם בידיה וקצת כיוצ'צ'ה אותם ולחצה עליהם באופן לא מזיק ודי מגרה. אבל כאשר היא חזרה להפליק בהם בכלי המשחית שלה נאנקתי מכאב והתפללתי שלא אזדקק לאותו ניתוח של ברנש מסכן (אגב, לזכותה יאמר שלא נותרו סימנים על האשכים ).
בדרך פלא, הזקפה שלי נשמרה רוב הזמן מאחר ובמהלך ההתעללות בביצים היא הורתה לי לא להסיר את עיני מגופה והיא כאמור לוהטת. בשלב כלשהו היא הורתה לי לפתוח את הפה וירקה לשם ואף הורתה לי לבלוע את הרוק. זה כבר היה ממש מבחיל ( שכנעתי את עצמי שגם בנשיקות יש העברה של רוק בין בני הזוג ) אך צייתתי בהכנעה מאחר ובמקביל היא המשיכה להתקוטט עם אשכי האומללים וחששתי מאוד לעצבן אותה.
בסופו של דבר נגמר בשעה טובה החלק של הסאדו והיא אפשרה לי לשכב על בטני ולהתחיל בעיסוי האירוטי.
חשבתי שכעת אזכה סוף סוף לגן העדן המובטח. אז חשבתי.
העיסוי לא מאוד מקצועי וגם לא מאוד נהניתי מאחר ומדי פעם תוך כדי העיסוי היא המשיכה לחבוט באשכי מאחור ללא כל התראה מוקדמת כך ששכבתי בדריכות מבלי לדעת מתי אחטוף את המכה הבאה ( תוך כדי העיסוי חשבתי על השבויים המסכנים שנפלו בשבי דאעש שגם הם לא יודעים מתי הם יחטפו את המכה הבאה. יחד עם זאת, לא הייתי בסכנה של הצתה בתוך כלוב כך שההשוואה אכן לא במקום ).
בסיומו של הפרק הראשון של העיסוי היא הורתה לי להסתובב על גבי וציפיתי באושר ללוש סוף סוף את גופה המושלם , למולל את פטמותיה הצעירות ולחזות בפלא הבריאה שמצוי מתחת לחוטיני שלה. אז ציפיתי. "לא דובים ולא יער".
היא התיישבה ליד כפות רגלי, לא הסירה בכלל את החלק התחתון של החוטיני, לקחה כמות מסחרית של שמן והתחילה לעסות את בולבולי בתנועות חזקות ומהירות ללא טיפת רגש או מקצועיות. בשל הריחוק הפיסי לא יכולתי אפילו לגעת בה וגם חששתי לנסות מאחר וזכר הפליקים שחטפתי היה עדיין צרוב במוחי.
זה לקח הרבה זמן בשל ההרפייה הלא מקצועית וגם חששתי שבשלב כלשהו היא תפסיק את ההרפייה ותשלח אותי לדרכי לא מסופק אבל בסופו של דבר התרכזתי ( וגם העובדה שלא עשיתי שום פעילות מינית במשך 3 ימים עזרה ) והצלחתי במשימה.
היא אפילו לא טרחה לנגב אותי במגבונים אך אפשרה לי להתקלח ( יש מקלחון חשוך ללא אור והמים יוצאים מצינור ) ומייד לאחר מכן מהרתי ועזבתי את המקום ( 45 דקות לאחר שנכנסתי ).
לכל אורך הביקור היא לא שוחחה איתי כלל (למעט קצת השפלות מילוליות שהן חלק בלתי נפרד מסאדו ) והייתה תחושה עזה של ריחוק.
נקודה קטנה נוספת לזכותה, היא שלמרות ששלושת קווי הטלפון שלה רטטו בעוז לכל אורך המפגש - היא לא ענתה לאף אחד מהם.
סיכום:
מראה: 10
דיסקרטיות: 9
עיסוי: 5
סאדו: 4
הרפייה : 2
נשיקות: 0 (ממש ממש אין מה לדבר!! )
אשת שיחה: 0
תחושה כללית: 3 ( בזבוז כסף )
לשמחתי התעררתי בבוקר למחרת וראיתי שהאשכים עדיין נראים כפי שזכרתי אותם ואין כל סימנים להתנפחות מדאיגה.
אם זה עדיין לא ברור- לא אחזור אל הגברת