כ שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה - דף 14 - סקס אדיר

שרון בתל אביב .. תמונות+סרטונים .. אנאלי+גמירה בפה

131
שרון היחידה שאין אצלה הפתעות.
היא לא חברה היא לא מאהבת .יש תפריט , תבחר ותקבל.אבל לפחות אצלה אין שקרים.
הרבה פה מפנטזים שב500 שקל יוכלו לקנות גם את הנשמה שלה, אז לא ולא ולא.
אני הייתי אצל שרון 3 פעמים ותמיד יצאתי מרוצה.
חייבים לדעת למה ניכנסים עם שרון.ולקרוא הייטב את הדיווחים ולהבין שאין כמעט תחושת חברה .ואם אין ציפיות אין אכזבות.
אני אישית שונא שחקניות , למשל כמו נועה המאהבת שהיתה שחקנית גדולה
תקראו תפנימו ולא תתאכזבו אם תחליטו ללכת אליה.
נשים הן לא חפץ

132
אני מאוד אוהב להגיע אל שרון
היא חמודה ומתוקה מאוד

תמיד שאני מגיע אני נהנה מאוד מאוד מהיחס ומהטיפול הנחמד

באם היה לי תקציב גדול

הייתי יושב אצלה זמן ארוך ובתדירות גבוהה

כי היא לא רק נחמדה היא מעניינת וכייף להית איתה

ממש כמו חברה

134
מדובר בויכוח עתיק יומין, אחד כזה שלעולם לא יסתיים. ויכוח שתמיד מלא בהרבה אמוציות.
שרון היא לא בחורה שקיים לגביה קוצנזוס - רחוק מכך.
יש כאלה שלא סובלים אותה ומצטערים על כל רגע ששהו במחיצתה ויש כאלה שאוהבים אותה, חוזרים ולא מפסיקים להלל אותה.
בעבר נטלתי חלק מאד פעיל בויכוח הזה, היום זה ממש לא מעניין אותי.

נראה לי שטוב שכל אחד רושם את דעתו (לטוב ולרע) וכך פלוני שטרם ביקר אותה יכול להחליט אם לבקרה או לא.
לשם כך נועד הפורום - אך כשמישהו מסנגר על שרון תחת שני כינויים שונים, כאילו היה שני אנשים שונים - הוא פוגע במטרת הפורום
ובהגינותו! (לדעתי הדבר נעשה ללא ידיעתה של שרון וללא קשר אליה) אולי אני טועה, אבל זאת ההרגשה שלי במקרה הזה...

ואתה מר שני משתמשים - רבאק!!!
ארבע וחצי שנים אתה בפורום - משתמש פעיל ומועיל, מסתובב בכל חלקי הארץ, פוקד כל מיני סוגים של בחורות (וגם לא ממש בחורות).
מדווח פעיל!
מה נפל עליך פתאום לפני חודש וחצי בערך שהחלטת לפתוח עוד יוזר ולדבר בשני קולות? למה? בשביל מה?!?!? מבולבלOuch

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

135
[QUOTE=קישקשתא]
מדובר בויכוח עתיק יומין, אחד כזה שלעולם לא יסתיים. ויכוח שתמיד מלא בהרבה אמוציות.
שרון היא לא בחורה שקיים לגביה קוצנזוס - רחוק מכך.
יש כאלה שלא סובלים אותה ומצטערים על כל רגע ששהו במחיצתה ויש כאלה שאוהבים אותה, חוזרים ולא מפסיקים להלל אותה.
בעבר נטלתי חלק מאד פעיל בויכוח הזה, היום זה ממש לא מעניין אותי.

נראה לי שטוב שכל אחד רושם את דעתו (לטוב ולרע) וכך פלוני שטרם ביקר אותה יכול להחליט אם לבקרה או לא.
לשם כך נועד הפורום - אך כשמישהו מסנגר על שרון תחת שני כינויים שונים, כאילו היה שני אנשים שונים - הוא פוגע במטרת הפורום
ובהגינותו! (לדעתי הדבר נעשה ללא ידיעתה של שרון וללא קשר אליה) אולי אני טועה, אבל זאת ההרגשה שלי במקרה הזה...

ואתה מר שני משתמשים - רבאק!!!
ארבע וחצי שנים אתה בפורום - משתמש פעיל ומועיל, מסתובב בכל חלקי הארץ, פוקד כל מיני סוגים של בחורות (וגם לא ממש בחורות).
מדווח פעיל!
מה נפל עליך פתאום לפני חודש וחצי בערך שהחלטת לפתוח עוד יוזר ולדבר בשני קולות? למה? בשביל מה?!?!? מבולבלOuch

[/QUOTE]

מי זה. ה " מר כפול" ?
אדון קיש?
קצת החלדת בזמן האחרון לא ?צחוק

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”