כ מרינה האונסת - דף 6 - סקס אדיר

מרינה האונסת

51
[QUOTE=שקע ותקע] מזעזע ברמות, מכוערת טילים, שמנה מסריחה
ברחתי כול עוד נפשי
האמת הלכתי רק לראות פשוט מזעזע
ממש לא ממליץ, וה דירה מסריחה , נכנסתי 
ו 20 שניות אני בחוץ, והיא ניסתה לגרות אותי
תראה איזה גוף יפה, שמנה וגדולה .
[/QUOTE]
כנ"ל. לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר בעצמי...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרינה האונסת

52
חזרתי כרגע ממרינה. קודם כל תודה למתן בסתר, שיחקת אותה ביג טיים.
הבחורה לא כוסית על, גוף גיטרה נחמד חזה בינוני וחולה על זין ברמות קשות ביותר. מה שכן, כפי שכבר צוין, ניקיון זה לא משהו אצלה.
במהלך הזיון עלה מהכוס שלה ריח לא נעים (כמו של טונה ויליגר שעמדה בשמש שבוע בתוך נגמ״ש). רימינג, ליקוקי ביצים, גמירה בפה בסוף גם בלעה.
סך הכול תמורה נאה מאוד למחיר.
לא חושב שאחזור

מרינה האונסת

53
קודם כל תודה למתן בסתר!!!
הייתי קיבלתי מציצה עמוקה וגמירה בפה...עשיתי תרגיל 669 כאילו מקבל שיחה דחופה וחייב לעזוב.
שילמתי 100 רק עבור מציצה.
לסיכום:
בחורה לא יפה בכלל..לדעתי מכוערת מאד.
גוף שמן ולא יפה...חזה קטן ומכוער.
נימפומנית ברמות קשות.
וחברים לדעתי הבחורה לא מאה אחוז...יש לה בעייה נפשית כלשהי...

חייה ותן לחיות

מרינה האונסת

54
היי דיווח יפה ומגרה לפי התיאור ניתן להבין שהבחורה סקסית ברמות על !?!? קשה להאמין לתיאור , חלום של כל גבר מוכן להגיע מהצפון הרחוק אבל מבקש טלפון בפרטי

אבי

מרינה האונסת

55
תודה למתן בסתר על הטלפון.
הגעתי אליה היום בערב, הייתי צריך לעשות אחורה פנה, אבל החרמנות השתלטה עלי.
בכניסה ישר משכה אותי והחלה בהורדת הבגדים שלי, עמדה מולי עם מבט של ילדה שהפכה לאשה או אולי של אשה שנשארה ילדה, מבט מעט מוזר , אולי חשבה שזה מבט מפתה.
לי נראה שהיא לא בשלה עדיין לגילה (27)ולמקצוע שבחרה.
יש לה גוף שמנמן עם עור מתוח , ציצים מלאים ורכים ופיטמות זעירות.
הכל ככתוב מעל- מוצצת בלי ,מעט רימינג וזיון סתמי, עושה קולות שנהנית, אבל ,אבל גדול -תקתקנית (כנראה קיבלה עשרות טלפונים אחרי הפרסום). לא נקיה בלשון המעטה ,ולא דיסקרטית- עונה לטלפון תוך כדי, והכי גרוע תוך כדי שאני מתלבש היא מכוונת בטלפון את הקליינט הבא.
על מנת לא לפגוש אותו במדרגות עליתי קומה עד שהוא יכנס אליה, ורק אז ירדתי.
אין טעם ללכת אליה.

מרינה האונסת

57
תחילה תודה רבה ל Nighthawk על הטל
אז אתחיל בתיאור הגברת:
לדעתי יש לה גוף יפה ובכלל לא שמן.
בתחילה הניפה את הוילון והציגה את המסתתר לו מאחור,
היות ומצא חן בעיניי קיבלה אור ירוק , ישר הכניסה ידה לתוך מכנסיי ומשכה לה החוצה את הבחורצ'יק.
נדהמה מהגודל וישר החלה במציצה עמוקה ,
מלבישה מגן ויאללה פנימה בדוגי לאחר מכן הוציאה והתחילה במציצה מטורפת עד הגמירה בפה כדאא ידיי על ראשה לוודא שתקבל את כל המנה עליה עבדה כה במסירות.
רצה מהר לירוק בכיוק ולצחצך שיניים.
זהו בסך הכל חוייה נעימה.

מרינה האונסת

59
קודם כל תודה למתן בסתר וnighthawk על הטלפון.
זה דיווח ראשון שלי כאן אז אני אשתדל לעמוד בדרישות.
מבחינת הדירה נמצאת במרכז חולון אם כי יחסית דיסקרטיות טובה.
הדירה עצמה קטנה וכפי שאמרו לפני ממש לא נקיה.
עליתי, נכנסתי וראיתי . האמת, פנים ממש לא משהו, ואפילו על גבול הלא יפה. אני לא מתחבר לגוף שלה, יש לה בטן והחזה שלה בעיקרון לא גדול. חייב לציין כמו קודמיי אכן יש לה ריח חזק.
מבחינת ביצועים- עדיין לא יודע אם זה משחק או שהבחורה נימפומנית. איך שנכנסתי לבית הורידה לי את המכנסיים והתחילה למצוץ בספה בסלון. בזמן שאני מתפשט היא הלכה למיטה וחיכתה ערומה. חייב לציין שמראש ביקשתי פעמיים. הבחורה לא נורמלית. פשוט זיינתי לה את הפה בצורה מטורפת, דבר שהפריע לי שהיא לא נותנת להחדיר אצבעות. לאחר כ15 דקות נתתי לה שפריץ לפנים ולאחר מכן לפה שתוך כדי המשיכה במציצה. לפני החלק השני חייב להגיד שהיא נסתה לשכנע אותי להסתפק באחד, רמזתי לה שלא יקרה. סיבוב שני אותו דבר זיון פה , רימינג , אנאלי היא טענה שלא עושה חודש....שקרנית כועס סובבתי אותה לדוגי ואז עלו הריחות שהחברים מתארים. פשוט ריח מזעזע...השכבתי אתה על הבטן ולאחר כמה דקות גמרתי שוב.
סיכום
סהכ כניסה עד היציאה כ40 דקות.
250 שח לשעה ניתן ב150 שח לסיבוב מהיר.
דירה במרכז חולון קומה שניה .
הבית מסריח ומוזנח.
הבחורה לא יפה אבל מפצה בזיון מטורף.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”