כ ג'ני -תאגיד בת ימי - דף 6 - סקס אדיר

ג'ני -תאגיד בת ימי

51
[QUOTE=JohnDoe84]אני הרבה דברים, אבל יחצ"ן אני לא.

למדתי משהו אחד פה בפורום - לא משנה מה כתבו פה אחרים זה לא מבטיח שאני אקבל את אותה החווייה. הייתי אצל בנות שקיבלו פה ציונים מאוד גבוהים ומאוד התאכזבתי (אהמ אהמ נועה), הייתי אצל בנות שקיבלו פה ציונים גרועים ומאוד נהניתי - בסוף זה עניין של כימיה ואלף ואחד דברים אחרים.

[/QUOTE]

צודק בהחלט!
חייה ותן לחיות

ג'ני -תאגיד בת ימי

53
בעל המאה הוא בעל הדעה ......"ודי לחכימא ברמיזא "
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ג'ני -תאגיד בת ימי

55
הרצלים אכן עובדים, מעבר לזה, בפעמים שבהן זה קרה לי פשוט לא ביקשתי את זה...
באופן כללי, קצת לדבר איתה לפני, לפתח שיחה (אני דובר רוסית כמו שציינתי, אז זה היה לי קל יחסית), לצחוק קצת וכו'...
מעבר לזה, במקרה של ג'ני לפני שגמרתי פשוט אמרתי לה שאני הולך לגמור והיא המשיכה למצוץ.

בפעמים שבהן שאלתי בחורה לפני, זה היה מותנה בתשלום מראש או שאמרה שלא עושה.

ג'ני -תאגיד בת ימי

59
תרשו לי להתפרץ לדלת פתוחה.

אני לא ממש דוגם קבוע בענף - אני יותר אדם של מועדוני חשפנות, אבל מדי פעם אני מציץ בפורום ומנסה משהו חדש. הפעם האחרונה שכתבתי כאן היתה לפני כמה שנים וקצת נמנעתי מאז מלדגום שוב.

הפעם החלטתי לנסות, לאור הדיווחים בפורום. צלצלתי לפקידה. בשלב הראשון לא הייתי בטוח אם הגעתי לפקידה הנכונה או ללשכת נתניהו כדי לקבוע פגישה להקמת קואליציה - כי מסתבר שצריך לתאם מראש. הבחורה מבוקשת.
הפקידה הפנתה אותי אי שם בגבול בת ים-יפו. נכנסתי למבנה והגעתי לג'ני.
פתחה את הדלת בחורה צעירה, גבוהה עם חזה חביב, לבושה בחלוק.
התחלתי להסביר לה שאני לחוץ קצת ומלמלתי כמה מילים, עד שקלטתי שהיא לא ממש בענייני עברית.
אחרי שהעברתי את השטרות - הציעה שאלך להתקלח וכשבחורה מציעה - קשה לסרב.
כשיצאתי מצאתי אותה בבגד תחתון על המיטה משחקת בפלאפון. היא דפקה חיוך שיכול להמיס וזרקה אותי על המיטה.
התחילה במציצה לא רעה בכלל, בחיכוך ובנשיקות חביבות ביותר.
כשנמאס לה, שלפה קונדום, הלבישה אותו עם השפתיים ואז מלמלה "too big" ומרחה משחה.

פה הבנתי שזה הולך להיות סוף רע. מודה, יש לי בעיה - אני צריך שיהיה חיכוך, אחרת אני מרגיש שאני חופר באוויר. ניסיחי להכניס לה מכל כיוון ופוזה אפשרית (נראה לי שהמצאתי אפילו משהו בשביל הקאמה סוטרא) ואפילו דפקתי אותה איזה רבע שעה במיסיונרית עם הרגליים בצד (גנחה יפה) ועדיין לא הצלחתי לגמור. זה קרה לי כבר כמה פעמים - אז מתחיל השלב שבו אתה מרגיש כאילו רצת ריצת מרתון והגעת אחרון.

בשלב הזה אני לרוב כבר מוותר ומנסה להתענג בצורות אחרות - אז עברתי לליקוקים וירדתי לה. היא עשתה רושם של נהנית במיוחד, עד שכשסיימתי היא רצתה שאני אכנס בלי קונדום. אמרתי לה שזה לא ילך, אז היא פשוט השכיבה אותי והתחילה בליקוקי ביצים תוך שפשוף נעים עד ששחררתי שפריץ עליה.

נשארו עוד איזה עשרים דקות, אבל הגעתי למסקנה שאין טעם לנסות שוב.
אני לא חושב שאני אחזור שוב - לא כי היא לא היתה טובה, אלא כי אני הולך רק פעם בכמה זמן ואני אצטרך למצוא מישהי עם שפשוף טוב כדי לעשות את העבודה כמו שצריך.

בכל אופן, הבחורה מומלצת. נראית טוב, חזה בדיוק במידה שצריך עם פטמות חמודות ונעימות, כוס צעיר ורך ופנים יפות. המציצה היתה טובה והסקס נחמד.

ג'ני -תאגיד בת ימי

60
ביקרתי אצל ג'ני לפני כמה זמן. סליחה על האיחור
500 שח ל-שעה
היא יפה מאוד
כ-1.80 גובע. חלום!!!
רזה. עיניים יפות.
לא קיבלה אותי בלבוש סקסי במיוחד אבל לא צריך.
התמונות עמיתיות
כסף עבר לידים שלה והלכתי למקלחת.
ביציאה התחלנו להתנשק בעמידה וירדה למציצה עדינה שהיא על הבירכיים ואני עומד
חלומי!!! מציצה חשופה. איו גמירה בפה
השכבתי אותה וירדתי לה. כוס יפה, מגולח וריחני..... דוגי.....וסיום למנוחה
היא אוהבת חיבוקים. התנשקנו והתחלנו שוב. ניסיתי לקרב אצבע לתחת אבל האזור סגור למבקרים

סה"כ היה טוב מאוד. רגוע. אין סקס פרוע אבל תחושה טובה ונעימה.
ו....היא יפהההההההה!!!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”