כ דיווח ראשון - סקס אדיר

דיווח ראשון

1
שלום רב לכל המכובדים בפורום.

מאוד נהנה מהמשובים שלכם בשנה האחרונה.
עד כה נמנעתי מלדווח וכעת, שכבר רציתי לדווח, לא הצלחתי (האדמינ' לא אישר את הודעותי).

ראשית, רוצה לשתף אתכם כי בשנה האחרונה חוויתי נפילות רבות שחלקן דווחו כאן וחלקן לא, כדוגמא אתן את הדרום אמריקאית מקרית חיים - עיסוי גרוע ביותר עם מציצה גרועה מלאה בשיניים טכנית לחלוטין וללא כל השקעה.

לפני כמה ימים דגמתי גברת שדווח עליה כאן אשר נמצאת באזור שד' הציונות.
הדיסקרטיות יחסית טובה.
הגברת מאוד נחמדה. ממש משתדלת לרצות אך במגבלותיה.

במידה ואראה כי הפוסט הזה אושר לפרסום אמשיך את התיאור למען כולם (כבר כתבתי פוסטים ארוכים שלא אושרו עד היום וזה סתם מאכזב להשקיע ולאחר מכן לא לראות את מה שכתבת).

נשתמע בקרוב (בתקווה)...

דיווח ראשון

2
[QUOTE=dagdagan]שלום רב לכל המכובדים בפורום.

מאוד נהנה מהמשובים שלכם בשנה האחרונה.
עד כה נמנעתי מלדווח וכעת, שכבר רציתי לדווח, לא הצלחתי (האדמינ' לא אישר את הודעותי).

ראשית, רוצה לשתף אתכם כי בשנה האחרונה חוויתי נפילות רבות שחלקן דווחו כאן וחלקן לא, כדוגמא אתן את הדרום אמריקאית מקרית חיים - עיסוי גרוע ביותר עם מציצה גרועה מלאה בשיניים טכנית לחלוטין וללא כל השקעה.

לפני כמה ימים דגמתי גברת שדווח עליה כאן אשר נמצאת באזור שד' הציונות.
הדיסקרטיות יחסית טובה.
הגברת מאוד נחמדה. ממש משתדלת לרצות אך במגבלותיה.

במידה ואראה כי הפוסט הזה אושר לפרסום אמשיך את התיאור למען כולם (כבר כתבתי פוסטים ארוכים שלא אושרו עד היום וזה סתם מאכזב להשקיע ולאחר מכן לא לראות את מה שכתבת).

נשתמע בקרוב (בתקווה)...
[/QUOTE]

ShockedShocked

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

דיווח ראשון

3
אז ראשית כל, אני שמח שההודעה הפעם אושרה במהירות רבה יחסית - תודה לאדמינ.

המשך הדיווח לגברת מרח הציונות:
המקום נמצא במעלה גבעה תלולה ובקצה גרם מדרגות שהרגיש אינסופי.

עד כמה שהבנתי ישנו מעין תאגיד חיפאי אותו משמיצים לרוב בפורום ולדעתי היא לא שייכת לתאגיד זה היות והיא זאת שעונה לנייד, מכוונת ומטפלת בכל הקשור לאדמיניסטרציה.
הגברת נאה, אמצע שנות הארבעים, עור מתוח, הכל טבעי רך ונעים. מבנה גוף יחסית רזה אך גם מעט בטן קטנה.
לי זה הזכיר קצת את האמא השווה של החבר מהתיכון שרציתי כ"כ.

היא יחסית שירותית וזורמת, מנסה לתת תחושת GFE למרות שזה בכלל לא הקטע שלי.
מחיר 200 לחצי שעה, יש אפשרות ל 10 דק ב 100 ש"ח (מציצה בלבד).

מתחילה בנישוקים ומזמוזים הדדיים (שוב, לא הקטע שלי לכן לא נמשך יותר מדי זמן), הורדת אותה על הברכיים לעבודת יניקה טובה פלוס (יחסית עמוק אך לא מאוד), היניקה חשופה עם ליקוקי ביצים ובמשך כ 7 דקות רק נהניתי להביט בה מלמעלה.
ביקשה לעבור למיטה בכדי להמשיך ולמצוץ כשהיא לצידי הגוף שלי.

לאחר עוד כמה דקות הלבישה גומי על מיודענו והמשיכה במציצה (כנראה בכדי להמנע מהשפרצה לא מתוזמנת).

ביקשתי דוגי מייד נענתה ולאחר כשתי דקות סיימתי את תפקידי (-:

בסהכ נחמד מאוד. מעריך שאחזור (אם כי אני ממש מחפש משהו יותר חזק וקינקי - אשמח להמלצות).

בנוסף, שאלה אותי אם אני מכיר בחורות שירצו לחלוק איתה את הדירה ואת השירות.

מצטער אם לא כיסיתי את כל השאלות או התהיות, אשמח לענות כל שאלה וכמובן להמשיך לדווח על עוד פעילות מבורכת בתחום.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”