כ קוקסינלית עם זין קטן - סקס אדיר

קוקסינלית עם זין קטן

2
אם אתה טס עוד חודש חד משמעית תחכה לתאילנד!!!!
חוויה בלתי נשכחת!!!!
החלום הרטוב של כל אחד!!!!
אל תבזבז את הכסף פה -400 ש"ח לשעה פה משמע יום שלם שהיא צמודה אליך שם!!(הכי כוסית שתרצה)
סע לפתאיה ותהנה
ואל תשכח להעלות תמונות ולדווח!!
אחרי שתחזור לארץ אתה כבר תלך לקוקס פה בארץ בלית ברירה ותראה את ההבדל, אין מה לעשות תאילנד זה יחס שלא מקבלים בשום מקום בעולם

קוקסינלית עם זין קטן

4
אל תחפש לפי גודל הזין.
חפש לפי כאלה שהן אקטיביות.
רק למעטות יש זין באמת גדול (למרות שכולן מכריזות '23 ס"מ'....), וגם כשיש זין גדול מהממוצע - 'עבודת הכנה' מתאימה תכשיר את השטח.

ולשאלתך השניה - חכה לתאילנד. הקוקסיות שם ה ר ב ה יותר נשיות ויפות מאלה שבארץ, שלא לדבר על רמת השרות שהיא פי 1000 לפחות יותר גבוהה מהארץ (והמחיר נמוך הרבה יותר).
המגביה עוף - ירחיק ראות

קוקסינלית עם זין קטן

8
לא יודע להגיד לך לגבי תאילנד ממקור ראשון כי לא ביקרתי. אבל קח בחשבון שאולי אחרי שתטעם תרצה להמשיך לטעום בארץ
ככה שלא חסכת לך כלום. לא יודע באמת עד כמה משמעותי הפעם הראשונה עם קוקס. בפעם הראשונה שהייתי היה לי מגעיל וגם הפעמים הבאות ממש לא היו מוצלחות אבל המשכתי לנסות עד שמצאתי את השיטה וקלטתי את הנישה.
בכל מקרה מה שמונע ממני ללכת לשם זה שאי אפשר לעשן בתאילנד (מבלי להסתכן בטירוף). ובישבילי סקס בלי זה הרבה פחות מלהיב
וחוץ מזה יש את עניין הניקיון, לא יודע עד כמה אני ישוש לרדת לתאילנדית בלי קונדום ועם זה ממש מגעיל. מה שכן אם אני לא טועה שם יש פחות בעלות איבר גדול ככה שבקטע הזה יהייה לך בסדר.
סקס מוריד עול מלבך

קוקסינלית עם זין קטן

9
בתור אחד שהיה עם טראנסיות גם בארץ וגם בתאילנד, אוכל להגיד שההבדלים בשירות הם גדולים מאוד. בתאילנד הבאתי פעם טראנסית לחדר, עשתה לי משחק מקדים מטורף ורק אחרי 40 דקות התחילה לרדת לכיוון הזין. הכי מצחיק היה כשגמרתי אחרי שעה, היא אמרה למה גמרת, אני רוצה עוד אחד. מצד שני, טראנסיות שאתה מוצא במעודונים ועולה איתן לחדר שנמצאים מעל המועדון, הן יכולות להיות תקתקניות לא פחות מבארץ. אם אתה רוצה שירות ברמה גבוהה, קח אותן לחדר. אם אתה רוצה שירות VIP, קח אותן לארוך. הן יעשו הכל. אגב, גם בארץ יש מציאות, רק שהמחיר הרבה יותר גבוה וצריך לדעת למי ללכת ולעשות תיאום ציפיות לפני בטלפון.

קוקסינלית עם זין קטן

10
אח יקר
כל שקל שאתה רוצה לבזבז על עצמך כאן בארץ -זה בזבוז מטורף לעומת מה שתוכל לקבל עוד חודש בתאילנד.ההבדל הגדול ביותר זה ההצע העצום שרק משתוקק לתת לך שירות.תבוא בראש פתוח לגמריי להתנסויות.ושחק את המשחק הקשוח כי בעל המאה הוא בעל הדעה.ממליץ להעמיס לידי בוי רק בבארים שיש הרבה בנות-מלצריות.אז לרוב מדובר בלידי בוי נחמדה עם שירות טוב,את המגעילות והמעצבנות המתקתקות והגנבות והנרקומניות הם לא רוצות על ידן.אני ממליץ לך לפני שבוחר לשאול את הבנות בפאב,מי לידי בוי חמודה...?היא כבר תסמן לך.ככה תצמצם למינימום את האפשרות להיות מתוקתק.לגבי המחיר-ארוך-כלומר כל הלילה לפרק אותה-250 ₪.קצר זה 100-150 ₪.כוסיות על במעדונים של לידי בוי שרוקדות על במה ואתה בוחר-300 לארוך.לא לשכח תשלום בארפיין-קנס שלקחת את הבחורה מהמועדון משהו בין50ל80 ₪.
תכלס חלומות מתגשמים בתאילנד-ואין כמו פטאיה.אל תחכה לסיים את הטיול בפטאיה-תתחיל שם-ככה תהיה בטוח שתשאר שם כל הזמן הזה.תהנה גבר ואל תשכח לכתוב לנו חוויות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”