כ ליליה מתל אביב - וואו - דף 6 - סקס אדיר

ליליה מתל אביב - וואו

51
[QUOTE=roni golan]
חייב להעיר ולציין  שאנה מגלה אסקורט  הרבה יותר יפה וסקסית מלילה
[/QUOTE]
אנה או לנה? בדיווח שלך בפורום כתבת לנה.
וכן, קארינה עושה יותר רושם של בבושקה. חבל רק שהיא לא לבושה בהתאם
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ליליה מתל אביב - וואו

52
הייתי אצלה שוב. למרות שהיא התמורה הכי טובה כרגע לדעתי בתל אביב, היא גם ללא ספק המציצה הכי גרועה שקיבלתי בחיים, לצערי. אשכרה הכאיבה לי והייתי צריך להפסיק אותה. היא מצצה בהתלהבות, כנראה כי היא הייתה די חרמנית (השקעתי בה והיא גמרה כמה פעמים על ההתחלה) אבל המציצה שלה ממש על הפנים. חוץ מזה היא נכס נדיר ב-300 שקל. הייתי הראשון באותו יום (לא יודע אם זה קשור) והיה פשוט תענוג במיטה (חוץ מהמציצה). היא נראתה לי פתאום יותר כוסית מהפעם הראשונה והיא זרמה פשוט לכל תנוחה (כולל דוגי בעמידה כשהיא נשענת על הארון) וכמו שציינתי גמרה על אמת כמה פעמים (אני חולה על זה, אז בכל תנוחה כמעט גם פינקתי לה את הדגדגן עם האצבעות). אין ספק שאחזור, רק שיש מצב שאדלג על המציצה בפעם הבאה, כי זה פשוט לא זה.

ליליה מתל אביב - וואו

53
לא יודע אם צריך להפנות את זה לפורום קשקושים אבל מעניין אותי לדעת אם לעוד מישהו ליליה נותנת את ההרגשה כאילו יש סיכוי להיות איתה בקשר מעבר לעבודה.

אני בדרך כלל לא תמים אבל במקרה הזה אני מרגיש כאילו היא מחפשת מישהו למעבר..

ליליה מתל אביב - וואו

57
הייתי אתמול אצל ליליה והיה ממש תענוג.הבחורה נראת ממש טוב יפיפיה בלונדינית גוף מושלם ,הייתי איתה שעה והרגשתי בגן עדן ,היא מנשקת נותנת את כולה כאילו אתה אחרון הגברים בכדור הארץ חח ממש כך,בטוח שאחזור אליה שנית,ותודה לאוליגופול על ההמלצה ,בחורה כזאת בעבר הייתי משלם כולל חדר 1000 ש׳ח.

ליליה מתל אביב - וואו

58
היי ,גם אני ההיתי אצל לילה לפני כ 3 שבועות האמת קיבלתי שירות מעולה והבחורה נראת כוסית...לעניין הרצון שלה להשאר עם לקוח מעבר לעבודה הוא קיים אצלה אבל "לא בכל מחיר" רמזה שאם היא תשאר עם לקוח אז הוא ציך להיות טחון בכסף כדי לספק את צרכיה הכלכלים הרבים אף מתעניינת בהכנסה שלך כדי לדעת אם הדבר ראלי אז לכל מי שמתעניין כדי להיות איתה לא במסגרת עבודה תרפדו טוב טוב את חשבון הבנק לפני כן.

ואגב אני "המכור לדירות "בניק ניים שונה (כינוי אחר) כך שאני מנוסה ולא חדש בתחום. קריצה

ליליה מתל אביב - וואו

59
[QUOTE=30+] הייתי אצלה שוב. למרות שהיא התמורה הכי טובה כרגע לדעתי בתל אביב, היא גם ללא ספק המציצה הכי גרועה שקיבלתי בחיים, לצערי. אשכרה הכאיבה לי והייתי צריך להפסיק אותה. היא מצצה בהתלהבות, כנראה כי היא הייתה די חרמנית (השקעתי בה והיא גמרה כמה פעמים על ההתחלה) אבל המציצה שלה ממש על הפנים. חוץ מזה היא נכס נדיר ב-300 שקל. הייתי הראשון באותו יום (לא יודע אם זה קשור) והיה פשוט תענוג במיטה (חוץ מהמציצה). היא נראתה לי פתאום יותר כוסית מהפעם הראשונה והיא זרמה פשוט לכל תנוחה (כולל דוגי בעמידה כשהיא נשענת על הארון) וכמו שציינתי גמרה על אמת כמה פעמים (אני חולה על זה, אז בכל תנוחה כמעט גם פינקתי לה את הדגדגן עם האצבעות). אין ספק שאחזור, רק שיש מצב שאדלג על המציצה בפעם הבאה, כי זה פשוט לא זה.[/QUOTE]
לא הייתי מגזים - המציצה הגרועה אי פעם - אבל כן, מציצה... לא טובה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ליליה מתל אביב - וואו

60
לאחר שקראתי כל כך הרבה תגובות חיוביות
הייתי חייב לבדוק:
1. כל מה שנאמר מעלי מדויק ונכון.
2. גברים שהם בררנים וקצת הססנים רוצו אליה זה המקום בשבילכם.
3. לקחתי את המסלול של חצי שעה -300₪ בפועל התארכנו ל 40 דק.
4.נותנת שירדו לה ואפילו דחפתי לה אצבעות גם בתחת קצת.
5. חוויה מומלצת שווה כל אגורה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”