כ עקיצה ירושלמית - אזהרה - סקס אדיר

עקיצה ירושלמית - אזהרה

1
מפרסמות בצ'אט של תפוז, מציגות עצמן כשתי בחורות ליברליות מחפשות להיפגש בירושלים - "רק מתארגנות על להריח וניפגש"

בצאט מוסרות טלפון, וכמתקשרים אחת אומרת להגיע לרח' שמאי בירושלים ולהכין 1000 ש"ח לחוויה עם שתיהן.
מציגות עצמן כבנות 22 יפיפיות וכו'

כשהגעתי לאזור שאלו אותי בטלפון אם יש עלי חומר (קוק) ואם אכפת לי שהן ישתמשו, אמרתי שאין אבל אין לי בעיה.

אחת הגיע לפגוש אותי, נמוכה מחוצ'קנת עם תחת גדול והובילה אותי לבניין ו"ניסתה" להתקשר לחברה שלה שתפתח.
כשלא עבד ביקשה לחייג מהטלפון שלי וכשאני מדבר עם החברה בטלפון היא מבקשת ממני את הכסף כדי ללכת לקנות קצת חומר... השניה בנתיים מכווינה בטלפון לקומה השלישית וכמובן שברגע שהסתובבתי לעלות לקומה השלישית השיחה נותקה והבחורה נעלמה עם הכסף...

אז אמנם פאדיחה רצינית שלי... ואני מניח שהרוב פה היו מתפדחים לפרסם, אבל למען כולכם החלטתי לשתף.

הבחורות משתמשו במספרים הבאים:
054-6915771 - המספר שבו סגרנו פרטים
054-6978957 - מספר שבו תקשרו איתי בווצאפ בדרך
052-7879809 - המספר שהיא חייגה מהטלפון שלי לחברה שלה

מקווה שהטמטום שלי יציל חלק מכם...

עקיצה ירושלמית - אזהרה

7
גם אני כמעט שנפלתי איתה.
לפני כשבועיים הייתה לי פגישה בירושלים, ובצ'ט נתנה לי מס' טלפון ודיברה איתי.
סיכמנו שאגיע לרח' הלל (ליד המדרחוב). כשהגעתי, הייתי צריך לחכות לה כמעט חצי שעה.
לא הסכימה לומר לי איפה היא גרה (הפנתה אותי לאחד הבניינים, אבל נראה שהיא בכלל לא גרה שם או שפחדה שאסגיר אותה..)
אחרי חצי שעה היא הגיעה פתאום מהרחוב - בחורה אתיופית, דיי רזה. אמנם נראית חמודה, אבל נושא הנוכלות מאוד היה נראה לי שהיא טובה בזה :(
אחר כך, אמרה שהיא לא יכולה שנגיע הבייתה ונלך למלון שדיי קרוב לשם, אז סיכמתי איתה שאהיה במלון ואתקשר משם מהחדר.
התקשרתי אליה (מהרכב שלי כבר בדרך ליציאה מהעיר וחזרה הבייתה), ושלחתי אותה למלון לחפש אותי...
עד היום היא כנראה מחפשת. היא התקשרה אליי 20 ועניתי לה רק אחרי ואמרתי לה שחיכיתי לה ערום בחדר ולא הבנתי למה היא לא מגיעה.
זה מה שמגיע לנוכלת.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”