כ בלה מבת ים - דף 4 - סקס אדיר

בלה מבת ים

32
הייתי אצלה לפני כמה ימים, לא יצא לי לכתוב לפני.

אז ככה, נמצאת בבת ים, מחיר 400 ש"ח
מאוד נעימה, חמודה, מדברת כמה מילים באנגלית (מספיק כדי להבין מה רוצים)
בית קטן אבל נקי, מקלחת חמה ונקיה ודי גדול, קיצור, נחמד.

הבחורה כן בסביבות ה40 (לא יודע כמה בדיוק, אבל לא צעירה) לא מכוערת, אבל היא די גדולה גם בגוף (שביקשתי שהיא תהיה מעלי היא -לפי מה שהבנתי לפחות- אמרה משהו כמו שהיא גדולה מידי) שלא תבינו אותי לא נכון, היא לא משנה, היא פשוט קצת גדולה.
ציצים גדולים ואמיתים, היא כן מתנשקת, (אבל משחקת אותה כאילו שביא בא להתנשק ואז הוא הולכת אחורה -עשתה את זה די הרבה, אבל כן התנשקנו-)
עניים כחולות ממש יפות.

אז בגדול, הגעתי, שאלה אותי עם בא לי לשתות וודקה או משהו, אמרתי שלא אז רק שתיתי מים, הלכתי להתקשלח, אחר כך היא, והגענו לחדר.
בחדר: היא התחילה עם מציצה עד הסוף (כאילו הכניסה את כל הכלי ובלי קונדום) וטובה.
אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב, והמשיכה עם המציצה ונשיקות בכל גוף, בכל מיני משחקים סקסים כאלה (לא משהו מיוחד, אבל היא חמודה ונותנת הרגשה טובה)
אחרי זה היא אמרה לי: do you want anal? איך אפשר להגיד לא? Cool, ואז היא אמרה לי: תהיה עדין אבל בבקשה, חח.
קיצור כמה דקות של פימפומים לא חזקים (כמו שהיא ביקשה) והלך הפעם הראשונה.
ואז שכבנו קצת, והיא התחילה עם מאסג' נחמד כזה, ואחרי זה התחילה עם סוג של פרוסטטה (אבל לא הכניסה את האצבעות, רק עשתה מסאג' שם והיה נחמד גם)
אחר זה גם התחילה למצוץ עוד פעם (בלי קונדות גם) ועוד פעם כל המשחקים האלה שסיפרתי קודם, ואז זיינתי אותה במיסיונרית עד שגמרתי.

בקיצור, שירות ממש טוב באמת, בחורה לא צעירה אבל יודעת לעבוד, לא הייתי חוזר עוד פעם, זאת רק לפעם 1.

תהנה קריצה

בלה מבת ים

33
החלטתי לבדוק את הגברת אחרי חודש.

אז קודם כל הגברת לא בת 20 אלה בשנות ה 30+ . גוף לא רזה שמנמנה אבל ממש טיפה ישבן טוב יש מה לתפוס חזה גדול 6+.

למרות כל זה היא אלופה בפינוקים מציצה יסודית ללא גומי כולל ביצים ממש מושקעת. היא ממש נימפומנית. זיינתי אותה בכל התנוחות בכל החורים ממש השתוללתי איתה והיא נהנתה מכל רגע ממש טוהבת זין ומודה בזה. מתנשקת חופשי עם לשון GFE אמיתי ממש זורמת וקלילה ונהנית.

היה נחמד מאוד יש מצב שאחזור בעצם בטוח אחזור.

נתתי לה טיפ כי הגיע לה אחרי שיצאתי ממנה אחרי שעה וחצי.

מומלץ מאוד.
מראה - 8

יחס - 10+

מיקום - 8

שירות - 10+

בלה מבת ים

34
מבקש לשתף בחווייתי עם בלה מאתמול...
ראשית - התיאום עמה בווטסאפ באנגלית יעיל, נעים ומזמין.
הדירה מצויה בשד' העצמאות בבת ים - דירה סבירה בהחלט, מקלחת מרווחת, משפריצה אך חמימה ונעימה.
בלה היא אכן חוויית XXL... אני גבוה מאד ושוחחתי איתה בגובה העיניים.
שדיים גדולים ומיטלטלים, תחת ענק ותשוקת על...
בחורה מאד מאד סימפטית, לבבית ושירותית.
המפגש כלל נשיקות עמוקות, חוויית GFE מושלמת, וויסקי משותף שגרם לחווייה להמריא....
אינני מתעניין באנאלי (המצוי בתפריט, ויותר מכך - נשאלת על ידה שאלת הרצון בכיוון בהתכתבויות הווטסאפ). נהניתי מאד משתי גמירות עמוק עמוק בתוך פיה החמים. מוצצת מצויין, גרון עמוק לחלוטין ולראשונה חוויתי היעלמות מוחלטת של איברי (הגדול...) עד לבסיסו בעומק גרונה של עלמה סקסית...
בסה"כ החווייה מומלצת מאד לחובבי האיכות (המסויימת הזו) והגודל.
מניח כי ניתן למצוא יפות ודוגמניות ממנה, אך החווייה, מבחינתי, היתה מצויינת.

בלה מבת ים

39
היתי אצלה לחצי שעה תמורת 250 שקל התכתבתי איתה בוואצאפ כמעט ודחתה אותי ברגע האחרון , פתחה לי את הדלת כאשר היא מתחבאת מאחורי הדלת , אכן גבוהה לפחות 180 מלאה קצת חזה גדול ותחת גדול מאד ממש יותר מידי לא באופן פרופורציונלי לגוף שלה עיניים יפות ירוקות ופנית נאות התמונות שהיא מראה בווצאפ הן מזמן היום היא לפחות בת 45 ונראית פחות טוב מבתמונות , הציעה לי לשתות מים ולעשות מקלחת לא הציעה לי מקלחת משותפת כפי שמישהו כתב כאן ולא הציעה לי לשתוף את הפה אלא היא שטפה בעצמה אני התקלחתי התחילה לעלות עלי התנשקתי איתה על הפה קצת לא משתפת פעולה יותר מידי נראיתה קרירה , היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה שאתקרב עם הזין שלי לכוס שלה היתה די חסרת סבלנות מצצה לי בלי גומי הוצאתי לה את הזין מהפה הרמתי את הרגליים ודחפתי לה את הראש למטה שתלקק לי את התחת ואת הביצים , לא כל כך אהבה כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה , יש לה גם טיפה בטן , היא ניסתה כל הזמן שאגמור במציצה ולא בסקס די היתה חברת סבלנות , תוך 25 היתי בחוץ אכן הדירה מחולקת ל 2 כל הזמן אומרת שאדבר בשקט ושביום היא עובדת בנקיון היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי , העיניים שלה שתיהן היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי .... שאלתי אותה למה זה ככה ואמרה שלא ישנה טוב בלילה , בכל מקרה העיניים לעולם לא יראו בצורה כזו מחוסר שינה !!! בסוף גמרתי לה בפה וירקה את זה בכיור שורה תחתונה לא שווה יותר מ 200 שקל לחצי שעה ... בוודאי לא שווה את ה 400 שקל במחיר הזה יש טובות בהרבה מכל הבחינות וצעירות יותר ... שורה תחתונה לא אחזור אליה !!!

בלה מבת ים

40
חייב לומר שהגברת מאוד שרותית ומאוד ליברלית.
קבלתי מימנה את אחת המציצות הכי טובות שקבלתי בחיים (וקבלתי לא מעט מציצות)
משקיענית ונותנת הרגשה שאוהבת את זה (מוצץ בזוית - כנראה שנפלת על יום רע - לכולנו יש כאלה ימים)
המינוס היחיד מבחיתי זה הגודל - הבחורה עצומה.
כשזה בחזה זה כיף. כשזה בבטן ובתחת פחות כיף.
בכל אפן אני קבלתי יופי של פינוק
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”