כ מועדוני FKK באמסטרדם. - סקס אדיר

מועדוני FKK באמסטרדם.

7
אמסטרדם לאו דוקא ידועה באיכות בתי הזונות שלה, אלא באזור החלונות האדומים. אך אם דוקא במועדון חשקה נפשך, אזי דע לך שהמפורסם ביותר, אותו כולם מכירים הוא אסמרה (Asmara), ברח' Willem de Zwijgerlaan 70 ויש אחד מאוד יוקרתי בשם Club Elegance. יתר 2 המועדונים הם Club LV ברח' Middenweg 144, ו- Golden Key. אני לא הייתי באף אחד מהם.

היחידי בו הייתי לפני די הרבה זמן היה דוקא מכן עיסוי תאילנדי עם שרות מלא בשם Sweet Thai ברח' Sarphatistraat 187 - הנה לינק: http://is.gd/IQ49Mk. היה להם בתפריט, בסדר מחירים עולה: עיסוי תאילנדי, עיסוי טנטרי ושרות מלא, האחרון משהו כמו 120 - 150 יורו ומלבד תאילנדיות היו שם גם אינדונזית ופיליפינית. אני לקחתי תאילנדית קטנה והיה די בסדר - שום דבר מיוחד. אפשר להגיע בקלות יחסית בתחבורה ציבורית, כמדומני תחתית מס' 53 או 54.

מועדוני FKK באמסטרדם.

8
[QUOTE=almoni2009]
אמסטרדם לאו דוקא ידועה באיכות בתי הזונות שלה, אלא באזור החלונות האדומים. אך אם דוקא במועדון חשקה נפשך, אזי דע לך שהמפורסם ביותר, אותו כולם מכירים הוא אסמרה (Asmara), ברח' Willem de Zwijgerlaan 70 ויש אחד מאוד יוקרתי בשם Club Elegance. יתר 2 המועדונים הם Club LV ברח' Middenweg 144, ו- Golden Key. אני לא הייתי באף אחד מהם.

היחידי בו הייתי לפני די הרבה זמן היה דוקא מכן עיסוי תאילנדי עם שרות מלא בשם Sweet Thai ברח' Sarphatistraat 187 - הנה לינק: http://is.gd/IQ49Mk. היה להם בתפריט, בסדר מחירים עולה: עיסוי תאילנדי, עיסוי טנטרי ושרות מלא, האחרון משהו כמו 120 - 150 יורו ומלבד תאילנדיות היו שם גם אינדונזית ופיליפינית. אני לקחתי תאילנדית קטנה והיה די בסדר - שום דבר מיוחד. אפשר להגיע בקלות יחסית בתחבורה ציבורית, כמדומני תחתית מס' 53 או 54.

[/QUOTE]

תודה רבה, משום מה לא ראיתי את תגובתך עד עתה, אני נוסע בעוד שלושה שבועות לשם וכל לינק חשוב.

מי שמאונן לא מזיין

מועדוני FKK באמסטרדם.

9
[QUOTE=NeverNotEnough]
[QUOTE=מרחיב ישבנים]מי היה שם ? מה המחירים ?לא מצויין באתר כלום יש אוכל בופה שתיה חופשית ? לא נראה שזה FKK[/QUOTE]
שלחתי להם מייל בבקשת פרטים מחכה לתשובה.

[/QUOTE]

ביקרתי שם הערב (Club golden key), לא סתם האתר שלהם ריק מפרטים והמייל ששלחתי בבקשה לפרטים לא נענה.
השוער נתן לי את הפרטים בכניסה 70 יורו דמי כניסה ובלי להתבלבל הוסיף ששעה עם בחורה עולה 250 יורו.
אני מניח שמהאמור מעלה אתם מבינים שאיני יכול לתאר את המקום או את הבנות.
הלכו 40 יורו מוניות הלוך חזור מהמלון (המלון במרכז והמקום מרוחק כרבע שעה מהמרכז).
מי שמאונן לא מזיין

מועדוני FKK באמסטרדם.

10
הערב הלכתי חמועדון חילופי הזוגות פרדייס Paradise club
זהו אחד המקומות הבודדים באירופה שמאפשר כניסת בודדים גם במוצ״ש אבל אתמול בהחלטה שגויה הלכתי ל gulden key
שגויה כי מוצ״ש זה הערב באירופה.
הגעתי למועדון.ולפי חוסר המכוניות בחוץ הבנתי מה קורה בפנים.
בעל המקום לפחות היה הוגן ואמר לי שיש 4 זוגות, שניים עסוקים בינם לבין עצמם ואילו השניים האחרים יושבים על הבר ומחכים למשיח.
כמו כן מסר שיש 6 בודדים.
החלטתי לא להיכנס וסתם לשרוף 70 יורו.
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”