שכרתי חדר לפי שעה מצאתי מקום שמשכיר ל 3 שעות ב - 150 ₪ חדר מאוד מסודר ודיסקרטי . הייתה בעיה קטנה שהיה צורך להתקשר לבעל המקום לפתוח שער חשמלי כדי להכנס.
היה בא לי כוסית על לא היה אכפת לי לשלם על פינוק טוב ולזיין הפעם כוסית אמיתית. התחלתי בחיפושים ומצאתי אחת בסוכנות [טלפון בפרטי, לא נמצאו תוצאות בחיפוש בגוגל] הזמנתי את ויקה
שלפי התמונות הייתה בול הטעם שלי . התקשרתי ואמרו לי שתוך 40 דקות היא אצלי . מחכה מחכה (איחרה ביותר מחצי שעה) . אני רוצה להגיד לכם שהגיעה בחורה שונה ממה שביקשתי ושאלתי את הבחור אם התמונה היא אמיתית אמר לי בטח אמיתית זה מה שתקבל זוהי הפעם הראשונה שלי שאני מזמין מסוכנות ליווי .
הגיעה בחורה חצי רוסיה חצי גרמנייה . בגיל 27 - 30 ,פנים נאות . אבל גוף לא לטעמי בכלל . רזה חזה קטן (שבתמונה חזה עומד וגדול).תחת שטוח.נמוכה ואני מטר שמונים פלוס . התבאסתי רצח אבל אמרתי יאלה נזרום.
סמול טוק קטן שאלתי אותה מאיפה היא אמרה מבת ים (אולי בגלל זה האיחור) לא חושב שהיא מהתאגיד .
עישנה סיגריה .( אני לא מעשן).היה מעניין במסך הטלויזיה כי המבט היה רק לשם.
התפשטה ולמיטה התחילה במציצה ללא קונדום מציצה סבירה אך לא WOW . הלבישה את חבריקו ולעבודה . בהתחלה מיסיונירית אחר כך דוגי,וכו אחרי חצי שעה סיימנו. מהסקס נהנתי לא היו נשיקות ולא ניסתה. לא היה בא להמשיך אז שיחררתי אותה ישר אחרי הסקס פחות 20 דקות מהשעה ששילמתי .
לסיכום:
מחיר 700 ₪ חדר :150 ₪
בחורה : 7
מציצה : 6
סקס :7
אני לא אזמין מהסוכנות הנ"ל שוב לא אמינה בכלל. הגיעה בחורה עייפה וללא אנרגיות.
ננסה פעם הבאה סוכנות אחרת נחמד להזמין בנות שבאות אלייך ולא הפוך.
נסעתי עם עוד 2 חברים שלי והם הלכו לבית דיסקרטי בראשון רחוב הרצל 46 טלפון [טלפון בפרטי, לא נמצאו תוצאות בחיפוש בגוגל] הייתה בחורה אחת בלונדה הם אומרים בגיל 26 קטנה חייכנית מלאה קצת . שילמו 200 ₪ 40 דקות הם נהנו יותר וחזרו מבסוטים.
DUDYDU