כ ידעיה הפניני איחוד - סקס אדיר

ידעיה הפניני איחוד

1
לפעמים שעכברושי הבדידות נושכים אותך אתה מגיע להתפרק במקומות מוכרים וזה נותן לך לסיים ערב בהרגשה סבירה
שמתי פעמי למכון הנ״ל ואני ארנב שמרן מזיין רק בחורים מוכרים מלוכלכים ככל שיהיו אבל מוכרים אבל אנג׳ליקה היא פנים שעוד לא ראיתי רק שמעתי אבל התמזל מזלי ומאשה ניקול ויוליה החו עסוקות ואנגליקה קיבלה אותי הבחורה הכי יפה במכון ממש הייתי קרוב לרדת לה אבל כפי שטענתי בעבר אני ארנב ולא חמור זה היה אחד הזיונים הנחמדים וההרגשה שהיא נתנה לאחר יום עבודה של המנוע שלה היתה כאילו אני הראשון שלה היום
לא מתקתקת מסתכלת בך כל הזמן ומריחה ללא סיגריות לשם שינוי
מומלץ
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,

אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...

כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.

ידעיה הפניני איחוד

2
צהרי היום, הגעתי לחזקיהו המלך 26 הייתה שם את אליאנה, מבוגרת בלונדינית אשר עבדה בלוינסקי 134 בעבר, לא עשתה לי את זה, השמינה אבל עדיין לא רעה רק הזדקנה מאוד... הייתה שם גם ההיא עם הנכות ברגל, שיער שחור חלק, ציצים בינוניים היא גידלה כרס ותמיד מתלוננת על כאבים ברגל בזמן משגל, הייתה פעם רקדנית ושברה את האגן ומאז לא מצאה את עצמה...
הייתה של ג'ינגי'ת מוזרה בלי פרופורציה, ועוד אחת עם כרס וטוסיק שובב, אולי מכנס שמחטב הסחת דעת? ויתרתי !!!
המשכתי לשד' הר ציון 59, אורלי נכנסה, בחורה צעירה גג 28 טוסיק מחוטב מאוד ושובב, בטן שטוחה, פנים נאות, ציצים בינוניים יפים, מסרה פרטים 100 ש"ח, החלה במציצה מקונדמת, לא נותנת לגעת לה בשבלול, משהו לא הסתדר לי עם הקונדום נפל לי הזין, ביקשתי שהיא תביא לי ביד, היא המשיכה ולא הפסיקה, הפקידה דפקה בדלת "נגמר זמן" היא לא התייחסה והמשיכה להביא לי ביד עד שגמרתי.
תוך כדי שהיא הביאה לי ביד היא גנחה והתפתלה על מנת לרצות אותי, אין ספק שהופתעתי לטובה ובהחלט אחזור אליה לפינוק.
לפעמים קורה שבגלל אדרנלין או לחץ נופל הזין - רוב הזונות מוותרות ומנפנפות, אורלי הבינה ושיחקה אותה !

מראה: 9

מחיר: 10

יחס: 10

אסתטיקה: 9

ניקיון: 7

scobido2013-12-30 21:42:05
* * * דוגם איכותי * * *

ידעיה הפניני איחוד

3
שרי או שלי ידיעה הפניני

אחרי תקופה ארוכה ללא נערות עובדות ומאחר שלא טבלתי את פינקי שלי בשום מקום מאוקטובר בערך הרגשתי שהגיע הזמן להפסיק לאונן וללכת לזיין או לפחות לאיזה פורקן קליל ולא מחייב. מאריאנה מפואבלו אהובתי הרגילה לא נופלת לדרישות התקציב שלי ולזונות רחוב אני לא מתקרב יותר. נפל הפור - ידיעה הפניני, יודע מה יהיה, יודע כמה זה יעלה לי, יודע שזה סוג של שוק ת'רפי להחזיר אותי לזיין בנות תמותה רגילות שלא גובות תשלום על התענוג.
מגיע, פותחת לי שלי או שרי ג'ינג'ית עפ פנים של בת 40+ וגוף חביב עם שמלה הדוקה וגרביונים עד הירכיים. מראה מחרמן. נכנס איתה לחדר, אומרת 100 שקל והפינוק הסבלני הרגיל, אני בולע חיוך ומשלם.
הולכת לאיזה 2 דקות, אני שוקל עם להתקלח, מסניף את הבית שחי שלי ומחליט שהכל טוב :) היא חוזרת די מהר, מתפשטת. יש לה גוף של בת 18 (טוב נו, יש לה גוף של בת 35 שחיה בסרט שיש לה גוף של בת 18) . אני נשכב לי הגב, היא מתחילה להשתפשף עם החזה הקטן שלה בפינקי שלי ודופקת ליקוקים קלילים ולא מורגשים בפטמה פינקי מתחיל להתעורר, אחרי איזה דקה 2 כאלה כשאני בעוררות מלאה אני מרים אותה לחצי עמידה ואומר לה שעכשיו תורי, מתחיל ללקק לה קצת את הפטמות לבערך איזה דקה ושולח אצבע למנוע לבדוק מה הניש שם, הניש יבשושי עם לחלוחית קלילה, לא מתעקש. מתחילה מציצה מקונדמת, לא יודע איך היה :) לא מרגיש כאלה. מוצצת לי איזה 2 דקות ושואלת איך אני רוצה אם מעליה או מאחוריה, בוחר בדוגי (תחת סבבתק לגמרי) מתחיל לזיין ואז עוצר ובה לתת לה לק קטנטן באזור הרגיש, היא ישר קופצת ואמרת משהו כמו "לא לדגדג" לא מתעקש מי יודע מה וממשיך לזיין. אחרי 2-3 דקות גומר. הציעה כוס מים, הסכמתי. זהו

לוח תוצאות:
מחיר: 100 ש"חים כאמור
תקתוק: מהתחלה עד הסוף הייתי שם בערך 10-12 דקות. יכול להיות שאם לא היית כל כך חרמן הייתי יכול בכיף למשוך את זה על ה15-17 דקות :)
מראה: פנים של בת 42 גוף של בת 30 וקצת. יחסית למקום לא רע בכלל
מציצה: מקונדמת- לא הרגשתי מי יודע מה
זיון: סביר, נותנת כמה קונטרות ולא שוכבת שם כמו בול עץ, עושה רעשים כאילו שנהנית
חזה : קטן ומרשים
שבלול : מגולח כולו עם פס קליל באמצע
האם אחזור? אני רוצה להגיד לעצמי שלא אבל בגילי כבר נמאס לי לשקר לעצמי. זול, מהיר, זריז בטח עוד איזה כמה חודשים אני אגיע לשם שוב
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

ידעיה הפניני איחוד

4
נדגמה אורלי
בתחילת שנות ה- 40
עור לבן - מלכת שלג עם שיער שחור פחם גלי
שדיים בינוניות ומוצקות
כרס לא קטנה אבל סקסית
הזדיינו במהירות כשהיא משתפת פעולה בצורה אקטיבית ויפה.
נהנתי מאוד לזיין אותה בעמידה כשהיא בדוגי על המיטה
בסיום כשהתלבשנו סיפרה לי שהיא הייתה כבר בדרך ללכת מכוון שנגמרה לה המשמרת (5 אחה"צ)
בקיצור
מלכת שלג, תקתקנית ואדיבה
מומלץ ברמת מחיר של המקום - 100 ש"ח

DAN

ידעיה הפניני איחוד

5
ביקור אחרון במקום השווה הזה שכתבתי עליו בעבר
4 בנות כולן נראות סבבה וראויות כניסה
קים כוכבת המקום ללא ספק
אבל החלטתי מראש שהיום מנסה אחרת
ולכן כשפתחה לי קים שמחתי שנכנס ממש איתי, אבל אחרי מישהו אחר שעט עליה
למעשה ניכר שהיא מעדיפה ומכירה אותו וקצת התעלמה ממני, שזה לא יפה כי הייתי קודם.
אבל זה מאוד התאים לי כי לא רציתי איתה הפעם.

אז בחרתי באלינה
150 סמ בלבד ומצוידת במגפיים ומכנסוני ג'ינס צמודים וקצרים מאוד
חזה סיליקון פנים נאות תסרוקת של פעם

סקסית
שירות שווה ולא ממהרת!
גם לא היה לחץ מהדלת הפעם

זרמה יפה איתי לפנטזיות פיפ שואו
מציצה מכוסה ועבודת יד לא מכוסה

פוזות מעליי
ביקשתי שתשאיר מכנסונים ומגף והיה פשוט סבבה

מראה -8
שירות -9
פנטזיות קלות שתפ -9

תמורה לשירות ביחס למחיר -10

ידעיה הפניני איחוד

6
מדובר על ידעיה הפניני, בחור טוב שהעריץ את הרמב״ם, ועכשיו מפורסם בזכות הבית במספר 4
שהינו אחת ממחלבות אברי המין המצליחות בעיר
לדעתי בגלל שזה מאה שקל למשהו כמו 10-15 דקות מביא לכל בחורה לפחות 15-20 לקוחות למשמרת ולא אתפלא אם 25 גם
זה לא המון כסף 20 לקוחות = 1000 שקל
משהו שפרטית עושה עם 3-4 לקוחות

ידעיה הפניני איחוד

7
בלונדה מילפ פנים יפות
גוף בסדר לארבעים פלוס
לא פצצה אבל נראית טוב
מגף שטוח
מאה שקל
ביקשתי מציצה ועבודת יד
עבדה יפה והשקיעה כולל מסאג ביצים
מצד שני היתה קרירה על אוטומט ולא זרמה לחוויה אירוטית מזויפת כפי שאנחנו מצפים