מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 1 על ידי נמר 1234 אהלן חברים האם מישהו יכול להמליץ לי על בחורה שררותית שעושה בודי טוב +הרפיה עדיף למישהי בעלת נתוני גוף מרשימים בתודה מראש נמר ציטוט 31 מרץ 2015, 11:35
מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 2 על ידי pinnochio יש לי מישהי בשבילך. מבוגרת אבל לדעתי פצצה.מסאג׳ מעולה וסיום מדהים, אין סקס או מציצה אבל היא תגרום לך לגמור יותר חזק מזיון.אם מעוניין פנה אליי בפרטי כי היא לא רוצה לפרסם בפורום, שאלתי אותה. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 17 אפריל 2015, 13:23
מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 3 על ידי נמר 1234 WOW כמו מלאך נפלתה עליי כן בטח שאני רוצה רק מה המחיר ? ציטוט 17 אפריל 2015, 15:59
מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 4 על ידי אפולו אני מאד אהבתי את מאיה, שמרסמת בכל מיני אתתרים כך:בודי חם לוהט ומחרמן !!מבחורה יפיפיה בת 30 שופעת מאוד טיבעיבביתה הסופר דיסקרטי לבדהתמונותהן להמחשה בלבד אבל מקבלים עיסוי טוב מאד על מיטת טיפולים ואחר כך עוברים למיטה לבודי 10עם בחורה גדולה (לא שמנה) בעלת חזה גדול ויפהעל פי ניסיוני ומה ששמעתי עליה אין סקס.אם אתה מעוניין טל בפרטי ציטוט 17 אפריל 2015, 17:25
מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 5 על ידי דורון69 יש את ולארי מפרסת באתר "ולארי וריטה" נותנת טפול טוב ציטוט 07 מאי 2015, 16:10
מחפש מישהי לבודי מושקע +הרפיה 6 על ידי grannylover פינוקיו אני אשמח מאד לפרטים עליה בפרטי המוןן תודה מראש ציטוט 14 מאי 2015, 17:36