אני שוב שואל...
אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון?
גם אם זאת הייתה יפהפפיית העולם עם המציצה והזיון הכי טובים בעולם, גם אז זה לא היה שווה..
אבל בשביל מציצה מקונדמת?
בשביל תחת גדול?
בשביל פרצוף ממוצע?
הלווווו !!!
תתעוררו !
נטלי 21 דוגמנית - דיווח מהשטח
12צעיר לנצח שלום,
אולי תכתוב פוסט עם המלצות שלך במחירים עד 250?
אני אשמח לדעת על דברים טובים וכך להפסיק ללכת לאלו של 400 500.
בדרך הזאת תשכנע אותנו ביתר הצלחה לא לשלם סכומים גבוהים
14צעיר לנצח, יכול להיות שאתה מקדם איזושהי תקתוקיה? תהית על מקור ההכנסות של מישהו כאן, אתה לא מפסיק למחות על התעריפים - אבל אתה לא מציע שום אלטרנטיבה! אני מסכים לחלוטין בעניין ההוצאות הגבוהות - שלא מוצדקות (נטלי המדוברת, הבובות באותו תאגיד כמו קארין, נשות אבן גבירול המבוגרות, ליאן מגבעתיים ועוד), אבל יש אלטרנטיבות הרבה הרבה יותר טובות באותו תעריף - 500, ובפחות - 400. אבל אנא, תחלוק עמנו את אותן בחורות שגובות 250.
בוב, לא ראיתי, אבל אני מאמין שמלאני אכן יפה. אז מה? אם היא קרה וטכנית, אם יש לה חרא שירות, מה נותן שהיא יפה?
בוב, לא ראיתי, אבל אני מאמין שמלאני אכן יפה. אז מה? אם היא קרה וטכנית, אם יש לה חרא שירות, מה נותן שהיא יפה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
15[QUOTE=צעיר לנצח]אני שוב שואל...
אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון? [/QUOTE]צעיר לנצח, רעידות הידיים שלי הן לא העניין שלך. גם הכסף שאני מוציא על זיונים, בילויים ומכונית הן לא העניין שלך.
ההערות שלך לא
רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות, וגם מקלקלות שרשורי דיווחים. אם לא שמת לב, ההתייחסות היחידה אליך היא הבקשה שתירגע. עשה זאת לפני שאתה הופך למאוס ולבדיחה של פורום, כפי שכבר קרה למשתמשים אשר התעקשו כמוך להזיק ולהציק.
אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון? [/QUOTE]צעיר לנצח, רעידות הידיים שלי הן לא העניין שלך. גם הכסף שאני מוציא על זיונים, בילויים ומכונית הן לא העניין שלך.
ההערות שלך לא
רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות, וגם מקלקלות שרשורי דיווחים. אם לא שמת לב, ההתייחסות היחידה אליך היא הבקשה שתירגע. עשה זאת לפני שאתה הופך למאוס ולבדיחה של פורום, כפי שכבר קרה למשתמשים אשר התעקשו כמוך להזיק ולהציק.
16צעיר לנצח, זה במיוחד בשבילך:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9074
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9074
17הבחורה הזו, גם אם היא יכולה למצוץ כדור טניס דרך צינור גינה לא הייתי משלם עליה סכום כזה.
18[QUOTE=אכילס] הבחורה הזו, גם אם היא יכולה למצוץ כדור טניס דרך צינור גינה לא הייתי משלם עליה סכום כזה.[/QUOTE]
או כל סכום אחר, למען האמת... אולי 300 לשעה שלמה - כמו שיש ברמה שלה שגובות.
או כל סכום אחר, למען האמת... אולי 300 לשעה שלמה - כמו שיש ברמה שלה שגובות.