כ אופיר מהמסגר 66 - סקס אדיר

אופיר מהמסגר 66

1
שלום לכולם אני די חדש בפורום אשמח אם תעזרו לי (:

לא מזמן ביקרתי אצל אופיר מספא המסגר 66 בתל אביב היה פה דיווח עליה, ולכן לא ארחיב יותר מדי, אני רק אגיד שכל מה שהבחור אמר הוא צודק ב100%.
הבנתי שאופיר לא עובדת יותר במסגר 66, לאחר בירור עם אחת הפקידות.
כשדיברתי איתה בזמן הטיפול הבנתי שכל כמה זמן היא עוברת ממקום למקום מבחינת נוחות, אשמח אם אחד מחברי הפורום שראה אותה במקום עבודתה החדש יוכל לדווח פה ששאר חברי הפורום יוכלו להנות משירותיה היחודיים.
תודה ויום טוב.

אופיר מהמסגר 66

4
גם אני ממליץ על אופיר, שחזרה בינתיים למסגר. מסכים לגמרי עם בחור שנון במחלוקת שהמליץ עליה בפוסט קודם, היא בחורה מאד משקיענית ושירותית ועושה טיפול טוב הן בחלק הראשון - המקצועי, והן בחלק השני - החושני. נסו ותיהנו!
מחפש את הדבר האמיתי!

אופיר מהמסגר 66

6
[QUOTE=אבשלום]גם אני ממליץ על אופיר, שחזרה בינתיים למסגר. מסכים לגמרי עם בחור שנון במחלוקת שהמליץ עליה בפוסט קודם, היא בחורה מאד משקיענית ושירותית ועושה טיפול טוב הן בחלק הראשון - המקצועי, והן בחלק השני - החושני. נסו ותיהנו![/QUOTE]

תוכל להרחיב קצת?
ואיך נראית?

אופיר מהמסגר 66

10
דווקא לא הייתי אומר טום בוי. יש שם את רז שהיא יותר טום בוי במראה. אופיר היא בחורה בגובה 1.60-1.65 מ', מבנה גוף רזה, חזה קטן, שיער שחור, מוצא מרוקאי לדעתי. מראה סביר בהחלט, אבל לא אחת שהיית מסובב את הראש אליה ברחוב, סוג של "פוקהונטס", כלומר קצת כמו אינדיאנית, שילוב בין צליל וליה שהיו בגבעון, יותר מזה אני לא יכול לדייק יותר. תבוא ותראה. בהכירי את טעמך האישי, WOW, אני מהמר שהיא לא תעשה לך את זה חיצונית, אבל מי יודע, יכול להיות גם שכן...
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”