כ סנדי ושי תא (אתיופית וכוסית במיוחד) - סקס אדיר

סנדי ושי תא (אתיופית וכוסית במיוחד)

1
הייתי לפני כ3 ימים ביעבץ 30 בתל אביב והחלטתי לפנק את עצמי בפינוק של 4 ידיים , בחרתי אתיופית עם חזה גדוך (אומנם סיליקון ) אבל יפה בפנים וגוף חטוב במיוחד והייתה עוד אחת נוספת בשנות ה21 לחייה פצצה אמיתית בשם שי.
2 כוסיות חשבתי לעצמי אז למה לא ??
האמת שהיה מדהים ב500 שקל זרמתי עם שתיהן למסאג (יותר ליטופים) ואחכ מציצה טובה מסנדי ולבסוף נשארתי עם שי כוסית אמיתי קופצנית למדי פלפלית ומטריפה אני ממליץ בחום ( אני חושב שאפשר לזרום איתה גם ב250)
הטלפון 03-5102249

2
אתה לא נכנע...:)

כל ההודעות שלך הם על יעבץ 30 או על מקום ברמת גן עם בנות ממוחזרות של יעבץ 30 וכנראה אותם בעלים.

הימור אישי לא על סמך ידע שאת בחורה אז אענה בלשון נקבה. אם את רוצה שיבואו למקומות שאת מייחצנת תדאגי שהבנות יתייחסו ללקוחות בכבוד, שזמן יהיה זמן ושהמחיר יהיה הוגן ולא אקסטרות מונפצות על כל דבר ואז אני ואחרים נשקול לשים את כספנו שם.

אני באופן אישי זוכר חוסר כבוד ותקתוק במקומות שלכם עוד מלפני שעברתם ליעבץ.

5
טוב אז אחרי האכזבה בטברסקי 4 עברתי לדירה ביעבץ וראיתי את שי רוסיה בסביבות 30 פלוס נראית טוב.בפרטים מתנשקת ומוצצת ללא אמרתי שאחשוב דקה ואז היא מציאה כניסה עם סקס ב-250 במקום 350 החלטתי להיכנס כי היה כבר מאוחר בפועל סקס מכני יבש ומגעיל הבחורה לוחצת ועוד בשיא חוצפתה אומרת כשתיגמור אני רוצה טיפ 100 שקל צחקתי לה בפרצוף התלבשתי וברחתי לפני שהיא תיתכוון באמת למה שהיא אמרה.בקיצור ערב מבאס חברים אם יש לכם זיון בטוח שאתם בטוח תהנו בו אז אל תקחו סיכון מיותר על הכסף שלכם כי המצב כבר נהייה זוועה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”