כ היזהר! נפילה: 052-424-6140 - סקס אדיר

היזהר! נפילה: 052-424-6140

1

שלום לכולם, היום נפלתי ומספר לכם כדי שלא תלכו לשם.
סבתא ממש, לא שווה 50 ש"ח!

מבטיחה פינוק מלא, ועוד כאשר אני בפנים ולא התחלתי להוריד את הבגדים, מישהו אחר מתקשר והיא אומרת לו: "תשתה קפה, תתקשה עוד 20 דקות...", כבר הבנתי שנפלתי, מה לעשות מבולבל
קיצור, אומרת מסאג' וזה נטו זיון וזאו, ועוד היא נגעת בבצים בזמן שאתה מזיין אותה כדי שתגמור יותר מהר כועס.
קיצור, לא ללכת. היא נמצאת בבת ים במקום ממש מרכזי, היא שם מ10 עד 22, אם הולעים בבוקר, אין מצב שלא רואים אותך נכנס לשם. זה מעל הבית אבות שיש במצבע בבת ים.

מקווה שעזרתי לכם. דרך הגב, היא מפרסמת באתר אחר, לא יודע אם אני יכול לשים את הלינק או לא, אבל לפחות את המספר שלה אני חייב להביא חכם כדי שלא תיפלו כמוני.

היזהר! נפילה: 052-424-6140

9
[QUOTE=DDDD4]אז למה הנפילה? בגלל שהיא מבוגרת? כי במודעה באולסקס היא מפרסמת שהיא בת 35.

בת כמה היא באמת? גובה? גודל החזה? מגולחת למטה? [/QUOTE]

סליחה על האיחור, רציתי לענות אבל האתר החליט לא לעבוד Tongue, ואחר כך שכחתי שבסוף לא עניתי.

בקיצור, נראה לי בסביבות ה50, 1.50/1.60 (+/- אני די גרוע בזה), גדול טיבי נופל, נראה לי שכן, לא זוכר.
ולמה נפילה? דבר ראשון, את האמת חשבתי שאני מגיע למסאג' (זה מה שהבנתי לפחות) ולא לנטו סקס, + כאשר אני איתה והיא עונה לטלפון, אומרת מול העניים שלי: "תשתה קפה ותבוא עוד 20 דקות..." כאילו... מה? באמת?
אני חושב שזה נפילה, לא יודע מה איתך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”