כ איב - גרון עמוק מתל-אביב - דף 8 - סקס אדיר

איב - גרון עמוק מתל-אביב

73
הפוסט הקודם , בו נמצא גם הדיווח שלי על איב, הוחלף...
אך הויברטור הכחול/שחור , אני רואה שנשאר ...
*לאיתן - אל תסתפק בהתנצלות , כנס לעורך תגובה ותמחק ...
*בהחלט אחלה נותנת שירות . בזמנו ,נתתי דיווח חיובי
*אחת הדוגמאות הטובות , שיש נפש מלאה מאחורי הבנות פה ! אינטיליגנטית , מבינת עניין , שירותית ( ולכל הספקנים -לא
כתוב לי על המצח rd06 ...כך שלא קיבלתי איזה שרות מיוחד ) ובהחלט בעלת יכולות מיניות ...גרון שלא נגמר, כוס שמקבל
חדירה כפולה , פה גם נכנס לתמונה הויברטור...
* כל הכבוד צהבהב מוחא כפייה , להסתדר עם שתי בנות זה קשה ....אז עם שלוש ????!!!!!Shocked

איב - גרון עמוק מתל-אביב

74
אני חייב לציין שעד לפני שלוש שנים הייתי פוקד את איבוש בקביעות.
ובשלוש שנים האחרונים כמעט ולא הלכתי לאף בחורה או דירה מסיבות שונות.

אתמול הייתי לבד במשרד ותקפה אותי חרמנות, ביציאה הביתה אמרתי לעצמי בואי נראה מה קורה עם איב.
אז היא אמנם עברה מקום אבל לא במרחק כזה גדול מהמקום הקודם בו ביקרתי.

איבוש נשארה מתוקה , אכפתית ואשת שיחה מקסימה.
לא הפריע לי לדבר איתי חצי מהזמן ובחצי השני פינקה אותי כמו שאני אוהב.

איבוש תמיד כיף להיות איתך Heart

איב - גרון עמוק מתל-אביב

75
מסכים עם כל מילה של milflover .
בפעם האחרונה שהייתי אצלה , יצא ממני מיץ כמו שלא יצא שנים רבות. גמרתי כמו שבחיים לא גמרתי. שילוב של גרון, לשון, יד. משהו באמת מיוחד.
לא הולך לאף אחת אחרת. כל אחת אחרת היא הימור. איב היא הדבר הבטוח.
אפשר ממש לעשות איתה אהבה. זה לא זיון. זה לא סתם פמפום וללכת. זה אשקרה לעשות איתה אהבה ולהינות מכל רגע.

איב - גרון עמוק מתל-אביב

76
למען האמת, רציתי לחדש.
בנות בת ים לא מושכות אותי. זה נעשה מפחיד במידות הסיטונאיות...
כל אחת אחרת מתל אביב - חתול בשק.
אלה שנדגמו וקיבלו ביקורות משובחות - עמוסות.
והייתי חרמן. חרמן לאללה. לכן כשהתקשרתי ושאלה אם רק אותה אני רוצה, או גם את נטלי, עניתי מיד שגם את נטלי.
הגעתי בשעה היעודה.
הושיבו אותי על הספה והחלו לנשק אותי צרפתיות. הישות המחוברת בין רגלי הכריזה סופית על עצמאות והחלה לרקוד הורה. עמד לי מיד, כמו טיל...

מקלחת ולמיטה. שתיהן יורדות לי ביחד. אחת מלקקת הביצים ואחת מכניסה את כולו לפיה, והן מתחלפות ביניהן. אחרי לא יותר משתי דקות הרגשתי שאני עומד לגמור. מאחר ואני גומר רק פעם אחת בשעה, הפסקתי אותן.

ירדתי לשתיהן. משחק לשון ארוך ואיטי לאיב, כשבידי אני משאיר את הכוס של נטלי מחומם. אצבע בכוס של נטלי, לשון אצל איב. איב גומרת. לא יכולה שיגעו בה אחר כך. עובר עם הלשון לנטלי. ליקקתי לה ארוכות. ביקשתי עזרה מאיב. איב ליקקה את פיטמתה. עבדתי קשה, אני חייב לציין. ואז, ללא אזהרה מוקדמת כמעט, נטלי גומרת. ואיזו גמירה. דפקים שעוברים בביטנה ולא משאירים ספק - היא גמרה...

מסיונרית אצל איב. מסיונרית אצל נטלי. התעייפתי . נמאס לי מקונדומים...
חזרנו למציצה. יש לאיב מין ג'ל כזה שהיא שמה בפה. אני לא יודע מה זה.
אבל המציצה היא כל כך טובה, והגמירה מוציאה צעקה מפי. ואני מתחנן שיפסיקו למצוץ, כי אני מרגיש שעוד מעט הנשמה יוצאת לי דרך הזין.

עוד נשיקות , שיחות על הא ועל דא. מקלחת להתלבש ולצאת.
אילו היה לי יותר זמן וכסף...

תודה איב על זמן נפלא.

איב - גרון עמוק מתל-אביב

77
סתם מחשבה לא עדיף בסכום של 1000 שקל + להיות עם מישהי לשעה
בסכומים האלה כבר אפשר לקנות בחורה בכמה פעמים כאלה שהולכים אליה

אפשר גם תמיכה כספית בפחות כסף וסקס ללא הגבלה יש מלא חתיכות באתרי סקס למיניהם

ואפשר גם להירשם לאתרי סקס ולקבל סקס בחינם מנשים בגיל 18-50 +
בכל הצבעים בכל הגילאים מה שרוצים בחינם
ב500 עד 1000 שקל גג לשנה מוזר לשלם סכומים כאלה
ועוד להסתכן במעצר ולחטוף צינור גדול ,הן צריכות להוריד את המחיר ל300 גג אחרי היובש ושזה לא חוקי ואפשר להסתבך בגלל זה

סתם נקודה למחשבה :)

איב - גרון עמוק מתל-אביב

78
למען האמת, רציתי לחדש.
והייתי חרמן. חרמן לאללה. לכן כשהתקשרתי ושאלה אם רק אותה אני רוצה, או גם את נטלי, עניתי מיד שגם את נטלי.
הגעתי בשעה היעודה.
הושיבו אותי על הספה והחלו לנשק אותי צרפתיות. הישות המחוברת בין רגלי הכריזה סופית על עצמאות והחלה לרקוד הורה. עמד לי מיד, כמו טיל...

מקלחת ולמיטה. שתיהן יורדות לי ביחד. אחת מלקקת הביצים ואחת מכניסה את כולו לפיה, והן מתחלפות ביניהן. אחרי לא יותר משתי דקות הרגשתי שאני עומד לגמור. מאחר ואני גומר רק פעם אחת בשעה, הפסקתי אותן.

ירדתי לשתיהן. משחק לשון ארוך ואיטי לאיב, כשבידי אני משאיר את הכוס של נטלי מחומם. אצבע בכוס של נטלי, לשון אצל איב. איב גומרת. לא יכולה שיגעו בה אחר כך. עובר עם הלשון לנטלי. ליקקתי לה ארוכות. ביקשתי עזרה מאיב. איב ליקקה את פיטמתה. עבדתי קשה, אני חייב לציין. ואז, ללא אזהרה מוקדמת כמעט, נטלי גומרת. ואיזו גמירה. דפקים שעוברים בביטנה ולא משאירים ספק - היא גמרה...

אבל המציצה היא כל כך טובה, והגמירה מוציאה צעקה מפי. ואני מתחנן שיפסיקו למצוץ, כי אני מרגיש שעוד מעט הנשמה יוצאת לי דרך הזין.

איב - גרון עמוק מתל-אביב

79
למען האמת, רציתי לחדש.
הגעתי בשעה היעודה.

איב - גרון עמוק מתל-אביב

80
פינוק של איבושקה!

לזה לא הייתי מוכן בחיים כזה פינוק ממנה והיא קיבלה בונוס חבל על הזמן!

ההורים נסעו לחול. אז חשבתי לעצמי את מי אני יביא חשבתי , חשבתי ועוד הפעם חשבתי ואז שאלתי את איב אם היא יכולה לבוא לבית שלי היא אמרה שכן
קבענו תאריך.

אני כבר בשיגעון לוקח יום חופש מהעבודה בשביל זה! צריך להתכונן לזה!!!!

מתקלח מהר עושה סידורים אחרונים והופ איב מצלצלת אלי אני פותח לה היא כמובן מענטזת עם התחת הענקי שלה ואני העננים לא רואה ימין שמאל רואה רק אותה תחת גדול זין נכנס בכוס אומרת חייבת להתקלח. מי אני שאני לא יתן לה להתקלח אחרי הליכה די ארוכה! היא נכנסת אני בינתיים קופץ למטה להביא קונדומים היא יוצאת כמובן יש מזגן מתחילה למצוץ כמו שצריך!!!!! לאט לאט לאט לאט כמו שתמיד אומר לה יאללה מודה לאלוהים איב שאני פגשתי אותך היא אומרת אני יודעת מותק יודעת! כמה כיף לזיין בלי מחוייבות!!!! אך אלוהים ישמור פותח לה את הצורה! אוננתי יום קודם אז היה קשה להוציא קצת אבל לא נורא! העיקר הפינוק! שלה.

בקיצור היא שוכבת על הגב ואני שוכב עליה מרגיש כמו, מאהבת פרטית שלי, נשבע לכם פשוט אהבה! פשוט פינוק ואז זה מגיע עקצוצים קטנים ואז בום זה יוצא די הרבה זרע שוכב עליה מנסה להירגע היא כמובן יודעת! מספר 1 אחת שלי!!!.

איבושקה תודה רבה על הפינוק מקווה לראות אותך בקרוב! נשיקות עוד הפעם תודה רבה!!!!!
מודה לאלוהים שאני פגשתי אותך כל פעם אומר תודה!
נ.ב זה היה מסיבה פרטית שלי! על הטרבל קטן גדול שהשגנו!!!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”