כ חזרה לבנגקוק - סקס אדיר

חזרה לבנגקוק

1
שלום חברים חזרתי מפאטייה ובנגקוק היה מהנה כרגיל חם אש בפאטייה ישנתי במלון די חדש THE SCENERY בסוי 11 חדרים יפים חדשים כולל ויי פי היה מעולה.מבחינת זיונים אין לי מה לחדש אותם מועדונים מיקס איסומניה וולקינג סטריט היתה לי זונה קבועה מהחוף ב 500 באט מתי שהייתי חרמן בשם SAY גוף טוב חלק נותנת סקס טוב.בבנגקוק ישנתי באמרי סוי 5 הולך לאכול בפוד לנד בחוץ במקדונלד יושבות הרבה זונות סוג ב וכמובן שלאורך הרחוב ימינה. הרוסיות שיושבות מחוץ לסאבווי נעלמו.כמובן לא ויתרתי על ליקוק חור הישבן באקנה בסאג טוב עם השמן המיוחד והשפרצה לפה. מי שנמצא שם שיקח את KAI מומלצת תהנו

חזרה לבנגקוק

4
מרחיב יש לי שאלת התייעצות...
פעם אחרונה שהייתי באינסומניה למעלה, היתה אחת מילפית (נראית באזור 30+), עם חזה טבעי ענק, אחד הגדולים שראיתי אי פעם,
והיא היתה מאלו שבאות למועדון ועולות לרקוד ישר על הבמה באמצע (רקדה ליד ליסה מהאינסומניה למי שמכיר).
בקיצור הבחורה ביקשה 3000 בהט ללונג טיים, ואני הייתי מוכן גג 2500 (בגלל המבחר העצום שהיה שם), והעיסקה לא יצאה לפועל.

האם לדעתך המחיר שביקשה היה נורמלי לכוסיות שם (אם ניקח את העשירון העליון של הכוסיות) או שזה היה מחיר שנועד לדחות ? כי בכמה דקות שדיברנו היתה כימיה.

חזרה לבנגקוק

5
גבניט המחיר לפעמים תלוי בשעה שאתה נמצא במועדון, לפעמים היא עושה חישוב שמאוחר ומוכנה למחיר נמוך ואם השעה מוקדמת היא חושבת שאולי יהיו כמה קצרים או אחד ארוך "שיביא את המכה",וכמבון גם המראה (מראה של לא בעייתי) משחק עניין בחישוב המחיר.

מהנסיון שלי זה נשמע מחיר שמישהי כוסית שם תבקש..

הייתה לי אחת מהבארים שביקשה 3000 לקצר (בלי באר פיין) בטענה שהיא לא צריכה לעבוד ולא צריכה את הכסף, טיפשות כאשר בעודה מדברת אנחנו יושבים בבאר שמטרתו לספסר בבחורות ללקוחות פוטנציאלים, מיותר לציין שכימיה לא הייתה שם.

.You so need a Daddy, little girl

חזרה לבנגקוק

6
גבינט אתה בטוח שהיא לא עובדת שם ?כמובן שזה תלוי גם בשעה שאתה לוקח אבל 3000 בפאטייה זה מחיר מוגזם זה מחיר של בנגקוק.2000 באט זה מחיר נורמאלי ללונג טיים לבחורה צעירה שנראת טוב אין הצדקה לכאלו סכומים רובם לא כאלו טובות במיטה

חזרה לבנגקוק

7
לגבי הטיב שלה במיטה, כנראה שלעולם לא נדע (או לפחות לא עד לנסיעה הבאה אם וכאשר ... (: ) .
לגבי המחיר, השעה היתה בערך 00:30, והיתה אוירה ידידותית, והאמת שהיא היתה מבחינת מראה ברמת כוסית של גו-גו בר, וכוסית מגו-גו בר לא היתה לוקחת פחות מ-3000 בהט (לפני הבר פיין).
כמעט בוודאות אני יכול לומר שהיא לא עובדת שם, כי שראיתי אותה זה היה בוולקינג סטריט בחוץ, והשומרים בדקו לה את התיק שהיא נכנסה.
בנוסף, אני יודע בוודאות שהשניה שרקדה לידה על הבמה באמצע המועדון לא עובדת שם.

ואגב, מהנסיון שלי באינסומניה- הרוב ירצו לונג טיים ב-2000 ו-2500 בהט, ואני מדבר גם על כוסיות על .

חזרה לבנגקוק

10
בבנגקוק יש מה לעשות חוץ מלזיין, יש אנשים כמוני שרק לזיין משעמם אותם.
פטאיה ללא הסקס משעממת.

[QUOTE=bigdady]למבקרים שלא מצליחים להיגמל מתאילנד למה להגיע לבגנקוק אם רק שעתיים משם נמצאת פאטיה?

מה יש בבנגקוק שחסר בפאטיה?
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”