כ שדרות הר ציון 59 - דף 2 - סקס אדיר

שדרות הר ציון 59

13
שלום לכולם
אתמול הייתי אצל ניקול שכבר נכתב עליה המון בת 60 לפחות ,נמוכה מאד גוף נערי ויפה ללא קמטים וגם הפנים סבבה, חזה אולי b יש מה לתפוס.
בצהריים כשכאב אחז בחלציי ניגשתי ובקשתי את ניקול וכולן עושות פרצוף, חחח נראה שהיא היחידה שעובדת שם.
נכנסתי ובקשתי להשתין עליה רימינג פיסטינג וגרון עמוק, הסכימה בלי בעיה ואמרה שדברו איתה על זה , אז מר שפריץ היקר תודה שהכנת אותה.
נגשנו למשימה הביאה מגבת נקיה , כסף עבר ידיים, 150 זוזים ולכה להביא כל מיני דברים אישיים שלה, בזמן שאני מתפשט היא באה ושאלה אם אני מוכן שמישהו יבוא ויסתכל עליי מזיין אותה, אמרתי שלא כי אני אוהב לבד ואני לא שחקן פורנו הלכה לתת תשובה וכשחזרה הציעה
שהוא גם ישלם לי, חח אפילו לי זה היה מוגזם ומצד שני אולי הייתי מזיין את ניקול חינם. :),
נכנסנו להתקלח יחד ניקתה לי את החור ואת הזין בקשתי שתרד על הברכיים והשתנתי לה על הגוף , הבנתי שלא מעוניינת מעבר והסתפקתי בזה,רגע לפני שיוצאים היא מסתובבת ואומרת לי עכשיו אני, דחפה את הזין לכיוןן הכוס שלה והשתינה לי עליו, נו טוב אם היא נהנית אז נתתי לה למרות שלא מת על זה. אבל אני קינקי מספיק לזרום.
עברנו למיטה הוציאה ויברטור שמן קונדום שלא היה בו צורך והתיחלה ללקק ישר כייונתי אותה לחור והיא ליקקה ושאבה כמו שצריך, הייתי עם טובות יותר אבל היה בסדר גמור.
מהחור של התחת העיליתי אותה לביצים ולזין והיא הכניסה עמוק מאד לגרון ואכן היה גרון עמוק ובלי תלונה פמפמתי לה את הגרון עמוק מאד וכשאני תופס לה בשיער ובראש וחזק מאד עד שהשפרצתי לתוכה ובטוח שבלעה חלק, היא לא מיהרה לצאת ואז לקחה טישו והוציאה את מה שנותר לה בפה.
נחתי מעט ובקשה שאסתובב על הגב למסאג קצר וחזק ואז התחילה ללטף את התחת ותוך דקות הדליקה אותי שוב , ירדה לבין הישבנים וליקקה כמו שצריך, החור של מאד רגיש וכשיש לשון אז יש גם זקפה אבל למה לבזבז זמן יקר הרי תכף היא תקבל ויש מה לעשות בינתיים.
באתי מעליה כשהיא שוכבת על הגב ונתתי לה פליקים בתחת , כואבות והיא אהבה את זה מאד עד שהתחת נהיה אדום, ואז סובבתי אותה והתחלתי לתת לה ספנקים על החזה ועל הפטמות וגם את זה אהבה , האמת? הפתיעה אותי, ורצתה לתת לי אבל הבהרתי לה מיד שאני זה שנותן!! שתקה וחייכה.
אחר כך לקחתי את הויברטור ודחפתי לה אותו עמוק לכוס כשהוא רוטט, עמדתי על הברכיים והבאתי את הפה שלה לזין ובגלל שהיא קטנה אז היא הייתה בגובה מתאים, ושם היא פשוט הפגינה עמידה איתנה מול הזין שדפק אותה בפראות. ותאמינו לי השתוללתי מאד.
גמרתי שוב והשארתי אותה עוד קצת אחרי הגמירה כשהזין בפה שלה עמוק מאד ואז שחררתי שוב הוציאה את המעט שנותר אני נכנסתי להתקלח.
רימינג היא לא הסכימה, העדיפה ויברטור.
השירות שלה היה מצויין המקום מעופש ודברנו על זה ואכן היא חושבת ללכת למקום פרטי, גם אמרה שכועסות עליה שם.
היא נאה אבל גילפית לא להתבלבל ובטח שלא מתאימה לכולם.
הצחיר מצחיק בשביל שני אקטים וחריגים, 150 ועוד 20 טיפ על ביצועים יוצאי דופן.
על פחות מזה נשים כנועות לוקחות מאות שקלים.
ואני מאמין שתזרום יותר במקום פרטי ובטח שעם תשלום גבוה במעט.
זהו.
תהינו

שדרות הר ציון 59

16
ביקרתי היום את סבטלנה.
גובה 1.60 לחיים מוגבעות שיער שחור חזה במצב שפיצי ברמה גבוה.
תחת לתפארת המבוגרות הופעה סקסית ביותר על מגפיים עם 12 ס"מ עקב.
תחתונים תחרה בצבע שחור כמובן חזיה תואמת.
בעבודה יודעת לפנק מצצה את השרביט בהנאה ליקקה את האגוזים עם המון רגש ובהנאה.
זיון במסיונרית וגמירה בדוגי 120+30 טיפ שיחרור מהיר ומתאים ליום שבת.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

שדרות הר ציון 59

19
אשכרה פתוח בשבת?

זכור לי שעברתי שם פעם בשבת והמקום היה סגור...

אגב..
אולי אני מתבלבל בין 57 ל 59...
נראה לי שמעולם לא הייתי ב 59..
57 זה השער ברזל הירוק
ואפילו זכור לי שהייתי שם פעם וחיפשתי את הכניסה של 59 ולא מצאתי..
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”