פאטאייה ללא הסקס לא משעממת,
פאטאייה ללא הסקס לא קיימת !!!
ברמת העיקרון היתרון שיחיד של בנגקוק על פאטאייה זה האפריקאיות למי שאוהב,
ואתה יודע מה, גם בשופינג.
מעבר לזה אין שום עיקרון, רק חיסרונות (בנגקוק רועשת, מסריחה, הסיכוי שתלך עם תאילנדית ופתאום תראה את השכנה ממול גדול פי 100, ועוד)
חזרה לבנגקוק
12ביג דדי הייתי גם וגם כתבתי שאני לא מוותר על טיפול באקנה זה יותר טוב מזיון לפעמים.פאטייה יותר זולה במלונות ובחורות המחירים בבנגקוק מטורפים צריך סבלנות למשהו טוב או להסתפק במשהו קצר בננה סקוור או ביר גרדן בסוי 7 או זונה מהרחוב בין סוי 5-3 וגם הרבה הולכות בסוי 5 לגוליבר
חזרה לבנגקוק
14אוקי שופינג, הבנתי, זה גם מה שאני יודע..
האם הבחורות שם יותר יפות, יש מבחר של בנות שעולה על זה שלפאטיה, הסיכוי לחריגים בבנגקוק הוא גדול יותר?
הכושיות לא מעניינות אותי בתאילנד,בשביל זה יש את אפריקה, וממה שסיפרו לי הצרפתיים נהנים שם לא רע.
.You so need a Daddy, little girl

חזרה לבנגקוק
15לפי דעתי הבחורות היפות ביותר הם בבנגקוק פשוט תסתובב בסוי 11 ותראה את הכוסיות הולכות לאוסקר בר ואחכ למועדון לבל ממול יש פצצות גם במיקס+רוסיות ובעוד מועדונים
חזרה לבנגקוק
16אחח, איזה געגועים לשם, במיוחד עכשיו כשיש את יום המים וכל הבחורות בלבוש מינימלי בחוץ.
חזרה לבנגקוק
17בנגקוק היא אחת הערים הכי מעניינות בעולם, והסקס בתשלום בה סוער לא פחות מבפטאיה והגיוון של סוגי מכוני העיסויי גדול יותר (כבר הזכירו את אקנה, סזנקה וכו׳)
מכיון שאני לא מסוגל לזיין 24 שעות רצוף וגם לא 18 שעות ודיסקוטקים משעממים אותי אז בפטאיה אני מוצא את עצמי עם 10 שעות שאני צריך להרוג כל יום ולכן אני מעדיף את קו סמוי או פוקט לחופשה פלוס סקס.
את הבודי מסאג הכי טוב בעברי קיבלתי בקריסטין בבנגלה ביץ ואת הבחורה הכי יפה אספתי בבר באותו איזור והיא הייתה בנגקוקית שבאה להשלים הכנסה, בפטאיה הכל קרוב וזמין אבל לא בהכרח הכי טוב.
חזרה לבנגקוק
19מה שאני אוהב בפאטיה זה שהכל מרוכז לאיזור יחסית קטן. בבנגקוק, לכל מקום שאתה נוסע, מדובר בחתיכת דרך. בפאטייה פשוט הכניסו את כל האקשן לרצועת חוף אחת(ביץ רואד)+3 איזורים מרכזיים מרכזיים(סקנד רואד, וולקינג סטריט והסוי בוקאו).