כ אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!) - דף 2 - סקס אדיר

אלינה 22 בת ים (אני שוב מאוהב !!!!!)

12
Yesterday I tried to go to Alina but she was busy (for sure with Roni hehe), they recommend Kamilla instead so I wnet there, picture look like her but I'm not sure, she is a kind girl, open mind and she is trying to please, compact 160 cms with little breast but all is natural, she is not a top model but she is a nice girl> No CIM, but anal and she enjoyed this more than vaginal sex and for free, first time that a girl request to visit her ass before I ask for the possibility. Full hour of pleasure and for the first time I arrived before Roni lol
Be careful when you follow the masses. Sometimes the M is silent.

14
[QUOTE=לומברוזו]אשרינו שבעלי תריסין כאלו מצויים במחננו, עליהם נאמר "ספרא וסייפא במקום אחד".

הרמב"ם ע"ה דיבר מנקודת מבא רפואית, שהיתה מקובלת בין בכירי הרופאים לפני 800 שנה.
ישנו הבדל עצום בין המצב החברתי והרגשי של אדם בשנת 1200 ו- 2000 .
בעבר הרחוק החיים היו קצרים , מסוכנים ורבי פעילות (אפילו לפני 200 שנה, בחיי אדם היו שפע ארועים דרמטיים כגון לידות, הפלות, מיתות חטופות, צרות חיצוניות, רעב ושטפון).

היום להרבה אנשים ישנו מחסור בריגושים ובמגע אנושי, ומענה חלקי לבעייה אני מוצא בקשר שלי עם זונות מסויימות, שאותן אני מעריך כבני אדם איכותיים וכחברות. הרבה יותר חשוב לי להיות עם נשים נחמדות, בנות שיח וידידותיות כלפי , מאשר קבלת אנאלי ורימינג.

בקיצור, מה שמושך אותי לפעילות שלנו היא עייפות הנפש ולא כובד הביצים.
[/QUOTE]

דברנו איתך על זה רבות. עייפות הנפש היא לא סימן של חולשה, להפך. כובד הביצים כהמניעה זאת החולשה.
ובהתאם הפתרונות - בנות עם מגעה אנושית במקרה ראשון, כוסיות או חפוז בשיני.
כמובן יש הרבה גוונים באמצע (50 גוונים של אפור)קריצה

15
אכן, מהביבים תגיע הגאולה: בפורום של זונות מעלים דברי תורה... החברים שציטטו את הרמב"ם, אתם יודעים שכיאה לתקופתו - באופן כללי הוא סלד מסקס, כן?
רוני האינספקטור, קח בחשבון שהתעריף שלי הוא כמו של האישה הגדולה שמחפשת אוליגרך
sunken 360, מהדיווח - כמו גם מהתמונות - עושה רושם של כוסית על. אשמח אם תפרט מדוע זה לא מצאה הזונה בעיניך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

17
[QUOTE=sunken360]אני באופן אישי לא הכי התחברתי למראה שלה יש לה באמת אחלה גוף אבל שאני משלם 500 לא בא לי להתפשר על דברים כמו פנים שהיו לא לטעמי קיבלה בהבנה ובאמת עושה רושם של שירותית מאוד אבל אני צריך את הtotal package[/QUOTE]
הי sunken 360
אני יכול להבין אותך בעניין הפנים של הילדה היא לא דוגמנית על בפנים אבל בטח לא מכוערת (יש לה פנים יפות אבל במקרה שלה יתכן ויהיו כאלה שהיא לא לטעמם).
אם תשים לב לאורך כל הדיווח שלי לא טענתי אפילו פעם אחת שהיא יפה
חזרתי מספר פעמים על העובדה שהילדה סקסית עם גוף נדיר
אבל תסכים איתי שאם היא הייתה עם פנים מושלמות והגוף הזה זה היה כבר מושלם ומוגזם מידי
בכל מקרה אני מצדיע לך !!!!
איך הגעת עד הדירה שלה ויצאת משם בלי לזיין אותה(צריך כוח רצון עצום בכדי לא לקרוע אותה לגזרים)
אני בטוח אחזור לשם ...
במקור פורסם על ידי חפוז מכני:
"רוני האינספקטור, קח בחשבון שהתעריף שלי הוא כמו של האישה הגדולה שמחפשת אוליגרך"
ידידי חפוזי כבר הבנת שעבור דברים טובים אני מוכן לשלם וכסף הוא לא בעיה.
קבענו ל 20:00 נ.ב אל תשכח לגלח את הרגליים ...קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

19
לטעמי הפנים שלה בינוניות ומטה ראש גדול לחיים נפוחות ומראה רוסי כבד ,מה שגורם לך להשתכנע זה שאתה מתחיל להסתכל מלמטה ועד שאתה מגיע לפנים זה כבר לא מעניין אותך כל עוד הן בסדר פחות או יותר , היא יכולה להיות כוכבת פורנו במיטה ולעשות פליקפלקים שפגטים וצוקהרות אבל מה שגורם לי לגמור זה היופי וכשאני משלם 500 שקל אני אמנם לא מצפה לפנים של דוגמנית אבל בהחלט לפנים שבטעם שלי. אני מאוד בררן במה שאני מחפש ואין לי בעיה לבטל וללכת הביתה מבלי לזיין. כל זונה שאני הולך אליה ישר מקפיצה אצלי את טבלת המחירים והזונות שהייתי איתן עד היום ולעיתים רחוקות החרמנות משתלטת עליי ובפעמים שהיא כן השתלטה התאכזבתי בסוף לכן אני מאוד מאופק.
סקס מוריד עול מלבך

20
[QUOTE=sunken360]לטעמי הפנים שלה בינוניות ומטה ראש גדול לחיים נפוחות ומראה רוסי כבד ,מה שגורם לך להשתכנע זה שאתה מתחיל להסתכל מלמטה ועד שאתה מגיע לפנים זה כבר לא מעניין אותך כל עוד הן בסדר פחות או יותר , היא יכולה להיות כוכבת פורנו במיטה ולעשות פליקפלקים שפגטים וצוקהרות אבל מה שגורם לי לגמור זה היופי וכשאני משלם 500 שקל אני אמנם לא מצפה לפנים של דוגמנית אבל בהחלט לפנים שבטעם שלי. אני מאוד בררן במה שאני מחפש ואין לי בעיה לבטל וללכת הביתה מבלי לזיין. כל זונה שאני הולך אליה ישר מקפיצה אצלי את טבלת המחירים והזונות שהייתי איתן עד היום ולעיתים רחוקות החרמנות משתלטת עליי ובפעמים שהיא כן השתלטה התאכזבתי בסוף לכן אני מאוד מאופק. [/QUOTE]
"אין אדם יוצא מן העולם וחצי תאוותו בידו"
"לטעמי הפנים שלה בינוניות ומטה ראש גדול לחיים נפוחות ומראה רוסי כבד"
מאיפה הבאת את השטויות האלה ????
טוב שלא הוספת קרניים גדולות ושחורות זנב אדום ולא נקי.
הגעת לזיין זונה ?או שאתה שוקל להתחתן עם זונה?
הילדה הזאת נולדה להיות זונה .ונראית בדיוק כמו זונה .זה היעוד שלה !!!!
אומנם לא דוגמנית הפנים של המגזין ווג אבל בהחלט נראית לא רע בכלל.
או שהתבלבלת משום שזאת דירה מחולקת ונכנסת לחדר של מישהי אחרת (איזה קופאית מטיב טעם)
או שפשוט לפי חתימתך היה לך קשה להיפרד מ 500 ש"ח.
וחוץ מזה מתי לאחרונה נתקלת בזונה שנראית כמוה?
תן לי את הכתובת אני רץ לשם עכשיו .....
לסיכום הילדה סקסית עם גוף נדיר ונכנסת לרשימת שלושת הגדולות :
מרטינה ת"א
אולגה בת ים
אלינה בת ים
המשך זיונים מוצלחים לכולנו .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”